tak się zastanawialm czy on ma żonę.. dziewczynę... narzeczoną.. ma może ktoś takie wiadomości?:)
wolny i...samotny, bo "praca na planie pb zajmuje mu caly czas" na film.wp.pl jest artykul przy profilu wenta...
sorki Emmy 2006 miałam napisać, tam byli razem. Może się tylko tam spotkali, ale ostatno widziałam ich fotki z jakiegoś wypadu do kina.
ale "tempe" pytanie :D to ja zadam inne "czy ma on juz owlosienie lonowe?" :| aaaa i jeszcze jedno do Nazurra czy jakos tak.... co by ci nie przeszkadzalo? ze gdybys z nim byla to nie mialby czasu dla ciebie bo spedzal by go caly na planie? hmmmm to super extra laska z ciebie musi byc :D pewnie potrzebny by ci byl dla szpanu slawy i kasy nie? ;] no bo po co innego jesli bys z nim wogole nie spedzala czasu? ZALOSNE I SMUTNE!
Zastanawiam się czy on nie jest z Marianą Klaveno, czesto można widziec ich razem. A nawet gdyby nie to na pewno ma dziewczyne, bo na jego blogu pisze, że jest z komż związany.
Czy on nie chodzi z Marianą Klaveno? Często można widzieć ich razem, np.: na rozdaniu Złotych Globów. Nawet jeżeli Mariana nie jest jego dziewczyną to na pewno ma jakąś bo na jego blogu jest napisane, że jest z kimś związany.
Tasiorek pisać czy dziewczyna jest ładna czy nie to głupota, bo każda jest ładna i z każdej można coś uroczego wydobyć, a poza tym są różne gusta i guściki. Ja osobiście uważam, że Mariana, czy jak jej tam jest bardzo ładna.
a co to za blog? jaki adres?
zajęty podobno nie jest, bo nie ma obecnie na to czasu, choc w jednym wywiadzie powiedzial, ze bardzo chcialby miec dzieci i zone w przyszlosci.
gwiazdy maja różne upodobania... ale w koncu też to tylko ludzie...
jakoś nie chce mi się wierzyć, że Wentworth osobiście pisze na tym blogu, pewnie agent stuka w klawiaturę :D
poza tym co do tematu, to pisze w owym blogu /znaczy Went sam napisał ;)/ że jest w związku... więc nie jest wolny...sorry... :D:D
ostatnio przeczytałam, że pierwsze słyszy że on sam ma jakikolwiek blog o sobie...więc...ale nawet jakby jest z kimś to jego sprawa. Jak czytam te wypowiedzi że dziewczyny są wkurzone że ma kogoś to aż mi sie śmiać chce. Musicie zrozumieć, że on ma 35 lat i chyba sam sobie uświadomił że może najwyższy czas kogos poznać? No nie wiem, ale zgubne są nadzieje że go nawet na oczy zobaczycie. ja nie mółwię, każdy robi co uważa, bo osobiście oglądam PB i obejrzałam każdy odcinek, bo uważam, że to jeden z najciekawszych seriali. Juz wszyscy wiemy, że w roli Michaela Went jest przkonywujący i niesamowity. Jako facet no, nie ukrywajmy niezłe z niego ciacho. Wszystko dobrze, byle by dalej ludzie serial oglądali:P
ja uważam że głupie jest wyobrażanie sobie go jako swojego partnera. Ok możecie mieć te fantazje "erotyczne" związnae z nim ale bez przesady ja sama lubie sobie patrzeć na niego godzinami ale wiecie myślmy realnie i nie róbmy z siebie dziewczyny jakiś rozwydrzonych glupich nastolatek
dokładnie. fantazjować itp. gapić się na niego albo oglądać PB godzinami to już swoja drogą, ale takie rzeczy wypisywać na tych forach.zobaczcie jego galerie zdjęć jak jest z dziewczyną. Komantarze typu: She is ugly, frugly, slut, I hate her itp.
