Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,8
13 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Sabat Czarownic

użytkownik usunięty

Czyli BABSKIE pogaduchy o Ville, HIMie muzyce i życiu.
Piszcie co tam Wam na serduszkach leży:-)
Starsze stażem użytkowniczki pamiętają "takie" tematy
Mnie ich brakuje
Więc zaczynamy

użytkownik usunięty

A oto baaaaaardzo stare zdjęcie Ville. Jedyne, jakie udało mi się znaleźć bez spodni:-))))))))
http://3.bp.blogspot.com/_-5fDUIkBiVY/SwH9vXMyLjI/AAAAAAAAECo/8UWF9FUJHnE/s1600/ 0000000valo.png
Czemu nie ma Playboya dla kobiet?:-PP

użytkownik usunięty

I jeszcze jeden temat:
na świecie jest chyba tylko jedna kobieta na świecie, która mnie pernametnie i absolutnie doprowadza do szału, ataków furii i wściekłości samym faktem,ze istnieje
Zaskocze Was szczeroscią:
to czysta zazdrość.
W najczystszej postaci.
Po prostu kipię nienawiścią

użytkownik usunięty

A na poprawę humoru:
Ville twierdzi,że wciąż jest singlem!

O wczoraj słucham "na okrągło" Our Diabolikal Rapture". Opętała mnie ta piosenka...Zastanawiam się, czy to już obłęd.... czy jeszcze nie..:DDDD

Zdjęcie, rewelacja!!! Ville bez spodni!:)))) - rzadki widok, zazwyczaj obnaża górne części ciała:))))

Skąd masz takie wiadomości, że Ville singiel, jeszcze i wciąż ;))

użytkownik usunięty
elliv_

gdzieś mówił, że podcasz nagrywania screamworks był zakochany... czyżby sie odkochał?
a to zdjecie jest niezłe ;DD

użytkownik usunięty

to bardzo ciekawe bo mówił też wtedy,ze jest singlem

użytkownik usunięty

hm, może był zakochany bez wzajemności (my sobie tego nie wyobrażamy nie?) czy coś

użytkownik usunięty

wiesz on potrafi w jednym wywiadzie podać 500 sprzecznych inf, więc trudno stwierdzić

Dokładnie.... I właśnie za to Go kochamy...;)))) Tajemniczość....

użytkownik usunięty
elliv_

A ja chcę wiedzieć czy kogoś ma...
Ktoś podziela moja uczucia względem Jonny?

użytkownik usunięty

jeśli chodzi ci o to, że nie pałamy do niej sympatią to chyba większość w tym ja xp

użytkownik usunięty

Ja jestem szczera.
Nienaiwdzę tej pseudomodelki

Z Jonną to jest tak, że zmarnowała szansę, której nie przepuściłyby tysiące dziewczyn. Nie potrafiła "wbić" sobie do główki, że dla Ville'go miłość to "pasja i ZAUFANIE"!!!! Jej strata!!!!!

użytkownik usunięty
elliv_

I nasz zysk hehe...

użytkownik usunięty

taa, bo to idiotka była, jak mogła dopuścić do takiej sytuacji? bezsens

użytkownik usunięty

W tą niedzielę, 10 stycznia, telewizja TVN o 20.05 emituje mój ukochany film "Słodki listopad" z Charzlie Theron i Keanu Reevsem. Ten dramat jest dla mnie chyba najpiekniejszym filmem o miłości jak widziałam. Ciepły, czuły, smutny... Polecam szczerze, obejrzyjcie. Uwielbiam takie "babskie" filmy, uspakajają i wyciszają mnie...

użytkownik usunięty

Ona jest popaprana emocjonalnie bardziej niż ja (tzn. Jonna)

A co ona teraz robi ? wiecie coś o niej?

użytkownik usunięty
villemaniaxD

podobno wyszła za mąż...

użytkownik usunięty

...który siedzi w więzieniu...
Ona choć pseudo(modelka) i prezentera jest raczej nieznana nawet w rodzinnej Finlandii. Jeśli ktokolwiek cokolwiek o niej mói to jedynie w kontekscie ,ze była dziewczyną Ville

użytkownik usunięty

no właśnie jest znana z tego, że była dziewczyną Ville i tyle

użytkownik usunięty

żal dziewczyny
żal mi ludzi, którzy wybijają się na czyjejś sławie
zresztą Bam zrobił tak samo
szczerze, ja nie mam nic przeciwko niemu, ale taka jest prawda- dzięki Ville jest sławny

użytkownik usunięty

w sumie to jest tak - jest sławny dzieki HIM, i chciał ich wypromować w USA dlatego kręcił im teledyski i powstało Dark Light

użytkownik usunięty

Prawda jest taka,że kiedy Bam spotkał Ville (który wtedy był już w sumie uznanym muzykiem) był raczej nieznany-przeciętny facet. To dzięki przyjaźni z nim(czy też wyrachowaniu-jak kto woli) wypromował się, dostał własne programy w TV. I pewnie chciał się odwdzięczyć HIMowi. Szkoda,że ze szkoda dla nich

A niektórzy powiedzą że to HIM jest sławny przez Bama, wkurzające...

użytkownik usunięty
villemaniaxD

Ważne,że My, fanki znamy prawdę
Dla mnie to po prostu trochę żałosne. Na pewno Bam lubi Ville, ale chyba jest w tym więcej wyrachowania niż sympatii
A nasz Ville niestety ulega wpływom władczych osób takich jak Bam czy JOnna

użytkownik usunięty

Ad. sławnych ludzi.
Macie jakieś ulubione osobowości(pomijamy muzyków rockowych i metalowych)?

użytkownik usunięty

na pewno, dużo aktorów np. Kate Moennig ze słowa na l, wiadomo J.Depp, Tim Burton, Heath Ledger itp.

