Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 169 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

zobaczcie jak on sie osmiesza - idol filow walki, teraz w scenach pojdynkow z jego (?) udzialem kadry pokazuja jak wymachuje szabelką lub ręką, ale jak już pokazane sa ujecia bez twarzy czy plecy to jest to dubler naszego rozczochranego misia Stefana Szakala

priap

Ogólnie koleś jest zabawny. Taki kozak a pewnie nie tylko ja zauważyłem jak zaczynając od NICO zaczęly mu gęstnieć włosy i czernieć?
W Nico mu prześwitywała glaca a teraz ma busz, nawet zmieniła mu się trochę linia włosów, nie mówiac o zakolach, które właziły mu w Nico na plecy. Koleś pewnie ma perukę, od dawna jest już łysy tak samo jak Ś.P. MJ, Travolta, Samuel L. Jackson, itp.

penetrator1981

a o przeszczepie wlosow nie zlyszales ? ech..

damian_filmweb

Upadek ogiera? Juz ma prawie 60 na karku to czego od niego oczekujesz?

tworek133

kierujesz ten post do mnie ?

damian_filmweb

Przeszepione włosy nie wyglądają jak siano i ciężko jest osiągnąć tak znaczne zagęstwienie. Nieważne, dla mnie prawdziwym macho i facetem z jajami jest Bruce Willis, nie bał się publicznie podpaść AL-Kaidzie, skandując, że sam zabije Ben-Ladena, kiedy zaczął łysieć chlasnął się na łyso i wygląda jeszcze lepiej. Koleś ma jaja i to właśnie różni Bruce'a od tej panienki z kucykiem w hockeyowej bluzie.

penetrator1981

a to o Willisie nie wiedzialem - szacun dla niego:)!!!

penetrator1981

haha, ten zwrot "SP" ot jest genialny, daje Ci lajka Penetratorze :)!!! GOOD!

penetrator1981

on nie jest lysy.

priap

Koleś radzę ci się udać do wuja Google i zobaczyć co znaczy słowo "Ogier" i czy jest ono w jakikolwiek sposób związane z filmem i walkami Seagala w nich...
buraku pieprzysz trzy po trzy zakładasz kretyńskie tematy tylko po to żeby zaistncieć swoją niezmierzoną głupotą - nie wiem przed kim lub dla kogo są te popisy ale ta osoba musi być równie upośledzona co twoja osoba...

co się tyczy rzekomego upadku Seagala polecam ci jeden z ostatnich filmów seagala z 2007 Sprawiedliwość Ulicy obejrzyj sobie go i zobacz ja nakopuje autentycznie tam 40-sto letni Steven młodszym od siebie...

tak apropos to takie cuś przydało by się tobie na otrzeźwienie twojego zakutego łba...

tomucho77

wlasnie w tym filmie widac , albo inaczej "nie widac" kunsztu tego ogiera.

ad.2
nie mow do mnie koles.

ad.3 pisz ad rem , nie ad personam.

priap

ad.4 Steven nie jest ogierem koleś.

tomucho77

ad.4 Maczeta. Nie jest?

priap

Nie rozumiem ciebie trollu ?

tomucho77

szkoda, ze seagal bal sie konfrontacj z van dammem, ale chyba wynik byl oczywisty, a seagal tez to wiedzial, wiec uciekl :) Lubie kazdy jego film do roku 2001.

damian_filmweb

seagal nie uciekl,tylko poprostu nie chcial zrobic mu krzywdy

damianho15

nie oszukuj sie :) Van damme jechal za nim nawet do klubu, ale seagal znowu uciekl :))

tomucho77

no comments,nie potrafisz pisac na temat, dalsza polemika z Toba szkodzi mojej klawiaturze.

priap

Koleś a ty potrafisz pisać ?

tomucho77

i czytac. ty chyba nawet czytac nie potrafisz bo juz ci cos pisalem,mowilem, łodewa,milej zabawy w swoim swiecie.

priap

Koleś a potrafisz myśleć ?

priap

zanim cos napiszesz to najpierw pomysl,seagal by jeszcze nie jednemu nakopal.

