"Join Me" zostało wykorzystane w "The Thirteenth Floor" (Trzynaste Piętro) a "Passion's Killing Floor" w Transformers, znacie może inne filmy, w których występuje muzyka HIM?
W 2007 r. krążyły plotki o Bondzie, ale ostatecznie, nic z tego nie było. Mówiło się też, że Him ma nagrać muzykę do "Alicji w Krainie Czarów"
A od "Trzynastego Piętra" wszystko się zaczęło :) Zaistnieli w Europie:)
I u Bam w filmach też można ich usłyszeć, tak to nie wiem gdzie jeszcze byli, aaa i "Summer wine" też było piosenką do filmu ale to nie HIM xD
Aha...^^ I Ville w roli głównej a reszta chłopaków w drugoplanowej 0_0
OM...V! Już "widzę" to arcydzieło xD
Temat zaczął się tak niewinnie, a Wy dziewczeta już tu jakieś książki piszecie hahaha :D
Haggard jest mega porąbany. Polecam ^^
A jeszcze takie pytanko. W ktorym miejscu dokladnie był puszczony Passion's Killing Floor w Transformersach? :| :D
Niestety w żadnym :/ Nie słychać Hima w "Transformers" jak i w "The Thirteenth Floor". Teledyski do "Join Me" i "Passion's Killing Floor " miały służyć jako akcja promocyjna do filmów.
Cholera, uwielbiam to "Join Me" wersja z laserem, oczywiście :) Stare dobre czasy! xD
W Transformers Passion's Killing Floor leci podobno kiedy główny bohater jest u siebie w pokoju po powrocie z komisariatu, ale jak dla mnie to tylko słychać, że u niego w pokoju leci muzyka ale nie słychać co leci :/
w soundtracku do Resident Evil jest Join me in death ^^ ---> http://www.film.org.pl/soundtrack/tekst/recenzje/resident_apocalypse.html
''Ciekawostką jest to, iż można tutaj znaleźć jeden z najbardziej znanych utworów grupy HIM - "Join Me In Death" - przypomnę tylko, że jest to piosenka przewodnia z filmu "Trzynaste Piętro". ''
"Dzikość Serca" Można tam usłyszeć melodię do "Wicked Game"
Co prawda nie jest to piosenka Hima ale tak często ją grają, że można powiedzieć, że jest xD
Berlin, Berlin - w którymś z odcinków było close to the flame
w LOST o ile się nie mylę puścili wings of a butterfly
Przypomniało mi się, że to intro co jest w Digital Versatile Doom to jest częstym motywem w Dexterze, co prawda to nie jest kompozycja HIMa ale można to tu napisać :)
"Killing Loneliness" w Rock Band 3. Ma się ukazać 26 października.
http://www.rockband.com/zine/rock-band-3-new-songs
Witam wszystkich fanów HIM !!!
Jestem tu nowa i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona? :) Fajnie rzeczy tu piszecie, często sobie czytam i chciałabym czasmi też się coś odezwać ;)
Niestety nie słucham HIM od tak dawna jakbym chciała, zaledwie 2 lata, ale na pewno mi nie przedzie ;) bo ich muzyka pozwala przeżyć mi ciężkie chwile życia. I tak jak Wy nabawiłam się już ostrej obsesji ;D do tego stopnia, że w marcu przemierzyłam ok.1100 km żeby dojechać do Hamburga na koncert HIMa :) oczywiście z wrażenia nic nie pamiętam, ale chłopaki byli boscy! a Ville i jego głos.... brak słów :)
Oczywiście całym sercem podpiszę się pod petycją o koncert w Polsce, chociaż niestety dzięki polish motherfucker raczej nie ma na to szans :
Witam :)))
a propos "Bam Margera Presents:Where The Fuck Is Santa?"
Potrzebuje napisy do tego filmu!!!!
http://www.opensubtitles.org/pl/subtitles/3567345/bam-margera-presents-where-the -is-santa-pl
tutaj sa napisy
ja też mam napisy do tego filmu działają ale nie da się zsynchronizować z filmem wersja jakaś nie dostosowana miałam nadzieje że na w/w linku będą dobre ale skoro nie to może ktoś jeszcze poszuka i da cynk fankom twórczości Bama Magery
ateate, prześlij mi te napisy na maila. Jeżeli są do całego filmu, to nie ma problemu,bo wystarczy tylko przesunąć czas wyświetlania napisów.
elliv podaj maila to Ci podeślę napisy może będą u Ciebie działać (mam dwa pliki z napisami do tego filmu któryś może zadziała)
Ha ogladałam niedawno Where The Fuck Is Santa no i po prostu myślałam, że spadne ze stołka, kiedy okazało się, że Mikołaj sobie na wakacje pojechał :D Tech ich zdenerwowanie...
A tak odbijajać lekko od tematu: prawda, że miedzy Bamem a Missy coś nie tak??
Wiedziałam,że w którejś części jest ich piosenka,ale nie byłam pewna w której. Czas kupić ;]