Lubilem te dziewczyne dopoki nie ogladnalem z nia 2 wywiadow, jednego u Kuby i jednego w
pytaniu na sniadanie... Jak mozna byc tak proznym
Zgadzam się. Wczoraj oglądałam Kubę Wojewódzkiego gdzie Luxuria była gościem. Porażka! Pusta, beznadziejna dziewczyna, dla której najważniejsze w życiu są pieniądze, nieważne jak zarobione. Kolejny, niegodny obiekt do naśladowania. Przykre :(
Nie oceniam jej talentu aktorskiego, bo co można powiedzieć o jakichś tam 2 minutach? :D Ale czy wy też podczas oglądania jej u Kuby Wojewódzkiego mieliście takie wrażenie zażenowania? Nic do niej nie mam, ale naprawdę aż było mi wstyd jak ona się zachowywała w stosunku do gości z Paranienormalni...totalna zlewka ;/ Tak naprawdę oni uratowali ten odcinek. Włączyłam go żeby zobaczyć to dziewczę, a potem okazało się, że oglądałam tylko dla składu Paranienormalni (byli boscy :D). Te dwuznaczne miny, kiedy Luxuria mówiła...bezcenne :D
Zgadzam się. Na początku wydawało się ze jest ładna, naturalna miła dziewczyna. Im wiecej oglądałam z nią wywiadów tym gorzej. Jest rozpieszczoną, chciwą gowniary która uważa ze wszystko się jej należy. I wcale nie jest taka śliczna jak mi się wydawało, zobacz ie jak ona wyglądała u Wojewódzkiego jaki okropny makijaż dodawał jej 15 lat umlowana, głupia tipsiara. Tyle sławy co ona zdobyła mogłaby to jakoś pozytywnie wykorzystać zamiast coraz bardziej sobie szkodzic