damianho15

Gdybym miał obstawiać pojedynek Seagal vs Van Damme to raczej bym obstawil na Stevena ,zna wiencej sztuk walk ,lepsze warunki fizyczne ,doświatczenie itp ale to wsystko wygląda dobrze na papierze ,podczasz walki w realu wsystko może sie zadarzyć ,Van Damme też ma świetne atuty , Jest jednym z najlepszych aktorów co uderzali nogami w histori kina ,po za tym belg jest szybki jak hart , niesamowicie wygimnastykowany i zwiny jak pantera ,ma też ducha walki .Wiecz wiesz .Seagal przystepującz do walki z Van Damme nie mógł być pewny na 100 procent ze da mu rade ,a gdyby przegrał mógł by wiencej straczić niż Van Damme .Wiec wolał odpuścić ....

bradock

lepsze warunki fizyczne ? mowimy o tej samej osobie ? ten koles wazy 140 kg. nie bylby w stanie nawet nogi uniesc.

van damme wygral, jesli dobrze pamietam, 18 z 19 swoich zawodowych walk. A w rewanzu i tak pokonal kolesia z ktorym przegral jedyna walke. A co w tym czasie robil seagal ? byl agentem CIA ? heheh

damian_filmweb

Ja też uważam że Van Damme by wygrał chociaż by dlatego bo był mistrzem europy w karate i jest nadal w świetnej formie fizycznej a Seagal jest wyższy i van damme"owi było by trochę trudniej ale steven nigdy nie walczył w żadnych zawodach ale jak by sie ich pytano który by wygrał to wiadomo co by powiedzieli

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Van Damme mistrzem Europy? Nie ma żadnych oficajlnych wyników, relacji z walk ani żadna federacja, szkoła walki tego nie potwierdza. Jedynie co wiadomo to, że Van Damme(van varenberg czy jak mu naprawdę) uczęszczał do jakiejś szkoły karate, trenował kickboxing i bral udział w walkach, które były najwyżej amatorskie. Jedyne wyniki ma amatorskie. Walił całe zycie na rzeźbę i przydało mu się to w pracy modela. Do filmów go wzięli ze względu na rzeźbę i to, że trenowal walki, ale filmowo. Różnica w tym jak ktos faktycznie umie walczyć, a wymachiwac nóżkami. Segal faktycznie umie walczyć. Nie zna tysiąca rodzajów kopniaków, a za to na tysiąc sposobów wie jak połamac Ci gnaty i zmiażdżyć ci krocze. To właśnie aikido. Czy teraz jest spasiony, łysy, słaby? Podejdź do niego. Zobaczysz:) Gość nadal połamał by ci kark z przywiązaną jedną ręką a w drugiej trzymając się za ucho. Widać, żeś smark jeszcze i mało wiesz o walce. Jeszcze teraz naoglądaj się MMA i już w ogóle będziesz "miszczu" Natworzyło się kur... znawców i sportowców.

ooo a ty to wiesz ku*wa gówno o van damme i o walce i nie kozacz tutaj

prof_mateusz27

Zayeb mu z pół obrotu w paszczę.

damian_filmweb

zgadza sie, gruby steven (kiedys jego filmy,palce lizac...) w Sprawiedliwości Ulicy juz mial problemy z momentem obrotowym:)

damian_filmweb

Seagal w 1997 roku trzymał formę ,chodzi mi o tamten czas a nie teraż .Po za tym jego walki w takich filmach jak Niko czy Wygrać ze Śmiercią robiły niesamowite wrażenie ,póżniej było już coraż gorzej .Po za tym czytałem kiedyś w gazecie (Cinema Press Video ) ze Seagal jak mieszkał jeszcze w Japoni to włuczył się po nocach po ulicach Tokio prowokując różne bandy opryszczków ,gansterów do bójki ,w ten sposób doskonalił i tak już świetną technikę .Wiec twierdzenie ze Steven nigdy nie bił się z nikim na poważnie jest trochę krzywdzące dla niego .

bradock

tak chodzil i zaczepial Yakuze. No, w takie mega bzdury to nie polecalbym wierzyc, bo nawet smieszne to nie jest. W tamtym roku tez byl juz spasiony, ale na pewno lepszy niz teraz, ale nie zmienia to faktu, ze wiekszych szans by nie mial w takiej konfrontacji.

