Brzydka i pulchna dziewuszka..ktora po zagraniu w zaledwie 2 filmach uwaza sie za wielkaaa gwiazde! A jej glos rowniez mi sie nie podoba... spiewa jakby przez nos.
ani ona brzydka ani pulchna , to czy jej woda sodowa do głowy uderzyła to nie wiem nie znam jej :P i myślę ze raczej ze ty też , co jedyne można dyskutować o jej talencie aktorskim ale to w takich filmach jakich narazie gra nie przeszkadza .
pulchna??? co ty wygadujesz, ona strasznie chuda jest :|
co do reszty to sie nie wypowiadam, widziałam ją tylko w 1 filmie... ale śpiewa całkiem przyzwoicie
Jak ona jest brzydka i pulchna to ja jestem święta!
No dobra, to zdjęcia nie jest najpiękniejsze, ale ona jest bardzo ładna. Co do talentu to podobała mi się w HSM. Więcej jej nigdzie nie widziałam więc się nie wpypowiadam. Ale głos ma ładny...
Ty może tak uważasz i masz inny gust....innym się podoba i tego nie zmienisz....pewnie jestes jakas zawistna!
Ja nie bardzo widze zeby byla pulchna czy cos ;p Mnie sie podoba xD Zapraszam do wypowiadania sie na tematy Vanessy i nie tylko na polskim forum (http://www.VanHil.er.pl)
podobne tematy założono na fprym keir k. i emmy w. przez tą autorkę tematu, co znaczy o nadmiernej zazdrości.
ohh God i zaczyna sie zalosna spiewka.. ze jak ktos uwaza inaczej to zazdrosci! Poprostu:
Keira
Scarlett j
Emma watson
Hilary duff
i Vanessa
To aktorki ktorych nienawidze i ktore mi sie nei podobaja i wyrazam swoje zdanie na ich temat bo forum po to wlasnie jest! I probuje zlamac to durnowate cukrzenie na temat tych aktorek! Bo sa beznadziejne i nie rozumiem fascynacji nimi!
Widzialam mnostwo zdjec Vanessy i jest pulchna!!! A te na plazy z Zaciem to bylo potwierdzenie!
Przytocze kilka przykladow:
http://img222.imageshack.us/img222/9650/normalvanessahudgenspicut8.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/6894/normal02ji6.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/8493/normalhqthunderbirds002gr5.jpg
Vanessa na dodatek jest strasznie koslawa! Tanczyc nie umei w ogole co mozna zauwazyc w HSM jak i wteledysku Come ....! Na dodatek strasznie biega -> patrz HSM
te fotki są akurat stare;/
1 i 3 jak miała 15 lat, a wtedy nie była wcale gruba.
żal mi ciebie, że jej zazdrościsz..
uważaj, bo wpadniesz w kompleksy;/
P.S a to jak ktoś biega, to jego sprawa.
nagraj siebie i zobaczysz jak ty koślawo boegasz;/
Fajnie, że ktoś ma inne zdanie :) Bez tego świat byłby nudny, a to forum nie miałoby żadnego sensu :) No ale jedno Ci powiem. Nie oczekuj, że inni zrozumieją Twoją opinię, jeśli Ty nie rozumiesz opinii innych. Na Twojej liście ulubionych osób znajduje się Nicole Richie, której po prostu nie trawię. No i nie mam pojęcia, co ona sobą reprezentuje... Ale nie mam zamiaru Cię za to wyzywać, czy poniżać. Bo każdy ma prawo do własnego zdania. I postaraj się o tym pamiętać na przyszłość :)No bo np. wg mnie, Vanessa jest nie tylko bardzo ładna, ale ma też wspaniały głos :) A zresztą... Każda gwiazda musi być chuda jak patyk? Właśnie to mnie najbardziej wkurza :\:\ Np. na forum takiej Kelly Clarkson częściej widuje się tematy nie o jej talencie wokalnym, tylko o jej figurze :\ I m.in. za to lubię Vanessę, że nie poddała się presji i akceptuje swoją figurę w przeciwieństwie np. do Hilary Duff, czy Lindsay Lohan :)
Pozdrawiam :*
ja nie rozumie waszej i nie oczekuje zebyscie rozumieli moja! Poprostu najazd na mnie dlatego ze mam inne zdanie i tyle! Nicole Richie .hmm lubie ja choc ani nie spiewa ani nie gra w filmach! Polubilam ja po Simple Life i tyle. I ja sie nie bulwesuje jak ktos mowi ze Angelina jest brzydka.. ze wyglada jak zaba itd! A wy robicie wielkie halo!
Nie ma tutaj porownania Vanessa- Kelly.. bo kelly jest naprawde utalentowana w przeciwienstwie do Van! Ale uwazam ze przesadzila! Za bardzo przytyla i teraz wyglada jak stereotypowa amerykanka obżerająca sie hamburgerami!
Vanessa ma brzydki glos ktorego moje uszy nie wytrzymuja! Jest brzydka! Fakt na ktorych zdjaciach wychodzi ladnie.. ale to chyba jak kazdy.. z reszta porownac ja teraz, a z poczatku jej kariery jest wielka roznica! Make-up moze zdzialac wszystko! Wystarczy ze jest pomalowana jasniejszym i juz wyglada jak placek!
http://www.jaredmurillo.com/Images/Gallery/Highlights/100_1493.JPG
i jest pulchna!
http://img124.imageshack.us/img124/4241/2661599143623normal016hby8.jpg
I mam nadzieje ze Vanessa ma tylko swoje 5 min! Po Hsm wszyscy o niej zapomna ! Podobnie jak o Emmie po HP!
