Czyli BABSKIE pogaduchy o Ville, HIMie muzyce i życiu.
Piszcie co tam Wam na serduszkach leży:-)
Starsze stażem użytkowniczki pamiętają "takie" tematy
Mnie ich brakuje
Więc zaczynamy
A oto baaaaaardzo stare zdjęcie Ville. Jedyne, jakie udało mi się znaleźć bez spodni:-))))))))
http://3.bp.blogspot.com/_-5fDUIkBiVY/SwH9vXMyLjI/AAAAAAAAECo/8UWF9FUJHnE/s1600/ 0000000valo.png
Czemu nie ma Playboya dla kobiet?:-PP
I jeszcze jeden temat:
na świecie jest chyba tylko jedna kobieta na świecie, która mnie pernametnie i absolutnie doprowadza do szału, ataków furii i wściekłości samym faktem,ze istnieje
Zaskocze Was szczeroscią:
to czysta zazdrość.
W najczystszej postaci.
Po prostu kipię nienawiścią
O wczoraj słucham "na okrągło" Our Diabolikal Rapture". Opętała mnie ta piosenka...Zastanawiam się, czy to już obłęd.... czy jeszcze nie..:DDDD
Zdjęcie, rewelacja!!! Ville bez spodni!:)))) - rzadki widok, zazwyczaj obnaża górne części ciała:))))
Skąd masz takie wiadomości, że Ville singiel, jeszcze i wciąż ;))
gdzieś mówił, że podcasz nagrywania screamworks był zakochany... czyżby sie odkochał?
a to zdjecie jest niezłe ;DD
hm, może był zakochany bez wzajemności (my sobie tego nie wyobrażamy nie?) czy coś
wiesz on potrafi w jednym wywiadzie podać 500 sprzecznych inf, więc trudno stwierdzić
jeśli chodzi ci o to, że nie pałamy do niej sympatią to chyba większość w tym ja xp
Z Jonną to jest tak, że zmarnowała szansę, której nie przepuściłyby tysiące dziewczyn. Nie potrafiła "wbić" sobie do główki, że dla Ville'go miłość to "pasja i ZAUFANIE"!!!! Jej strata!!!!!
W tą niedzielę, 10 stycznia, telewizja TVN o 20.05 emituje mój ukochany film "Słodki listopad" z Charzlie Theron i Keanu Reevsem. Ten dramat jest dla mnie chyba najpiekniejszym filmem o miłości jak widziałam. Ciepły, czuły, smutny... Polecam szczerze, obejrzyjcie. Uwielbiam takie "babskie" filmy, uspakajają i wyciszają mnie...
...który siedzi w więzieniu...
Ona choć pseudo(modelka) i prezentera jest raczej nieznana nawet w rodzinnej Finlandii. Jeśli ktokolwiek cokolwiek o niej mói to jedynie w kontekscie ,ze była dziewczyną Ville
żal dziewczyny
żal mi ludzi, którzy wybijają się na czyjejś sławie
zresztą Bam zrobił tak samo
szczerze, ja nie mam nic przeciwko niemu, ale taka jest prawda- dzięki Ville jest sławny
w sumie to jest tak - jest sławny dzieki HIM, i chciał ich wypromować w USA dlatego kręcił im teledyski i powstało Dark Light
Prawda jest taka,że kiedy Bam spotkał Ville (który wtedy był już w sumie uznanym muzykiem) był raczej nieznany-przeciętny facet. To dzięki przyjaźni z nim(czy też wyrachowaniu-jak kto woli) wypromował się, dostał własne programy w TV. I pewnie chciał się odwdzięczyć HIMowi. Szkoda,że ze szkoda dla nich
Ważne,że My, fanki znamy prawdę
Dla mnie to po prostu trochę żałosne. Na pewno Bam lubi Ville, ale chyba jest w tym więcej wyrachowania niż sympatii
A nasz Ville niestety ulega wpływom władczych osób takich jak Bam czy JOnna
Ad. sławnych ludzi.
Macie jakieś ulubione osobowości(pomijamy muzyków rockowych i metalowych)?
na pewno, dużo aktorów np. Kate Moennig ze słowa na l, wiadomo J.Depp, Tim Burton, Heath Ledger itp.
