PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710555}

24: Jeszcze jeden dzień

24: Live Another Day
2014
8,1 2,5 tys. ocen
8,1 10 1 2454
24: Jeszcze jeden dzień
powrót do forum serialu 24: Jeszcze jeden dzień

Świetny sezon

ocenił(a) serial na 7

Ostatni raz miałem do czynienia z Jackiem jakieś 2 lata temu... przerobiłem wszystkie sezony w parę miesięcy i przyznam że im dalej tym było gorzej... ale jak widać ta przerwa zrobiła swoje i Jack po prostu wymiata.
Świetny sezon, niezłe momenty i naprawdę dobry finał... nie pamiętam kiedy ostatnio tak podobał mi się finał jakiegokolwiek serialu.
Mam nadzieję że będzie ciąg dalszy - ale - mam też nadzieję że będzie ostatni, podsumowujący sezon.

ocenił(a) serial na 5
ste

Ta. Świetny sezon... Szczególnie druga połowa, kiedy do akcji włączyli się chiny i ruskie... I to zagrożenie wojną. Polewa na maksa. Prawie leżałem na ziemi.
Pomysłu zabrakło nawet, żeby zrobić serial z 12 odcinków. Przez to te zapychacze, które widzę wszyscy łykają pelikany. Rozumiem, że serial w takim wydaniu może być naciągany ( i takie były pierwotne sezony), ale to co tutaj się odpier*alało przechodzi ludzkie pojęcie. Słowo "nieprawdopodobne" byłoby jednym z delikatniejszych jakie można użyć na 4-5ostatnich odcinków.
Nic tylko stracony czas na odgrzewany kotlet, który nie wyszedł najlepiej.

ocenił(a) serial na 7
Kacperr

Ten serial zawsze taki był.
W Jacka nie trafiło by nawet 10 idealnie ustawionych snajperów z 50 metrów.
Poza tym drony rozwalające pół stadionu gdy waliły w samochód uciekającego Jacka przypominały co najwyżej granaty...
Ile już tego zresztą było - śmierci, powroty, zmartwychstania itd...
To tylko szczegóły.
Gdybym szukał choć odrobiny realizmu to wróciłbym do The Wire; tutaj szukam dobrej rozrywki i takową otrzymałem.

ocenił(a) serial na 9
Kacperr

Jeśli szukasz "prawdopodobności", to polecam jednak sięgnąć po filmy lub seriale historyczne. Wnioskuję po wypowiedzi, że obejrzałeś poprzednie sezony. Wiesz więc, że ten serial zawsze taki był i właściwie w "Live Another Day" niewiele się zmieniło. Osobiście tego właśnie oczekiwałem od 24 godzin i uważam, że to powrót w świetnym stylu. Owszem, częściowo nieco naciągany, ale zupełnie nie przeszkodziło mi to dobrze się bawić podczas seansu.
Polecam na następny raz nie męczyć się niepotrzebnie i wybrać nieco inne kino ;)

Kacperr

W tym sezonie pozamykali wszystkie wątki

ocenił(a) serial na 8
ste

Oczywiście ten sezon trzymał poziom poprzednich nie mniej jednak sądzę, że ten 9 wraz z 6 były tymi najgorszymi z całej serii.
W końcu rozwiązała się moja zagadka jak 24 godziny mają zmieścić w 12 odcinkach przed startem sądziłem, że jeden odcinek będzie miał 2 godziny, a tu zrobili sobie cwaniaczki 12 godzin później :)

Brakowało mi trochę tego braku zaufania do Jacka w poprzednich sezonach musiał wszystkich przekonywać co do, że ma racje, a tu już chyba po trzech godzinach zdobył poparcie prezydenta i dostał wszystkiego co potrzebował.

Podobno już mają robić następny sezon mam nadzieje, że tym razem z 24 odcinkami.