Zapomniales napisac, ze Seagal jeszcze w CIA doskonalil metody, bo przeciez byl agentem.... buahah

damian_filmweb

Nie sądze zeby był agentem CIA . Gdyby pracował kiedyś dla CIA to agencja w życiu nie pozwoliła by mu się publicznie pokazywać i wypowiadać , a także przechwalać o tym ze pracował kiedyś dla nich , bo by w ten sposób sprowadził zagrożenie i dla siebie i dla agencji od osób chczących wydobc różne cenne informacje np Rosyjscy Spiedzy ,Teroryści ,Handlarze Bronią itp

bradock

No co ty nie powiesz :)

damian_filmweb

To że pisano że był agentem ,to jeszcze nic .W tej samej gazecie ,,Cinema Press Video ,,tylko w numerze rok wcześniej pisano ze Seagal był ochroniarzem Szacha Iranu a także łowcą głów na usługach CIA w Brazylijskich dzunglach i walczył z kartelami narkotykowymi .W to akurat nie uwieżyłem bo to bardzo mi się wydawało nierealne . Wogółe czemu polskie gazety ,popularne i renomowane jak np w latach 90 była Cinema Press Video wypisywała takie niewiarygodne fakty o Seagalu ? O Chuck nikt nie pisze ze może walczył w Korei w Odziale Delta albo o Van Dammie ze uczuł się tajskiego Boksu w Tajlandi itp

bradock

van damme zna tyle samo sztuk walki co seagal

prof_mateusz27

Steven Seagal się skończył, niestety. Bardzo lubiałem filmy z jego udziałem bo to czasy mojego dzieciństwa i VHS'a. "Nico", "Trudny do zabicia", "Szukając sprawiedliwości", "Liberator" i to chyba tyle ze Stevena. Reszta to już skutecznie tendencja spadkowa. Znam osoby, które miały z nim styczność i podobno jest strasznym bufonem, traktuje ludzi "z góry" i strasznie gwiazdorzy a niestety jego 5 minut minęło już dawno temu.

prof_mateusz27

Kiedyś czytałem w gazecie ,,Tele Tydzień ,, w 1996 roku ze Seagal zna wiecej sztuk walk niż Van Damme ,Np Akido ,Kendo ,Judo ,Karate itp .Pisali też ze techniką walki Seagal biję na głowe Van Damma itp Wiec to nie jest moją tylko wymyślona teoria .Z czego mi wiadomo to Van Damme trnował tylko karate i był mistrzem europy . Przeż jakiś czas Van Damme był także sparipartnerem w treningach Chucka Norrisa ,wiec napewno dużo też od niego się nauczył . Bez wzgledu kto by wygrał walkę Segal vs Van Damme to i tak bardziej lubie Van Damma .Van Damme =fajny gość ,Seagal =nadety bufon .I tyle w temacie

bradock

ale van mówił zna boks tajski karate kick boxing i taekwoondo pisali na wikipedi i w jakimś wywiadzie ale najczęściej posługuje się karate a seagal aikido

prof_mateusz27

Ok .dzieki .Kiedyś wiencej czytałem iformacji o Van Dammie to się wiedziało ,teraż troche pozapominałem ...

bradock

oglądnij se to bradock tam jest powiedziane

prof_mateusz27

http://www.youtube.com/watch?v=ECBniq8RTTo

prof_mateusz27

Dzięki Mati !!! Wśpaniały ,interesujący ,filmik o Van Dammie i Seagalu . Rzećzywiście Van Damme zna wiencej sztuk walk niż tylko Karate ,.Oby wiencej takich filmików ...

bradock

masz tu jeszcze arni vs syl : http://www.youtube.com/watch?v=ztZ8f59FCnE

prof_mateusz27

powinni jeszcze zrobić chuck norris vs dolph albo ktoś inny co nie ?

prof_mateusz27

Jasne .Najlepiej Chuck vs Dolph ,Było by ciekawie

bradock

albo vs bruce lee

bradock

apropo oglądasz patriotę na tvn ?

prof_mateusz27

Nie oglądałem Patrioty bo miałem dużo pracy już po potem mi się nie chciało ale kiedyś obejże napewno

bradock

nie porownojcie seagala z van dammem bo to przepasc,van damme umie ruszac tylko noga,a seagal umie wiekszosc sztuk walki,lepsze warunki fizyczne,seagal rulez.

damianho15

Tak jest

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem