Szymon Majewski

6,6
1 441 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Szymon Majewski

Szymon Majewski Show kiedyś był niezłym programem, zwłaszcza na samym początku. Skoncentrowany był przede wszystkim na zaproszonych gościach, przedstawiano ich "życie w pigułce" i to było fajne, goście też często mieli jakieś zadania do zrobienia, była ciekawa rozmowa. Obecnie show Majewskiego opiera się głównie na wyśmiewaniu polityki. Może kiedyś i to było ciekawe i śmieszne, ale ile można? Ja osobiście tylko od czasu do czasu oglądam jakiś odcinek, z nadzieją że może się coś poprawiło ale niestety jest coraz gorzej;/ sam Majewski ma w ogóle nieśmieszne teksty, a goście wydają się zbędnym dodatkiem.

Faraon_5

zgadzam się .. kiedyś wywiad z gośćmi trwał o wiele dłużej .. a teraz wydają mi się one z odcinka na odcinek wydawać coraz krótsze .. tylko po to, żeby `rozmowy w tłoku` (które są mało ciekawe i wolałabym więcej wywiadu) były dłuższe .. szkoda..bo kiedyś bardzo lubiłam Majewskiego ..
teraz zdecydowanie wolę Kubę ..

użytkownik usunięty
Faraon_5

Tak, ten program zrobił się strasznie nieciekawy. Z nowej serii nie widziałem ani jednego odcinka i prawdę mówiąc nie ciągnie mnie do obejrzenia. Przebieranie się za Ąckiego jest mało śmieszne. Jedyne co śmieszy, to głupota tej szopki. Przypomina mi się odcinek świąteczny, który emitowany był w wigilię Bożego Narodzenia 2007. Nie wiem, co chciał osiągnąć Majewski/Ącki "zjadając" na koniec programu bombkę. Uśmiech na twarzach widzów był pewnie spowodowany politowaniem dla tego człowieka lub też człowiek zaśmiał się bardziej z głupoty Ąckiego niż z całej tej sytuacji.

użytkownik usunięty

Macie racje. Kiedyś SMS był wyjątkowo zabawny, teraz nie jest już taki śmieszny. Rozmowy w tłoku, które wszyscy tak lubią, dla mnie są średnie, niestety. Jedyne, co pozostało fajne, to końca nie widać. Wydaje mi się, że im dalej w las, tym mniej Szymona...

Faraon_5

Ja to wogóle nie wiem po co ludzie zgadzają się byc gośćmi Majewskiego ( no, ale jak niewiadomo o co chodzi...). Nie dość, że trzeba kurtuazyjnie i nasiłę rechotać z głupotek Majewskiego to jeszcze ten pajac bez przerwy wchodzi w słowo i opowiada rewelacje ze swojego życia. Za cholerę nie pozwala się im rozpędzić. W końcu to on jest gwiazda programu. Pamiętam jak gościem była Kinga Rusin (razem z Jerzym Dudkiem) i zadał jej tylko jedno pytanie, na które w końcu sam sobie odpowiedział :) Reszta programu to była rozmowa z Dudkiem i oczywiście swoje fogle-migle. Rusinowej pozostało jedynie robienie dobrej miny do złej gry.

palluthus

palluthus, chyba nie wiesz jak sie kreci takie programy. z prawie 2 godzinnej rozmowy jaka majewski przeprowadza z goscmi na wizje montuja tylko kawalek z tego co goscie mowili w studiu. a wierz mi, mowia naprawde duzo. smiech nie jst wymuszony, nikt nikomu nie kaze sie smiac, tam leca takie teksty i numery ze plakac ze smiechu tylko mozna. moze to co puszczaja tv nie zawsze odzwierciedla to co dzialo sie podczas nagrania ale uwazam ze zarowno program jak i sam szymon sa sietne. a prowadzacy jest bardzo pozytywnym czlowiekiem z wielkim poczuciem humoru :)