Wie ktoś czy można obejrzeć lub pobrać skądś parę odcinków z lektorem Stevensów :) ?
Na necie znalazłam tylko 4 odcinki po Polsku, a chętnie bym więcej obejrzała :)
ja nie mogę znaleźć ani jednego po polsku, podasz linki do tych 4 odcinków ? :)
Nie ma problemu :) Ale tu nie można wstawić linku, a nie wiem czemu nie mogę wysłać wiadomości ;/ Ale jak wpiszesz w google świat nonsensów u stevensów serial ch****uj to u użytkownika Kakutoo są 4 odcinki po polsku :)
i sorka za gwiazdki, ale nie mogłam wpisać pełnej nazwy :P Odcinki mało ważą więc myślę, że nie będzie to taki wydatek na tej stronce ;) Ale szkoda, ze tylko 4 :(
Hej witam.
Za jakiś czas na youtube postaram się wrzucić 1 odcinek (jutro albo nawet dziś) z napisami. Nie jestem jakimś poliglotą więc tłumaczenie idzie raczej mozolnie (od razu informuje, że jest ze słuchu), ale pomaga mi ktoś z filologii angielskiej więc nie będzie źle. Oczywiście po 1 odcinku pojawią się kolejne i kolejne, mam na kompie wszystkie po angielsku, ale zaraz zaczynają się studia więc może to troszkę opóźnić ich wychodzenie. Jestem pewien, że jeśli youtube nie zablokuje kanału to będą na nim wszystkie odcinki Stevensów z napisami. Kanał to stiwenspl . Pozdrawiam.