U2

7,9
8 ocen muzyki
powrót do forum osoby U2

kto z was słyszał piosenke MERCY ???
miała być na HOW TO DISMANTLE AN ATOMIC BOMB ale ostatecznie ja odrzucili, bo album byłby za długi... jest szansa, że będzie na anst. albumie, tymczasem wyciekła do internetu....
porponuje przesłuchac kilka razy, bo dopiero po kilku raach sie odkrywa jej pikeno, a gwarantuje ze je znajdziecie...no i tekst....

http://www.imeem.com/people/-uvn_a//music/EQHPshDX/u2_mercy_htdaab_outtake/

a an youtubie w gorszej jakosci macie pod nia pełno fan-madeowych clipów... trzeba powiedziec ze utwór zrobil ogromna furore na swiecie jak wyciekl do sieci... byly nawet rozne petycje do u2 oraz do radii zeby to opublikowac.... POLECAM.
[choc najlepsza piosenka u2 to nie jest]

davemaster

Mercy,kolego ;]
rzeczywiście, podzielam Twoje zdanie.U2 słucham połowę swego życia, a przyznam,że wcześniej nie znałam "Mercy", ale od razu skorzystałam z wstawionego linka.Skoro tak polecasz ;] i choć tylko dwa razy przesłuchałam (;P), to już mnie chwyciła. tego kawałka byłoby naprawde szkoda.
dzięki za news'a, no i fajnie było coś ciekawego poczytać ;]

Katie

nie ma za co... :)

davemaster

Piosenka bardzo dobra ale nie wyciekla niedawno tylko z 4 lata temu,była na albumie "Unreleased & Rare" polecam rownież "Smile" z tej samej płyki

Mr_Macphisto

A ja polecam "Flower Child", nieopublikowane na ATYCLB. Mercy piękna, na pewno uczyniłaby HTDAAB jeszcze lepszym albumem.