No te amerykanki i ogólnie dziewczyny zaczęły szaleć. Za pół roku zonowu pojawi się nowy film lub serial z aż "boską" rolą główną i znów zacznie się to samo. A przecież nie o to chodzi...
bRAWO kLAUDYNKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tU chodiz o to żeby jak juz być zauroczonym to nie zachowywać się jak idiotka ale poakzać że dana osoba jest naszą sympatią
i jeszcze coś nawet jeśli ma kogos to mnie to nie obchodzi nie czuje się smutna i wy tez tak róbcieolewajcie to bo i tak byc może go nie spotkamy ale pamietajcie fantazje zawsze są dozwolone
wolny samotny i stary! :D w dodatku dosyć niski:P i wszystkie razem jesteśmy za głupie, żeby porozmawiać z Nim o pogodzie:D miłego wieczorka!
Niestety czytałam ze ma jakas narzeczona Igrekę !!!!!!!
Też mi sie podoba ale to sa tylko Marzenia!!!!!!!!!
Wiesz, też gdzieś to wyczytałam. Dokładnie to na Wikipedii. A ty?
PS.A ja Ci Wenti życzę szczęścia i powodzenia w miłości, bo nie mi jesteś przeznaczony ... :)
właśnie zajrzałam na wikipedię i głupoty tam wypisują. samo zdanie nie za sensu. posiada narzeczoną Igrekę (!) ostatnio widziano go z Marianą Klaveno, ale chyba nie są ze sobą oficjalnie.
tak czy inaczej życzę mu szczęścia
pozdrawiam
O)n bedzie ze mną!!!! :P
Zobaczycie
Jak pojade do Hollywood, Nieważna różnica wieku, ale co tam !!! KOcham go!!!!!!:)
gratuluje humoru ^^ mi tesh sie podoba ale niestety jest daleko tak jak reszta gwiazd ;)) życze ci powodzenia ;) hehehee
ejj . . . tu :http://pl.wikipedia.org/wiki/Wentworth_Miller
pisze o narzeczonej , ale luknijcie w dół w jego role. . .
2007 - `Niewinne życie Igreki`
to film , i jakaś ściema z ta laską:P:P
Wiesz co wercia powiem ci tak, jezekli do czegoś w życiu dązysz to ci się uda :)
Wystarczy pojechać do Chicago pokrecić sie i chociaz go zobaczyć to mi wystarczy moze z małżenstwem przesadziłam ;p hehehe
Earl Miller III (ur. 2 czerwca 1972 roku w Chipping Norton, w hrabstwie Oxfordshire, w Anglii) ? amerykański Posiada jedną narzeczoną Igrekę. aktor telewizyjny i filmowy, który zdobył sławę międzynarodową dzięki głównej roli Michaela Scofielda w serialu Skazany na śmierć. - boze beznadziejny tekst :P posiada jedna narzeczoną jak sie ma narzeczoną to chyba raxczej jedno a nie kilka.... a w dodatku amerykanski to nie wiadomo doczego ( aktor ale amerykanski wyskoczyło jak gumka z majtek ) Imię Igreka ................ no comments i jakis debil jezczxe to wstawił w sroodek zdania....
Pozdro
no to już dawno można było zauważyć. napiszą głupotę na wikipedii i całe rzesze ludu w to wierzy...naiwni
h.. boshe jak czytam co w tutja piszecie to śmiac mi sie chce. ale w sumie przypomniaja mi sie tez moje lata dzieciece tez tak sobie lubialam pomarzyc.na pewno jego oczy zmuszaja kobiete do jakis tam wyobrazen ale tylko tyle. a co do gustu no nawet spoko jest mi tez w sumie podoba rudy taki inny fajny kolor.
a jezli to sciema ze mam dziewczyne to moze lubi facetwo?? w sumie ma 35 lat? chociaz na milosc nawet dluzej mozna czekac...
pozdarwiam
ja myslamal ze on ma takie sliczne niebieskie oczy a tu dzzis czytam w gazecie ze to komputrowo mu zmieniaja i usuwaja wszystkie peprzyszki i zmarszczki! ;(