Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 344 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Ze 4 lata temu był chyba największym bożyszczem młodszych nastolatek. Potem wyprzedził go Justin Bieber, następnie Patinson, a teraz to już tylko drugi garnitur popularności

kaleenee

Tak to jest z sezonowymi gwiazdkami w sezonowych "dziełach" dla bananowej błodzieży.... chłopak miał potencjał, nieźle się zapowiadał, brał niezłe produkcje, aż na złość zachciało mu się Haj Skul Miuzikal...i... i co tu dużo mówić- sam sobie naważył tego piwa. Mam złe przeczucia, że skończy jak legendarny Culkin, a być może już tak skończył.

ciotkaEliza

*młodzieży

ciotkaEliza

"Mam złe przeczucia, że skończy jak legendarny Culkin, a być może już tak skończył"? widać że kompletnie nic o nim nie wiesz! Zac dostaje coraz ciekawsze role i z każdą jest coraz lepszy!

Misia_1810

Jakoś nic o nim nie słychać na tabloidach. Zamiast robić się o nim coraz głośniej, jest coraz ciszej.

ciotkaEliza

zobacz jego filmografie! nie powiedziałabym że jest o nim coraz ciszej! w polsce owszem. jest tutaj strasznie niedoceniany co widać w jego ocenie!

Misia_1810

W ostatnim się zgodzę. Nie powinien mieć oceny niższej niż Kryśka Jedna Mina Stewart.

ciotkaEliza

Ty tak serio? Mierzysz popularność aktora i jego pracę, tym czy pojawia się w tabloidach?

Chłopak jest na dobrej drodze do wyrobienia się. Może genialnym aktorem nie jest, ale jeszcze wiele przed nim.

triu88

A gdzie ja to napisałam? Stwierdzeniem o tabloidach chciałam przyznać rację kaleenee, że przeszedł prez rolę sezonowej gwiazdeczki, co nie znaczy, że nią jest- właściwie wszędzie poza HSM zagrał conajmniej poprawnie. Porównanie jego średniej do Pattinsona to chory żart.

Misia_1810

I z roku na rok staje się coraz brzydszy, pewnie stąd spadek popularności. Ponieważ aktor z niego mierny lepiej gdyby został przy niewymagających filmach. W czymś głębszym i tak go nie widzę.

kaleenee

raczej coraz ładniejszy! ale to już kwestia gustu. a aktorem jest dobrym! w The Paperboy był świetny!

kaleenee

Brzydszy? Chyba coraz bardziej męski i pociągający. Ale skoro ciebie kręcą plastikowe, lalusiowate chłopaczki to spoko. Kwestia gustu. Z roku na rok, aktor z niego jest coraz lepszy. Przycichło o nim, bo w Polsce głośno jest tylko o filmach, gdzie dużo kasy wkłada się w samą promocję... Wiadomo że film który jest bardziej promowany, reklamowany będzie miał większą publikę. Można wymieniać setki przykładów. Efron jest u nas ostatnimi czasy bardzo niedoceniany. Ostatni jego film o którym było u nas głośno, to chyba "Charlie St. Cloud". Możecie mnie poprawić jeśli się mylę.

kaleenee

Po obejrzeniu Paperboy'a (reż. Lee Daniels) możesz być bardzo zaskoczony. Ja byłem.