Jak widać widzowie wolą Mjewskiego - http://www.pudelek.pl/artykul/7298/majewski_lepszy_niz_wojewodzki/
haha tak bo pudelek ma zawsze racje i rzetelne informacje.. <lol2> przesadzilam hehe nie no teraz serio ja wole wojewodzkiego ooo wiele bardziej, na majewskiego patrzyc niemoge
a ja kuby nie lubie zawsze próbuje poniżać swoich gości, u majewskiehgo jest chociaż śmiesznie i wymyśla jakieś fajne filmiki typu "magda m 20 lat później" czy "natasza klasa"
A no pewnie że Majewski ma większą oglądalność niż Wojewódzki, w kraju w którym 90 % populacji to buraczane debile które Mikołaja Krawczyka nazywają aktorem, Frytkę Gwiazdą a Misiek Koterski ma swój własny program w TV (w sumie to MIAŁ, ale sam fakt że dostał od losu taką okazję uważam za porażkę) i o ile sam Szymon Majewski nie wydaje się być taki głupi, o tyle w SMS robi z siebie kompletnego debila który sam się musi śmiać ze swoich dowcipów po to żeby widownia wiedziała kiedy to on powiedział coś zabawnego...program jest żałosny, Szymuś zrobił z siebie telewizyjnego błazna...i każdemu który nie zgadza się z powyższym i czytając to chce mnie zaatakować "błaznem to jest Wojewódzki bo..." życzę śmierci w rodzinie, eksplodującej biegunki i na końcu wylewu, dziękuję za uwagę :).
Moim zdaniem to własnie wojewódzki jest debilny. Skacze po tej kanapie jak debil, poniża gości, zachowuje sie jak kretyn, jest bez czelny...
Natomiast majewski ma klase w tym co robi.
A mimo wszytsko już mam dość tych waszych mądrych głów , każdy mówi że jest najmądrzejszy oprócz niego cały kraj to kretyni! prosze przestańcie! nazywanie kogoś głupkiem za to że lubi kolor zielony jest równie idiotyczne jak to co mówicie!
nie no nie zebys sobie zaprzeczyl... masz dosc jak inni pisza ale sam mowisz ze wojewodzki jest debilny xD
zastanow sie zanim napiszesz..
wojewodzki gora
ja należę do widzów wolących KuBĘ! wg mnie on jest bardzo dobry w tym co robi i jest bardzo inteligentnym człowiekiem.. wiadomo, że czasem wyskoczy z jakimś przypałem, ale nikt nie jest idealny, a show biznes robi z ludzie debili.. i nie skreślam tu Majewskiego, o nie, po prostu jego show stało sie dla mnie nudne..troche juz się przeżarło..
pozdro dla fanów Wojewódzkiego..;))
Osobiście wolę Szymona i jego program niż Kubę Wojewódzkiego, który swym ciętnym językiem i wulgaryzmami obraża niekiedy zaproszonych gości. W Idolu był bardzo krytycznym jurorem z jednej strony potrafił konkretnie ,, zagasić" zbyt pewnych siebie uczestników ale z drugiej jego komentarze były poniżej pasa. Szymon ma klasę i naturalne poczucie humoru i za to go lubię.
o wiele bardziej wolę Szymona. Ma on ciekawe poczucie humoru ;)
jednak nazwanie Kuby jak i Szymona "bardzo inteligentnymi ludźmi" to przesada. oboje chcwalą się tym, że nie zdali matury...
Taa.Nie zdali matury, akurat muszę ci powiedzieć, że Jakub zdał, zresztą bardzo często, gdy jest jurorem w jakimś "talent show",
zawsze idzie zauważyć, że jest bardzo inteligentnym człowiekiem.
Szymon może nie zdał, ale na to twierdzenie nie mam informacji.
haha dobre po pierwsze Majewski przez swoje show myśli że jest fajny i jeszcze ten idiotyczny Ącki!porażka.Po drugie fajnie ^^ że pudelek zawsze mówi prawde( 90%to plotki które nie są prawdą ).A trzecie wiem że oczywiscie Majewski jest^^ popularniejszy od Kuby ponieważ mogę zauważyc ze moi rówieśnicy też się nim podniecają^^ i mówią że taki śmieszny ale różne mamy charaktery i humory gusty.
ja osobiście oglądam Kube ale różni są ludzie.
Zdecydowanie Kuba Wojewódzki. Od 7 lat ma najlepszy talk-show w Polsce, który od samego początku zawsze chętnię oglądam.
A Szymon? Jego program też kiedyś oglądałem. Dawniej był fajny, ale teraz nie ma tam nic śmiesznego. Jego teksty w SMS to jedna wielka, na dodatek wyreżyserowana sztuczność. Do tego tępy wstęp, a na koniec wymyślane na siłę "Rozmowy w tłoku". A jak przychodzi co do czego, to Majewski nie potrafi powiedzieć nic opócz "nieee... noooo... dobraaa... okej... hahaha".
prawda jest taka ze majewski zaczal z grubej rury swoim programem gdzie kuba od poczatku stopniowo budowal swoja markę. i o ile kubie nadal nei brakuje polotu choc i jemu zdarzaja sie lepsze jak i gorsze programy, to szymon juz sie dawno wypalil... program jest dretwy i sztuczny...smieszny conajwyzej dla fanow wlatcow much...
Show Majewskiego i program Kuby to dwie całkowicie różne formuły. U Majewskiego najważniejsze są wcześniej przygotowane skecze, goście odgrywają drugorzędną rolę. Kuba zaprasza gościa i nie wie jak się zachowa, jak potoczy się rozmowa. Wcześniej może sobie przygotować jedynie pytania. Wszystkie jego żarty są spontaniczne. Poza tym Kuba nie tylko bawi, ale również prowadzi ciekawe i inteligentne rozmowy.
Program Wojewodzkiego jest o niebo lepszy. Wlasciwie to oglada sie dla samego prowadzacego, a moze troche dla gosci a i tak jest dobrze. Zas Majewski daje jakies idiotyczne konkursy, piosenki i sceny. Zarty podobno mu nawet pisza. Tak jak ktos wczesniej pisal, jest to dretwe i niesmieszne
Spontaniczność i błyskotliwość. To jest właśnie siła Wojewódzkiego.
U Majewskiego jest z tym bardzo słabo. Wszystkie jego niby przypadkowe żarty są sztuczne i wyglądają na przygotowane wcześniej (zapewne są). Szymon praktycznie nie ma większego wpływu na przebieg programu, bo u niego jest z góry napisany scenariusz, a Szymon tylko go realizuje, gdzie-niegdzie improwizując, ale zwykle niezbyt udanie.
Wczoraj widziałem fragment premierowego odcinka 10. serii SMS i w trakcie rozmowy w Kammelem, Szymon pomylił słowa "pojętny" z "ponętny". Pomimo, że było to zapewne celowe, wyszło sztucznie i mało śmiesznie.
Zdecydowanie Kuba Wojewódzki miażdzy Majewskiego, jego programy są błyskotliwe i nieziemsko śmieszne, ma w sobie to coś. NIe zgodzę się z tym że poniża on swoich gośći, może kiedyś tak było, ale chyba zrozumiał, że nie o to tu chodzi. Zresztą jego rozmowy są prowadzone na bardzo wysokim poziomie merytorycznym z ciekawymi gośćmi z duża dozą dowcipu.
Każdy kto uważa Kube Wojewódzkiego za idiote i kretyna niech obejrzy jego wywiad dla radia zet na youtubie. Jeśli on jest idiotą to nie wiem kim jest Majewski pomimo że go szanuje.