Tede

Jacek Maciej Graniecki

4,9
121 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Tede

prymityw, który uważa się za lepszych od siebie i robi z siebie błazna przed kamerą, a nawet kobiet nie szanuje. Nawet wysłowić się nie umie. A muzyka Tedego to raczej pop a nie hip hop. Tede tylko wszystkich obraża (np.Obraża zespół Kombii, że Kombii to nieprawdziwa muzyka), wymądrza się, jest zarozumiały, chamski i uważa, że on wszystko robi najlepiej. Szkoda słów na takiego człowieka. Tede się naoglądał amerykańskich raperów i w głowie mu się poprzewracało od pieniędzy i zaczął lecieć na hajs. Gdyby nie TVN Turbo, to byłby nikim. Nie jestem zwolennikiem Płomienia81, ale Tede to już kompletna porażka.

Mietas93

Parafrazując Peję:
Gdy Tede z Pezetem rapowali to Ty żeś nie wiedział jak się masz wy.... :D

Mietas93

Zgadzam się z założycielem tematu. Tede to palant i idiota, uważający się za najlepszego człowieka. Tede wraz z Grupą Operacyjną, jest najgorszym raperem. Daje 1/10 nic więcej mu się nie należy.

logitech44

Wszystko byłoby OK gdyby nie fakt, że Tede naprawdę jest najlepszy w tym, co robi - i całkiem słusznie się za takiego uważa :-)

Witeczek

Fakty są takie że Tede jest beznadziejny w tym co robi momentami ociera się o poziom największych beztalenci pokroju Meza. Ma najgłupsze teksty z pośród wszystkich raperów. Jego dissy są w większości auto dissami, przyczepia się w nich do rzeczy które sam robi słabo np. w dissie na Liroya wyśmiewał jego teksty a sam nie ma lepszych. Po prostu pajac i beztalencie.

frycek49

frycek dobrze to ująłeś. Szacun dla Ciebie i Pozdro.

logitech44

Dzięki Tede beztalencie które potrafi tylko przyczepiać się do innych a sam jest jednym wielkim zerem, ale wiadomo takie beztalencie jak Tede musi się jakoś dowartościować żeby zapomnieć że jest do niczego

frycek49

Odważne słowa, jak na fana Pei, którego Tede (zdaniem osiemdziesięciu procent użytkowników forum pejaslumsattack.pl) po prostu wgniótł w ziemię jak karalucha :-) Fani tych, których zniszczył go nienawidzą, ale prawda jest taka, że Tede w polskim rapie zawsze był i będzie. Stareńki cytat:
"Nienawidzą mnie, bo jestem pewny siebie,
Człowieku, nie wiesz? Kogoś musisz być pewien"

;-)