Witam! Czy wiecie moze czy sa krecone nowe odcinki po smierci odtworcow jednej z glownych rol - Boczka, a teraz Pazdziocha?
Daliby sobie już spokój z tymi odcinkami. Nie wiem po jaką cholere dalej kręcić ten szajs. Kotysa, Gnatowskiego, Feldmanowej, Smolenia już z nami nie ma. Ten serial powinien sie zakonczyć w 2009 roku. Ten powrót Waldusia i tej irytującej Jolasi kompletnie zepsuł ten serial.
Aż dziw bierze, że takie coś ma jeszcze oglądalność skoro dalej to kręcą, Świat według Kiepskich dało się oglądać do 2009 roku.
Oglądalność najnowszych sezonów kształtuje się poziomie 800 tysięcy do miliona, to jest oglądalność przy której Polsat i inne telewizje ściągają program z anteny, nie wiem dlaczego grają w zaparte i udają ze tego nie widzą, dla porównaniania, niektóre odcinki za czasów Okila przyciągały od 3 do nawet 8 milionów, kiedyś nawet słyszałem o mitycznych 12 milionach, ale w to trochę nie wierzę
Też mnie to dziwi. Dla mnie nie ma sensu kontunuowanie dalej tego serialu. Chyba musi Grabowski umrzeć, żeby ten serial się definitywnie skończył. Dla mnie decyzja o kontynuowaniu serialu bez Gnatowskiego i Kotysa jest kompletnie niezrozumiała. Sami fani tego serialu im dawali do zrozumienia, że ten serial powinien się 10 lat temu skończyć. Gdyby się skończył 10 lat temu to ocena serialu pewnie by wynosiła +8 gwiazdek, a tak to ocena będzie jeszcze bardziej obniżana. A wprowadzenie tej Jolasi do tego serialu to jakieś kompletne nieporozumienie. Tej jest humor jest tak drętwy, aż żenujący. Ona tylko denerwuje widza i nic nie wnosi do tego serialu
Ta a potem bedzie 40 lecie, 50 lecie. Co z tego, że pobiją rekord jak ten serial od 2010 roku stał się dosłownie gównem. Skoro już nie mieli pomysłów na dalsze odcinki to powinni zakończyć już serial w 2009 roku, a nie wprowadzać jakieś nędzne postacie typu Jolasia, Badura, Kozłowski, "nowy" Walduś który z debila zmienił się na nieśmiesznego pantoflarza.
Gdzies czytałem że nawet jakby Grabowski odszedł to będą kręcić serial dalej, po prostu przeniosą punkt ciężkości fabularnie na tego syna Paździocha, tego faceta Mariolki itd, pewnie pomysłodawcom Kiepskich nie chodziło o coś takiego.. Dla mnie to sztuczne podtrzymywanie przy życiu trupa...
Też uważam że powinni skończyć ten serial ,dawniej był zabawny nawet odc z lat 2005- 2008 ale od 2013 to dno ,takie Daleko od noszy zakończyli w czasie jak widzieli że już nie ma sensu kręcić dalej serialu .
co ci to ku*wa przeszkadza że kręcą? To znaczy że serial ma ciągle swoich fanów którzy mają sentyment.Za kogo sie uważasz żeby zakazać kręcenia nowych?