Czy Trey zgwałci Marisse?!?Tak wynika z tego video: http://www.youtube.com/watch?v=YxkRX2esmOo&mode=related&search= [www.youtube.com/watch?v...]
troche mnie ono zaszokowalo.Wydawalo mi sie ze Trey jest spoko...Wie ktos moze co cos na ten temat?Czy on ja naprawde zgwalci?
O kkurcze, mocny ten filmik, osobiście nie spodziewałam się takiego obrotu akcji w tym serialu... co do gwałtu to raczej jej nie zgwałcił, w każdym razie próbował... no, ale Trey?! nie ja się nie zgadzam,podobała mi się jego postać w tym serialu...ehh...
Tez go lubilam,a po ostatnich odc coraz bardziej a tutaj nagle cos takigo...ciekawe czy to bedzie jeszcze w tej serii czy w nastepnej?Jak w nastepnej to jeszcze troche sobie poczekamy zeby zobaczyc dokladnie jak to bylo.I to po tym wszystkim co Ryan i Marissa dla niego zrobili..ehh
Chyba w następnej, bo to końca tej zostały jeszcze 4 odcinki, po za tym te tytuły w drugiej nie wskazują na takie akcje, natomiast tytuły z 3 serii są dość intrygujace...
bedzie to jeszcze w tej serii...w 3 nie bedzie juz treya...nie chce zdradzac czemu ale wiem bo wlasnie ja ogladam:)
Kurcze w takim razie ta seria zakonczy sie w sposob cosc drastyczny...Na tym video widac jak Marissa szczela do Treya czy to znaczy ze on zginie?Robi sie coraz ciekawiej..
no troszke dramatyzmu bedzie :D ogladalam juz pierwszy odcinek to wiem jak sie zakonczy seria a rozpocznie 3 wiec no bedzie sie dzialo szczegolnie w tych odcinkach :P
A mogłabys strescic pierwszy odc 3 serii?Jestem ciekawa co bedzie sie dzialo,a szybko 3 serii niestety nie zobacze:(((
hehe no nie wiem czy inni sie zgodza bo niektorzy nie lubia wyprzedzania odcinkow :P jak co podaj meila to ci wysle :D oki no to pa czekam :D
Shizma jak bedziesz streszczała 1 odcinek z 3serii to bardzo bym prosiła bys przeslala mi te streszczonko takze na adres e0mail womens@buziaczek.pl z gory dziex
Mogłabym także prosić o tej streszczony odcinek 3 sezonu? Moj mail ayumii@buziaczek.pl ... i takie PYTANIE gdzie mogę przeczytac reszte streszczeń odcinków , albo zobaczyć tytuły następnych sezonów wiecie chyba o co mi chodzi .. Z góry Dziekuję za Pomoc
Ja tez prosze o streszczenie. Bede bardzo wdzieczna :* Moj e-mail: alicja91@buziaczek.pl
pozdro!
wiecie co za duzo by bylo wysylania :P .. kto nie chce wiedziec niech nie czyta :D
Jak sie dowiecie w ost odcinku Rayan pobije sie z bratem Marissa postrzeli Treya.Zabiora go do szpitala i wpadnie w spiaczke.Nikt nie chce wierzyc Marissie ze to ona go postrzelila tylko Rayan (przeszlosc Rayana). Kristeen bedzie w AA i nie hce wrocic do domu bo nie wie czy jest gotowa. Marisa Rayan Seth Summer robia sobie wakacj na jachcia tzn jakies 2dni.Okazuje si eze Trey sie obudzil. Juli za wszelka cene nie chce doprowadzic do tego zeby Mrissa byla oskarzona wiec dowiadujac sie ze Tray sie obudzil idzie do niego z wizyta proponuje mu 20000$ za to zeby powiedzial ze Rayan go postrzelil. Wsadzaja Rayana lecz wczesniej chcial uciec i kumple aem z nim niestety polica zdazyla ich atrzymac :/ Potem Summer pomaga Marissie dostac sie do szpitala zeby pogadac z Treyem . Przyznaje sie ze Juli dala mu kase za to zeby sklamal . Marissa nie hce sie odzywac do matki. Wypuszczaja Rayana.Rayan chce odwiedzic brata lecz zastaje puste lozko.Trey chce wyjechac z miasta siedzac juz w autobusie Ray podbiega do okna i patrzy na brat Tray zobaczyl Rayana i pomachal mu Rayan lekko sie usmiechnol i odwzajemnil gest.Koncowka jest smutna Rayan stoi z Sandym na przystanku i placze potem na plazy z Marisssa wspomina dziecinstwo z bratem
THE END jakby co to pytajcie mamm jeszcze 2 i 3 odc ale napisy po angielsku wiec nie ogladalam :/
Wielkie dzieki:)Widze,ze to nie tylko ja chce wiedziec co sie wydazy:)Mam tylko jedno pytanie:Co bedzie z Marissa?Wsadza ja do wiezienia?
Nie rozumiem.Ja Marissa moze trafić do więxienia przecież działała w obronie,bo Trey dusił Ryana,to miał go udusić musiała coś zrobić.
Tray przeżyje, wyjedzie z miasta, Marissy nie wsadzą do więzienia ale nie będą chcieli jej przyjąć spowrotem do szkoły bo rodzice innych uczniów złożą petycję żeby wywalić Marissę i Ryana. W końcu przyjmą Ryana spowrotem. Ale Marissy nie będą chcieli przyjąć bo to ona strzelała. W każdym razie to było na razie w drugim odcinku (oglądałam do połowy bo tyle na razie zdążyłam przetłumaczyć).
Nie rozumiem tych ludzi.Traktują Marisse tak jakby codziennie do kogos strzelała,przecież gdyby nie strzeliła Trey zabiłby Ryana,co oni myślą ze ona zacznie stzrelać do ludzi na ulicy,przeciez tylko sie broniła,a o tym zę Trey chciał ja zgwałcić to juz zapomnieli,przeciez to Trey jest przestepcą a nie Ryan i Marissa.
no ale jak to Juli powiedziala "ludzie nie beda patrzec na detale" (obrona rayana) tylko na to ze strzelala :/
talie zycie i tu Juli miala racje :)
Shiza mam pytanie..skąd masz odcinki 3 serii ?/?????, bo ja próbuje znaleźć wszędzie i nie ma... mój adres e-mail to catevot@wp.pl mogłabyś mi wysłąć 1 odcinek 3 serii ?????