PROPONUJE SKONCZYC TA DYSKUSJE1
Każdy ma inny gust a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Może Vanessa troche przesadza z tym uważaniem się za świetną aktorkę, ale nie można stwierdzić, że okropnie śpiewa. I Ashley i Vanessa mają świetne głosy i to chyba każdy musi przyznać. Ale ja tam się kłócić o to nie będę bo każdy ma prawo do własnego zdania a ja lubię i Vanessę i Ashley.
Guga buźka,powiem ci że po prostu jesteś zazdrosna bo jest z tym Zaciem,a przecież Zacowi dałaś 10 a jej 1,więc jest już wszystko jasne,co do dziewczyny to chwilę widziałem tą dziewczynę w tym najgorszym filmie,i muszę przyznać że jest bardzo ładna,ale ty jesteś dziewczyną i nie umiesz ocenić wyglądu kobiety bo żadna tego nie potrafi,tak jak męzczyzna nie umie ocenić wyglądu mężczyzny,ale uważam że dobrze się dobrali bo obydwoje nie mają talentu aktorskiego.
Z tego wychodzi że twoim zdaniem brzydka jest jeszcze Jessica Alba bo jej dałaś ocenę 1,ja myślę że jest najpiękniejszą aktorką Hollywood ale co do talentu aktorskiego to jest cienitka.
Z tego wynika że oceniasz ludzi po wyglądzie a nie po ich umiejętnościach,jest wiele takich głupiutkich nastolatek jak ty.
Trochę się zgadzam z tobą, ale 1 mnie dobija nie mów, że każda dziewczyna nie potrafi ocenić urody innej dziewczyny bo to nie prawda ja potrafię powiedzieć, że Vanessa jest ładna i to, że ma troszkę za dużo kilogramów to właśnie ją wyróżnia nie jest jakąś tam anorektyczką :)
Ps : Potrafię się przyznać, że zazdroszczę jej talentu muzycznego i wyglądu, ale to nie oznacza, że jej nie lubię wręcz przeciwnie jak kogoś nie lubię to oceniam to np : po śpiewaniu a nie po wyglądzie, a nawet jeżeli komuś zazdroszczę to i tak tą osobę lubię. Myślę, że każda dziewczyna jej troszkę zazdrości lecz każda boi się do tego przyznać. A ja się tego nie boję :) Skończyłam :)
Trochę się zgadzam z tobą, ale 1 mnie dobija nie mów, że każda dziewczyna nie potrafi ocenić urody innej dziewczyny bo to nie prawda ja potrafię powiedzieć, że Vanessa jest ładna i to, że ma troszkę za dużo kilogramów to właśnie ją wyróżnia nie jest jakąś tam anorektyczką :)
Ps : Potrafię się przyznać, że zazdroszczę jej talentu muzycznego i wyglądu, ale to nie oznacza, że jej nie lubię wręcz przeciwnie jak kogoś nie lubię to oceniam to np : po śpiewaniu a nie po wyglądzie, a nawet jeżeli komuś zazdroszczę to i tak tą osobę lubię. Myślę, że każda dziewczyna jej troszkę zazdrości lecz każda boi się do tego przyznać. A ja się tego nie boję :) Skończyłam :)
jak czytam ze Vanessa jest pulchna to mnie krew zalewa. Przeciez ona jest chudziutka! No ale faktycznie ,przy Nicole Richie i jej trzydziestu paru kilogramach , vansessa jest GRUBA.
Vanessa jestn chudziutka Boze szkielety sa ochydne moze głos ma nie ciekawy ale trzeba przyznac ze ładna jest gra tez ujdzie w tłumie ale jest wiele lepszych ale gruba napewno nie jest
Jak ktoś daje Vanessie ocenę 1, a Efronowi daje 10 to wiadomo ze zazdrości jej chłopaka. Ta guga pewnie sobie myśli ze będzie jego dziewczyną kiedyś i będą mieli dużo dzieci. Próbuje wmawiać, wkleja jakieś zdjęcia na których i tak jest ładna, mówi że jest gruba, na jak guga wazy 20kg to Vanessa w porównaniu do niej jest gruba. Wbija sobie do głowy nieprawdę. Oducz sie tego dziecino póki masz jeszcze czas.
Właśnie przez takich jak Ty ludzie mają kompleksy .
Vanessa jest bardzo chuda, jak dla mnie a pulchności o niej zero.
Jeżeli ona według Ciebie jest pulchna to ja ważę kurcze 300 kilo ;/.
A co do fotki to ciało człowieka jest tak zbudowane ,że brzuch idzie zdekka do przodu . I nie liczy się tylko wygląd.
Patrzyć na wygląd...Liczy się gra aktorska i mimo uważam,że nie jest świetną aktorką , to licze się z tym ,że high school musical nie jest klasyką i chodzi o przyjmowanie amatorów.Kto wie,pewnie Van się jeszcze podszkoli.Ma tylko 19 lat,kope lat przed nią.
Sorry, jeżeli za bardzo pojechałam ,
ale wyrażam tylko własne zdanie.Po co oceniać człowieka po okładce ?
Nie lubisz jej , aha ,ale wogle jej nie znasz.Może nie przypadła Ci do gustu jako aktorka,ale nie oceniaj jej jako człowieka.Tyle.
100 % racji wiele osób chciało by być takim pięknym jak ona np : ja bo wg mnie ona jest cholernie piekna :)
jezu, ludzie, jak ktoś nie lubi vanessy to nie znaczy że jej zazdrości.
ja za nią akurat specjalnie nie przepadam, nie wiem czemu, po prostu jej nie lubie.
ale zeby ja nazywac gruba to przesada. że brzydka to juz zrozumiem, każdy ma inny gust. ale gruba? dajcie spokój...
jak dla mnie vanessa jest ładna i dobrze śpiewa chociaż czasami irytuje mnie jej głos.
to tyle. ;]