Czyli odpuszczasz potencjalny świetny serial, bo 5 minut czasu antenowego zostało poświęcone na gejowski wątek? :O
Oczywiście, to osobnik który boi się, że przez serial gejostwem się zarazi. Oni naprawdę w to wierzą.
tu raczej wiele jest rzeczy które mogą cię obrzydzić o wiele bardziej, np eksperymenty medyczne, samobójstwa...
To nie kwestia tego, że się ktoś boi zarazić... A ohydy i obrzydzenia do danej sceny.... Oglądając to miałem odruchy wymiotne...
5 minut ? Obejrzałem 3 odcinki. Serial nie jest świetny i nie 5 minut jest poświęcone gejom tylko w każdym odcinku 5 minut … nikt nie boi się że przez oglądanie się zarazi … ci co nie chcą oglądać gejów robią to tylko dla tego że nie lubią tego, nie akceptują … jedli mam w każdym odcinku przewijać zabawy gejowskie to dziękuje za taki serial … te głupie lgbt już jest wszędzie … ktoś powinien w końcu zrobić z tym porządek i wymusić oznaczenia, tak Jaś są oznaczenia od ilu lat powinny być oznaczone ze to dla lgbt serial jest …
I co z tego ze ktos ma inny odciec skory albo kobieta kocha kobiete? Tylko zakompleksiony homofob bedzie mial z tym problem ze musi atencyjnie wszystkim opowiedziec jak to mu krew oczami plynela i zygi z ust. To wy jestescie obrzydliwi, nie zdajac sobie sprawy, ze homoseksualizm nie jest choroba, a przez coraz wieksza akceptacje i walkę z nietolerancja (takie osoby jak wy) wychodzi ze coraz wiekszy procent spoleczenstwa jest odmiennej orientacji.
I co z tego ze ktos ma inny odciec skory albo kobieta kocha kobiete? Tylko zakompleksiony homofob bedzie mial z tym problem ze musi atencyjnie wszystkim opowiedziec jak to mu krew oczami plynela i zygi z ust. To wy jestescie obrzydliwi, nie zdajac sobie sprawy, ze homoseksualizm nie jest choroba, a przez coraz wieksza akceptacje i walkę z nietolerancja (takie osoby jak wy) wychodzi ze coraz wiekszy procent spoleczenstwa jest odmiennej orientacji.
Homoseksualizm to jest choroba. Rzeczywistość, kogniwistyka, biologia ma to gdzieś jak bardzo emocjonalnie angażujesz się w poglad że jest inaczej
Całe lgbt, transy seansy, 100 płci, pseudo feminizm, poprawność polityczna i tak w nieskonczonosc.
Nie rozumiem tylko dlaczego dla tak malego ułamku wszystkich cywilizacji robi się tak wielką rewolucję w kinematografii
Ja mam tak ze innej osoby portfel i łóżko jej sprawa, a osoby dyskryminujace, ponizajace innych za orientacje czy odcien skóry sa wlasnie obrzydliwe i paskudne :)
Ale mnie nie razi absolutnie, kto i co robi. Po prostu napisałam o tej zasadzie. Ktoś zapytał, to odpisałam. Osobiście nie mam z tym problemu.
Homofob się odezwał? Bo to wcale nie tak, że osoby homoseksualne istnieją od zawsze, tylko XXI wiek je sobie wymyślił.
Tylko dziwnym trafem na HBO i Netflixie pokazuje się wyłącznie gejów. Skoro są tak pro LGBT to dlaczego nigdy nie pokażą np lesbijek?
Ależ pokazują lesbijki, nawet w poprzedniej produkcji twórców ,,1899", a mianowicie ,,Dark" była para lesbijek.
Sex Education, Orange is The New Black, Vis a Vis, Elite, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor (tu wogóle była to główna relacja i to świetnie napisana), First Kill, Feel Good, Ratched, Trinkets, Heartstopper, Sense8, Teenage Bounty Hunters, DARK, Ginny & Georgia, Everything Sucks, Glow, Stranger Things, She-Ra, Las Chicas Del Cable, Sky Rojo, Black Mirror, Derry Girls, Atypical, Dead to Me, Midnight Mass, Fate The Winx Club Saga, Never I Have Ever, Lucifer, Warrior Nun, Arcane, Mindhunter, Slasher, I Am Not Okay With This, Gypsy, trylogia filmowa Fear Street, The Prom, The Sandman
PROSZĘ WKLEIŁEM DRUGI RAZ, do tego z HBO: EUPHORIA! Perry Mason, True Blood, nawet cholera Gra o Tron! Westworld, The Deuce, Mare of Eastown.
W obu przypadkach można jeszcze wymieniać i wymieniać.
Ale oni zawsze znajdą powód, żeby się przyp*erdolić bez powodu. Najpierw przeszkadzali im geje, potem widziałem, że przeszkadza im, że geje zawsze są przystojni, a teraz widzę, że przeszkadza im brak lesbijek xD Aż się boję co za chwilę wymyślą.
Osoby homoseksualne istniały już w starożytności. Wystarczy obejrzeć film: Alexander. ( bo to chyba starożytne czasy…? )
I tak pewnie serial kradnie, bo raczej taki antytęczowy wojownik nie płaci za netfiksa.
sceny te ukazują toksyczne ostentacyjne akty seksualne, sam nie wiedziałem, czy oglądam scene gwałtu czy te osoby darzą się jakimiś uczuciami, ogółem wywołały u mnie niesmak i same negatywne odczucia w dodatku czułem się jakbym został wzięty z zaskoczenia bo myślałem, że oglądam inny rodzaj filmu
Oczywiście, bo to jest główny cel większości produkcji Netflixa i HBO. Tak zresztą zażyczyła sobie kapituła Oscarów - bez gejów film nie będzie kandydował. Żeby to jeszcze faktycznie był wątek miłosny, ale my tu mamy wulgarną scenę r...nia się dwóch obleśnych typów. Klasyk ostatnio w ich produkcjach.
Ostatnio włączyłem Disney+ i serial „Lekomania”. Odcinek pierwszy i wątek miłosny lesbijek. TV+? „Rozdzielenie” i starzy geje. Zresztą już do bajek to wciskają jak np. Spinoff „Toy Story”– „Buzz Astral” . To co teraz odwalą to ewidentne homopropaganda. Przecież teraz nawet by dostać Oskara to muszą być mniejszości seksualne i rasowe. Najgorsze, że ani się przed tym nie przestrzega, ani się nie da tego odfiltrować. Możesz najwyżej wejść w kategorie LGBT, jakby tego każdy potrzebował… chory świat. Zostają teraz tylko stare filmy i seriale.
Geje istnieją w społeczeństwie, czemu ich nie pokazywać? I kłóciłabym się, że to akurat z powodu istnienia gejów świat jest chory. ;]