Otrzymał złotą malinę za Wywiad z wampirem! Wyczytałam to właśnie w spisie nagród i jestem oburzona. Świetny aktor a jako tajemniczy Lestat był fenomenalny.
Faktycznie... Jak to możliwe? "Wywiad z wampirem" to film, dzięki któremu pokochałam Toma, a do roli Lestata nikt nie pasowałby lepiej niż on (w ogóle szkoda, że nie grał tej postaci też w kolejnych częściach "Kronik wampirów"). To jakiś żart czy co...? Nie rozumiem.
toż to skandal prawdziwy !!! nie znam wielu filmów z cruisem właściwie oglądałem tylko legendę,ostatniego samuraja,raport mniejszości,urodzony 4 lipca(ale dawno) ludzie honoru(również dawno i mało pamietam (i chyba rain mana ale bardzo słabo pamietam))no i właśnie wspomniany wywiad z wampirem który uważam chyba za najlepszą role cruisa która widziałem świetna rola nawet w tele magazynie kiedys jak czytałem tamtejszy krytyk tego magazyu sam przyznał że jest to chyba najlepsza rola cruisa w całej jego karierze,gdzie wzniósł sie na wyżyny aktorskie,tym bardziej nie mg zrozumieć,jak on mógł dostać za ta rolę malinę,poprostu nie wierzę podobnie jak ty justyna
Rola Lestata zdecydowanie była jego najlepszą wraz z rolą Porucznika Kaffee w ''A few the good Men'' i moim zdaniem powinien wygrać Oscara dla najlepszego aktora drugoplanowego :p To wygrał jakiś wgl nie znany aktor co grał wampira . Ogólnie w 1994 roku były ciężkie konkurencje - Forest Gump , The Shawshank Redemption , Pulp Fiction , Leon Zawodowiec itp
Ja uważam tak samo! Naprawdę świetna rola! Z tym, że malina jest za najgorszy duet wspólnie z Bradem. Zupełnie nie rozumiem, bo wg mnie jest niesamowita chemia między Lestatem a Louisem. Napięcie erotyczne jest tak namacalne, że można je kroić nożem!
Dla Briana De Palmy, Złota Malina za przebojowego "Człowieka z blizną", była podlizną. Dali mu ją z zwykłej zawiści.
Cóż - swego czasu uznano że zupełnie nie pasuje do tej roli - typowano Juliana Sandsa...czas pokazał że Tomuś się sprawdził...pradziwym kolekcjonerem malin jest z kolei mój ukochany gwiazdor kina akcji - człowiek orkiestra - Sly Stallone - co z tego że dostał tyle malin - i tak uwielbiam gostka i Jego filmy - kultowe produkcje mojej młodości !!!
Powinien raczej ją dostać z Top Gun. Ale tak w ogóle, to kogo obchodzą Maliny i inne Oskary? Dostał to dostał, no i co z tego? Oburzona, hehe dobre.
Złota Malinę dostał DUET, a nie aktor za swoją kreacje postaci, ludzie zacznijcie czytac ze zrozumieniem bo potem wypisujecie głupoty na forach a inni sie tym sugerują
Maĺiny malinami, ja jestem w szoku, ze tak swietnego aktora brakuje na podium"renomowanego" filmwebu:)