Znów się zgadzamy:-)
Uwielbiam doktora Housa, odcinki widziałam po kilka razy.
Depp-wiadomo...
Ubóstwiam filmy Burtona-mogłabym oglądać je godzinami...
Ledgera-cóż, szczególnię cenię po takiej jednej roli w pewnym pięknym filmie.
Gerard Butler- najlepszy męski rockowy wokal jaki słyszałam i najprzystojnijeszy facet na Ziemi.
Keanu Reeves-najsłodsze ciacho:-)
Z aktorek:
Charzlie Theron-polubiłam ją za wyżej wspomnianą rolę. Ma ten samy typ urody co ja, co daje mi nadzieję,ze moze kiedyś też będę taka piękna.
Natalie Portman-kawał talentu w pięknym ciele.
ale? xp
a zmieniłam, bo tamto miałam od założenia konta na fw (dłuuuuuuuuuugo) i mi sie znudziło
Jedno zasadnicze pytanie:
why??
Czemu rockowcy zazwyczaj wiążą się z jakoś niezbyt ładnymi kobietami?
P.S. mam szanse hehe
bardzo fajny:-)
rozpozna mnie ktoś jeszcze?
i jeszcze jedno: nie kręcone włosy postarzają Ville(nosi takie od zawsze) tylko teraz jest chyba trochę podłamany zmęczony i chudszy niż zazwyczaj
Szarlatan nie ma się do czego przyczepiać to do kręconych włosów Villego musi xD. Pierwsze słyszę teorię, że kręcone włosy postarzają :P
wg mnie też
zresztą on porównuje Go teraz z czasami gdy miał 20 lat.
Rysy się zmieniają, cera mu się poprawiła( widziałam wywiad, w którym sam mówił,że " to dziwne, ale ja wcale tak dużo nie palę, mam astmę i jak przesadzę to mnie dusi. Poza tym co fatalnie wpływa na moją skórą).
Teraz chodzi bez makijażu itp. Wg mnie On wciąż wygląda bardzo młodo. I gdybym go spotkała gdy ja mam ile mam a On niewiele starszy, nie zwróciłabym na niego uwagi.
Teraz jest męski i piękny.
No tylko że od tych czasów dwudziestolatka trochę lat minęło, więc nie ma co porównywać, nikt przecież nie staje się młodszy z biegiem lat, a Ville i tak świetnie się trzyma po takich ekscesach jakie miał z tym piciem, znam facetów, którzy są od niego młodsi o dobre pare lat, a starzej od niego wyglądają...
od zawsze ma kręcone włosy? (co wy gadacie). pofalowane raczej, a kręci sobie od czasu do czasu, przykładowo na teledysku do wicked game czy na okładkę deep shadows... i tam świetnie to wyglądąło, a na teledysku do heartkiller jest w tym uczesaniu coś sztucznego. bez żadnych złośliwości i żartów - przypomina to fryzury dawnych kobiecych gwiazd kina czarno-białego, coś na kształt trwałej ondulacji. wcześniej jak miał zakręcone włosy, to jednocześnie do tego zostawiał kilka pofalowanych kosmyków, co tworzyło zgrabną całość. ale pewnie się nie znam.
No chyba wiadomo, że do teledysku nie wyjdzie jak z łóżka rano co...? I ja nic tam nie widzę sztucznego.... Więc się od niego odwal!(przepraszam za wyrażenie ale mnie poniosło) Co ty jesteś fryzjerem? tak nie znasz się. jak sam tak twierdzisz, to po co mówisz?
Może ja się nie znam. Możliwe. Bardzo możliwe. Ale ja ubóstwiam Go zawsze i wszędzie. Nie ważne jak wygląda. To On! ...
P.S. Uważasz się za kobietę?:-P
nie śmiałbym uważać się za kobietę ;) dlatego zostanę przy samczej naturze, dobrze mi z nią.
no może aż tak kręconych nie miał, nie wiem, ale przecież wszędzie na starych zdjęciach z czasów GLV.666 ma pofalowane włosy
Nie możemy oczekiwać, że Ville będzie wyglądał jak dwudziestolatek. Ma 33 lata i moim zdaniem prezentuje się dobrze. Tym bardziej, że ostatnie lata dały Mu w kość.Ale powiedzmy sobie szczerze, mógłby trochę włoski zapuścić.