Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Jak dobrze wiedziec ze na takiej stronie moge znalesc fanów zespołu HIM a takze pogadac na jego pokrewne tematy gdyż sama jestem fanką Ville'go i jego zespołu.Chcialabym się dowiedziec czy ktos wie kiedy bedzie koncert HIM'a w Polsce i do tego Co zespół lub sam Ville sadzi o polskiej publicznosci. Dzieki za odp.

użytkownik usunięty
_Alex_

No fajnie by było wiedzieć kiedy będzie koncert HIMa w Polsce ^^ a co do opinii Villego na temat polskiej publiczności to ma pewien uraz... xD
Chodzi o fankę z Polski która wszędzie za nimi chodziła. Strasznie ich to wkurzało... pewnego dnia kiedy byli gdzieś w jakiejś kawiarni czy coś ona się "zakradła" i obcięła pukiel włosów dla Villego xD HA! Od dej pory mówili na nią polska kur**...

Śmieszne, nie słyszałam o tej dziewczynie hehe...ale mieli polewke pozniej potem :)

Jakoś nie widzi mi się żeby z tego powodu Ville się zraził do nas...ponoć uwielbia Polaków xD podobno można to wywnioskować koncertów 2003-2004,w jaki sposób-tego nie wiem ....

HIMera

mialam mało lat ale pamietam wywiad z Vill'm na vivie czy ktos tez to pamieta?

_Alex_

Dawne, dobre czasy kiedy byl ten koncert

_Alex_

Ja pamiętam ten wywiad. Jest gdzieś nawet na YouTube.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

jak znajdziesz ,(bo mi kiepsko idzie znalezienie tego) to wyslij link thx

_Alex_

ja znalazłam:)) Prosz..
http://www.youtube.com/watch?v=zAONheMC6Us&feature=related

_Alex_

AAA!!! Dzięki za wysłanie linka może teraz sobie jakos poradze :* AAA !!!

_Alex_

Ciekawe czy ktos pamieta wywiad w vive polskiej jak Małgorzata Halber przeprowadzała wywiad z Vill'im i jak przerwała jakiemuś chlopakowi gdy ten zadawał pytanie zwiazne z miejscem nakrecania teledysku the sacrament ;p...tego wlasnie szukam ale to tak stare ze moge nie znalesc ;(

_Alex_

oooo a ja pamiętam wywiad na MTV który przeprowadzała Karola (tak mysle), heh jakas fanka podarowała wtedy Ville'mu sweter z heartagramem własnej roboty...sie Ville ucieszyłxD No ale tego też nie moge nigdzie znalezc:(

Poison_Girl

wiele bylo fajnych wywiadów ale nie sa udostepnione lub nie mozna poprostu ich znalesc :( sama myslalam nad tym zeby napisac do vivy lub innych stacji telewizyjnych zeby udostepnili te stare wywiady ale mysle ze tak o nam ich nie dadza tak wiec pozostaje zostac na tej wiedzy co mamy lub nia sie dzielimy na forach...co o tym sadzicie?

_Alex_

I tym sposobem znowu zaczełam marzyć o koncercie;]...;( Ja chce koncert,zapraszamy do Polski HIM!!!!!!!!!!!!!!!!

_Tanya_

Wiecie co,na jednym forum była taka dziewczyna,która niedawno spotkała Gasa!! i gadała z nim,że HIM ma w Polsce mnóstwo fanów,a on sie zdziwił i powiedział,że myślał,że Polska zapomniała o HIMie.Ale z niego głuptas! Trzeba im tylko uświadomić parę spraw,to przyjadą:))

HIMera

O!Bardzo zle myslą, nie mozna o nich ot tak zapomniec...chlopaki pamietamy!i chcemy koncertu !

_Alex_

Właśnie tak poprostu nie można zapomnieć tego zespołu:D Zapraszamy i błagamy przyjeżdzajcie,ja od razu wsiadam w pociąg i jade:D Może jakąś ekipe przez net by się zebrało,kasę już zbieram:D Oby wjechali do nas przy okazji promowania nastepnej płyty^^

_Tanya_

No właśnie....ale Gas głupotę walnął xD przecież jak kiedyś zespół był TAK u nas popularny i to jeszce TAKI zespół....no to jak można było zapomnieć?

