PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103187}

Święty

The Saint
1962 - 1969
7,5 4,2 tys. ocen
7,5 10 1 4243
Święty
powrót do forum serialu Święty

Amercom od 21 kwietnia we wtorek wznawia odcinki kolorowe Świetego.
1-sza płyta z 3 odcinkami za 4,95 zł.
Więcej informacji tutaj: http://www.amercom.com.pl/sz.php

ocenił(a) serial na 10
maciek82a

Hmmm już znam odpowiedż. Przejrzałem sobie tytuły wszystkich odcinków we wszystkich sezonach. Nawet nie wiedziałem że tyle tych odcinków stworzono. A więc na pierwszej płycie Świętego są 2 odcinki 5 sezonu (66r) : Rosyjski więzień oraz Prawdziwy potwór i 1 odcinek sezonu 6 (68r) Dom na smoczej skale. Wygląda na to że kolekcja nie obejmie wszystkich powstałych odcinków. Pewnie wybrali najciekawsze. Oby dokonali w tym wydawnictwie dobrego wyboru.:-)

Nareszcie z polskimi napisami!!
Kupilem plyte nr.1 i moja radosc nie miala granic.
Doczekalem sie wersji orginalnej z napisami polskimi.
Co za ulga dla ucha !!!

jedrek_m

Siema to mam takie pytanko to może przerobisz i dasz do ściągniecia?
Fajnie by było :):)

ocenił(a) serial na 10
jedrek_m

Ja również dziś zakupiłem 1szą płyte DVD "Święty". Należe do grona osób które nigdy wcześniej nie ogladały tego serialu (no może tak przelotnie gdy byłem malutki w tv zobaczyłem co nie co). Na pierwszej płycie (tylko 4,99zł) są aż 3 odcinki (całe szczeście mozna wybrać pol napisy) odc.1: Rosyjski więzień, odc.2: Dom na smoczej skale, odc.3: Prawdziwy potwór. Czy to są chronologicznie pierwsze odcinki jakie powstały? Ktoś tutaj wspominał o czarnobiałych odcinkach. Skoro czarnobiałe to chyba pierwsze z serii. Czy te wyżej odcinki na 1szej płycie były tymi czarnobiałymi pierwotnie?

ocenił(a) serial na 8
maciek82a

Amercom wydaje kolorowe odcinki w sobie znanej kolejności te z pierwszej płyty to np. 3 z sezonu 5 (Rosyjski więzień) oraz 10 z sezonu 6 (Dom na smoczej skale). Ja cały serial - zarówno czarno - białe, jak i kolorowe odcinki kupiłem lata temu z TV OKEY, także teraz nie kupuje, ale serial polecam.

w empiku jest do nabycia ? odwiedziłem sporo kiosków, także empików i nic..

ocenił(a) serial na 10
shoren

Ja dostałem w pierwszym lepszym kiosku. Powienien być tam gdzie są oferowane inne seriale z tego cyklu (columbo itp). Najlepiej jest się zapytać sprzedawcy bo nie zawsze wystawiają na wystawie te filmy. A jeśli nie zdobędziesz go to pozostaję Ci albo zamówić prenumerate u wydawcy albo kupować odcinki po trochę wyzszej cenie na allegro.

ocenił(a) serial na 10
maciek82a

W sumie to można nawet popytać w małych sklepach, czy nie mają "Świętego" z poprzednich wydań (są po niższej cenie). Mi się tak udało kupić odcinki pt: "Zaginiona dziewczynka", "Król rewolucji" i "Człowiek, który uwielbiał lwy". Kupiłem po 1 zł każdy, a normalnie były po 3,5 zł. Były wydawane z "Dziennikiem Polska The Times" i "Expressem Ilustrowanym".

ocenił(a) serial na 8
JonK

Kupując wczoraj w środę 15 płytkę z trzema odcinkami "Świętego" zauważyłem że mamy do czynienia z biało-czarnymi odcinkami!. A dokładnie chodzi o takie tytuły jak "Utalentowany mąż", "Rzymski mafiozo" oraz "Ostrożny terrorysta". Mam nadzieję że to tylko początek i Amercom uraczy nas innymi biało-czarnymi odcinkami :)

użytkownik usunięty
Jack_Napier

Amercom będzie teraz wydawał wszystkie czarno-białe odcinki Świętego. To wychodzi nie wydadzą w swojej kolekcji tylko 2 filmów kinowych "Twórcy fikcji" oraz "Święty kontra mafia" ale te filmy można kupić na allegro.

ocenił(a) serial na 10

O a jednak zaskoczenie. Będzie 40 płyt Świętego.
numer 39 "Twórcy fikcji" oraz numer 40 "Święty kontra mafia".

Miodzio, to teraz poza serialem i dwie kinówki będą :) Nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 8
loginnuss

na torrentach jest większośc sezonów jak ktoś chce niech sobie ściągnie
http://torrenty.org/torrent/523330