Nie ma Badury, Kozłowskiego, Malinowskiej, nie ma greenboxów !!! I o to chodziło, w końcu scenarzyści poszli po rozum do głowy. Najnowszy odcinek 17 sezonu pt ,,Stan wyjątkowy'' to powrót do przeszłości. Paździoch jest wszędzie, Boczek ma świetne sceny, ta w kiblu to rewelacja:) ; i o to chodziło! Waldek z Jolaśką wystąpili epizodycznie w scenie obiadowej która trwała chwilkę. Czy musieliśmy czekać aż tyle aby obejrzeć taki świetny odcinek ,,Świata według Kiepskich'' ?
Zgadzam się. ''Stan wyjątkowy'' jest rewelacyjnym odcinkiem, z dawnym klimatem :) W tym odcinku Kozłowski, Malinowska i Badura nie byli obecni, ale Kozłowski pojawi się w drugim bądź trzecim odcinku. Waldek z Jolaśką poza sceną obiadową, pojawili się jeszcze przy identyfikacji na korytarzu. Najmilej wspominam relacje między sąsiadami. Trzeba przyznać z ręką na sercu, ze twórcy naprawdę się przyłożyli do tego odcinka. Długo czekać nie musieliśmy, bo w 2012 zrealizowano dużo ciekawych odcinków, jednak omawiany, jest zdecydowanie najlepszym, nawiązującym w dużym stopniu do dawnej konwencji, zawierającym swego rodzaju świeżość.
Greenboxy zapewne się pojawią. W trzecim odcinku wystąpi Krzysztof Dracz, który zazwyczaj jest obecny poza kamienicą, właśnie w greenboksach. Ale niekoniecznie tak być musi, może twórcy znów nas zaskoczą? Jak widać, Patrick Yoka jest zdolnym reżyserem. Oby tak dalej! Jestem miło zaskoczony :)
Oglądanie odcinków na Ipli przed premierą zakrawa o brak rozumu. Nie dość, że trzeba płacić, to jeśli chodzi o Świat są one w sotatnich latach najczęściej słabe.
Odcinek jest już dostępny w internecie do ściągnięcia i za darmo. Ja w ten sposób mam wszystkie odcinki, również przedpremierowo.
A odcinek to nic nadzwyczajnego. Odnoszę wrażenie, że wyposzczeni i spragnieni jakiegokolwiek dobrego impulsu w tym serialu fani łakną i biorą pełną garścią każdy, chociaż w minimalnym stopniu przypominający dawne świetne, odcinek.
Oceniam na 7/10, bo odcinek jest rzeczywiści dobry, ale nie porywa. Plusy za Paździocha, Boczka i w sumie Ferdka. Ciekawa historia, bez greenboxów. Minusy to obecność na ekranie Jolasi i nowego Waldusia, chociaż tutaj tak nie przeszkadzają, tradycyjnie denerwująca oraz często wstawiana niepotrzebnie i i w zadużej ilości muzyka.
Nawet nie wiedziałem. Ale inne seriale są przedpremierowo podobno płatne? Od kiedy nie trzeba płacić? Pozdrawiam.
no właśnie też mnie to zdziwiło, bo już za rodzinkę.pl trzeba zapłacić ;P może tylko polsatowskie są za friko?
jakoś od 16 sezonu jest za darmo.
dobra, już wiem. prapremiery polsatu są bezpłatne, a do tvp trzeba wykupić pakiet za 10 zł na 30 dni
Ja obejrzałem odcinek 406 na stronie, której ze względu na regulamin nie mogę podać. Również uważam, że jest dobry (tez dam 7/10). Dobre były jednak też poczatki sezonów 14 (znakomite Czułe Słówka) czy 16 (dobre Moje kiepskie zycie), a potem bywało różnie, najczęściej dość słabo.
A za oglądanie przedpremierowo też nie będę płacić.
no to ci mówię że za kiepskich nie musisz. nie wiem po co bawić się w jakieś konspiracyjne ściąganie z hostingów na forach, skoro polsat daje możliwość obejrzenia za darmo.