_Alex_

Nie wiem skad to z ich ze nie pamietamy ...ale mam nadzieje ze niedlugo sie to zmieni!!! Popieram pomysł zebrania grupy fanów przez net, zeby pojechac razem na koncert!!! chetnie sie dolacze :)

_Alex_

Koncert,koncert...mówicie jakby miał się wkrótce odbyć xD na razie to trzeba jakąś porządną petycję spisac....

HIMera

Faktycznie na razie nie ma nawet nadziei na koncert:(Żadnych planów ,nowinek o przyjeździe do Polski...Ale bądzmy dobrej mysli,może w niedalekiej przyszłości:)

_Tanya_

Zamiast petycję pisać, to proponuję znaleźć sponsora ;).

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Sponsor sponsorem,ale jak chłopaki nie będą skłonni do nas zawitać,to najhojniejszy sponsor nie pomoże

_Alex_

ojoj pomarzyc zawsze mozna sobie:)zaluje tylko ze u nas nie ma jakiegos wiekszogo zainteresowania kultura miedzy ludzmi a muzyka dobra muzyka ...tylko ciagle jakies hity lata itd.

_Alex_

co do sponsora napewno by sie znalazl a zespol tez by przyjechal, mysle nawet ze z chcecia wiedzac ze czekamy na ich koncert:D

_Alex_

No pewnie tak:D a tak to jak pomyśleli,że już nie mają fanów w Polsce to wydawało im się że najwyżej 30 osób będzie czy coś.Byliby miło zaskoczeni wiedząc że jest nas przynajmniej 3000 razy tyle:D

HIMera

jak co, to ja na koncert też sie z Wami wybiore:D

_Alex_

Dzieki za info zwiazane z koncertem, ktorego chyba narazie nie bedzie ale moze napisze sie list po ang. zeby wlasnie sklonic ich zeby przyjechali i odstawili niezly koncert :) trzeba bedzie tak zrobic ... hm jak ktos wie jeszcze cos ciekawego na temat publicznosci , lub jakas news piszcie!

_Alex_

Hmmm...powiem tak:większość zespołów,które już u nas były kocha naszą publiczność,więc myślę,że HIM powinien nas uwzględnić w trasie koncertowej za rok.

HIMera

Czekamy;];];]Jak będzie koncert ,wtedy będę się martwić o wyjazd na niego;]Co tez będzie dla większości problemem.HIM to chyba jedyny zespół ,na którego koncert jestem gotowa jechać,wielkim kosztem.Pozdrawiam,miłego tygodnia:/

_Alex_

Hm czy kos wie,moze wysylal list email do zespolu HIM? Bo ja dalej sie pogubilam?!Pomóżcie;(

_Alex_

własnie usłyszałam na esce rock,że VV bedzie dubbingował hipopotama w drugiej częsci Madagaskaru (fińskiej wersji)...hmmm uznałam,że to "bardzo" ważna informacja ;p;p;p

LOL xD

Poison_Girl

Polewka niezla ale spoko dobrze wiedziec <lol2> joj

_Alex_

Ja już nawet zwiastun widziałam xD Ville świetnie zmienia głos;D

HIMera

az sama musze poszukac i sie przekonac :D

Poison_Girl

Fajne ze napisalas to bo ja bym napweno sie nie skapowala ze Ville mial kontakt z takim filmem i dotego dubbingował:)...uslyszlam i widzialam kawałek filmu ale ma glos ;p

_Alex_

to był totalny przypadek,że sie dowiedziałam bo wróciłam do domu i tak od niechcenia nawet włączyłam radio,a tu od razu taka informacja! hehe to sie nazywa dobre wyczucie czasu ;p

Poison_Girl

Jakby ktoś jeszcze nie widział - http://pl.youtube.com/watch?v=9rARozzOe20
xDD.
MUSZĘ obejrzeć ten film po fińsku xD.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Hahaha ,niezłeXD Jak tylko znajdę tą wersję Madagaskaru ściagamXD Są jeszcze jakies fragmenty?Zapodajcie linka....:) Ville Hipcio XD super