Ja bardzo lubię Hugh Laurie, uwielbiam dr House'a xD.

użytkownik usunięty
villemaniaxD

Znów się zgadzamy:-)
Uwielbiam doktora Housa, odcinki widziałam po kilka razy.
Depp-wiadomo...
Ubóstwiam filmy Burtona-mogłabym oglądać je godzinami...
Ledgera-cóż, szczególnię cenię po takiej jednej roli w pewnym pięknym filmie.
Gerard Butler- najlepszy męski rockowy wokal jaki słyszałam i najprzystojnijeszy facet na Ziemi.
Keanu Reeves-najsłodsze ciacho:-)

Z aktorek:
Charzlie Theron-polubiłam ją za wyżej wspomnianą rolę. Ma ten samy typ urody co ja, co daje mi nadzieję,ze moze kiedyś też będę taka piękna.
Natalie Portman-kawał talentu w pięknym ciele.

użytkownik usunięty

O Ikalintu buzię zmienia:-)
Ja bym zmieniła avek i nick, ale...

użytkownik usunięty

ale? xp
a zmieniłam, bo tamto miałam od założenia konta na fw (dłuuuuuuuuuugo) i mi sie znudziło

użytkownik usunięty

Jedno zasadnicze pytanie:
why??
Czemu rockowcy zazwyczaj wiążą się z jakoś niezbyt ładnymi kobietami?
P.S. mam szanse hehe

użytkownik usunięty

nie ma chyba na to odpowiedzi,moze mają inny wyznacznik wartości?

użytkownik usunięty

bardzo fajny:-)
rozpozna mnie ktoś jeszcze?
i jeszcze jedno: nie kręcone włosy postarzają Ville(nosi takie od zawsze) tylko teraz jest chyba trochę podłamany zmęczony i chudszy niż zazwyczaj

Szarlatan nie ma się do czego przyczepiać to do kręconych włosów Villego musi xD. Pierwsze słyszę teorię, że kręcone włosy postarzają :P

użytkownik usunięty
villemaniaxD

wg. mnie ładnie wygląda w tych włosach ^^

użytkownik usunięty

wg mnie też
zresztą on porównuje Go teraz z czasami gdy miał 20 lat.
Rysy się zmieniają, cera mu się poprawiła( widziałam wywiad, w którym sam mówił,że " to dziwne, ale ja wcale tak dużo nie palę, mam astmę i jak przesadzę to mnie dusi. Poza tym co fatalnie wpływa na moją skórą).
Teraz chodzi bez makijażu itp. Wg mnie On wciąż wygląda bardzo młodo. I gdybym go spotkała gdy ja mam ile mam a On niewiele starszy, nie zwróciłabym na niego uwagi.
Teraz jest męski i piękny.

No tylko że od tych czasów dwudziestolatka trochę lat minęło, więc nie ma co porównywać, nikt przecież nie staje się młodszy z biegiem lat, a Ville i tak świetnie się trzyma po takich ekscesach jakie miał z tym piciem, znam facetów, którzy są od niego młodsi o dobre pare lat, a starzej od niego wyglądają...

użytkownik usunięty
villemaniaxD

zgadzam się
On wygląda naprawdę świetnie. Lepiej niż kiedyś. Męsko. Dojrzale.

użytkownik usunięty

od zawsze ma kręcone włosy? (co wy gadacie). pofalowane raczej, a kręci sobie od czasu do czasu, przykładowo na teledysku do wicked game czy na okładkę deep shadows... i tam świetnie to wyglądąło, a na teledysku do heartkiller jest w tym uczesaniu coś sztucznego. bez żadnych złośliwości i żartów - przypomina to fryzury dawnych kobiecych gwiazd kina czarno-białego, coś na kształt trwałej ondulacji. wcześniej jak miał zakręcone włosy, to jednocześnie do tego zostawiał kilka pofalowanych kosmyków, co tworzyło zgrabną całość. ale pewnie się nie znam.

No chyba wiadomo, że do teledysku nie wyjdzie jak z łóżka rano co...? I ja nic tam nie widzę sztucznego.... Więc się od niego odwal!(przepraszam za wyrażenie ale mnie poniosło) Co ty jesteś fryzjerem? tak nie znasz się. jak sam tak twierdzisz, to po co mówisz?

użytkownik usunięty

Może ja się nie znam. Możliwe. Bardzo możliwe. Ale ja ubóstwiam Go zawsze i wszędzie. Nie ważne jak wygląda. To On! ...
P.S. Uważasz się za kobietę?:-P

użytkownik usunięty

nie śmiałbym uważać się za kobietę ;) dlatego zostanę przy samczej naturze, dobrze mi z nią.

użytkownik usunięty

no może aż tak kręconych nie miał, nie wiem, ale przecież wszędzie na starych zdjęciach z czasów GLV.666 ma pofalowane włosy

Nie możemy oczekiwać, że Ville będzie wyglądał jak dwudziestolatek. Ma 33 lata i moim zdaniem prezentuje się dobrze. Tym bardziej, że ostatnie lata dały Mu w kość.Ale powiedzmy sobie szczerze, mógłby trochę włoski zapuścić.

elliv_

P/S Zasypało mi miasto!!!!! :/

Za krótki, oczywiście:/

elliv_

Co do Jonny... Dobrze, że faceta znalazła, wreszcie będzie miała na kim się wyżyć!!!!!!!

elliv_

Zresztą.... On dla mnie może mieć fryzurę nawet jak Willy Wonka;)) I tak Go uwielbiać będę!!!!:)

elliv_

Dla mnie może mieć fryzurę nawet jak Filifionka xD