PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37238
6,0 3 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

jesli chcecie zeby zycie na fali emitowane bylo czesciej i w dobrych porach to wpisujcie sie na www. petycja-dla-mlodziezy.blog.onet.pl to taki manifest nastolatkow zeby w telewizji bylo dla nas wiecej seriali i programow. pozdro

kasiappp111

Wszystkie fajne seriale DLA MŁODZIEŻY lecą w TV albo leciały więc nie rozumiem o jakie seriale ci chodzi. Godziny też są normalne (ja jestem od niedawna pod wrażeniem polskiej TV) A poza tym "Życie na fali" częściej ? Nie wystarczy ci jeden odcinek na dzień? Mi tak ponieważ oglądam parę innych seriali w ciągu jednego dnia(4 czasami 5 lub 6 (czasami 7) w zależności od dnia) i nie miałabym czasu na 2 odcinki O.C.

kasiappp111

JA uwazam ze " Zycie na fali " leci o odpowiedniej porze , i nie chce aby zmienili godziny emisji tego serialu. Jest w sam raz :)

ocenił(a) serial na 10
karolcia902401

I ja tak samo uważam.Nie mam nic do pory emisji.Jest tak jak trzeba.Super też że są powtorki na drugi dzień rano.

anitab_22

nie wiem jakie inne seriale oprócz życia na fali lęcą teraz w telewizji. wszystko co było fajne pościągali z ramówki i ani myślą przywrócić. Oglądam the oc i chwała za to że go emitują ale ściągnęli np one tree hill, veronice mars. nie mowie tez tutaj o konkretnych serialach ale ogolnie o polskiej telewizji dla nas. moze jednym sie podoba ale byl czas kiedy zycie na fali puszczane bylo w roku szkolnym o godzinie 14-00 na tvn kiedy wszyscy byli jeszcze w szkole. teraz jest wieczorem jest ok - ale zniknelo wiele innych programow i oto nam chodzi.

kasiappp111

Te programy były jeż emitowane więc kto nie ogladął to jego strata. Nie mogą bez końca powtarzeć OTH czy W.Mars. Dziś byłam zaskoczona ze rano nie ma OTH i niestety nie oglądnęłam ale takich osób jak ja którzy oglądają rano było pewnie niewiele i woleli dać coś innego. Pomysłu o petycji nadal nie rozzumiem. Bardzo mi przykro ale uważam że dużo seriali leci fajnych w tv o dobrej porze i często je powtarzają. Ja jestem zadowolona.

Malazaa

..Przydało by sie edytowanie ostatnich postów na filmwebie :/

Ściągnęli One tree hill ale do końca sezonu zastało tylko 5 odcinków a 3 sezonu nie wyemitowali jeszcze na TVN (7) więc nie duża strata. A życie na fali masz wsześniej o 25 minut. Nie wiem czy o to ci chodziło.