Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 591 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

Znalazłam tutaj http://en.wikipedia.org/wiki/Skandar_Keynes informacje o tym, że Skandar jest spokrewniony z Anną Boleyn! Fakt, że to baaardzo dalekie pokrewieństwo, ale jednak. Jest jeszcze spokrewniony z jakimś noblistą, no i z Darwinem, ale o tym wiedziałam. Naprawdę ciekawa rodzina.

Miss_Khan

Ten to ma rodzinkę:) Sama chciałabym wiedzieć, czy jestem spokrewniona z jakimiś ważnymi osobistościami xD

Julia_20

NO to jest bardzo ciekawe...
Jestem ciekawa czy Skandar ma jeszcze kogoś takiego w rodzinie.

Miss_Khan

Ja to jestem ciekawa czy Skandar ma dziewczyne jak tak to trzeba ja zlikwidować..;]

knatalia01

A jak masz zamiar ją zlikwidować? :)

justyssia

Ciekawe, czy jakąś ma. Na youTube widzialam jakiś filmik, gdzie jakaś dziewczyna pokazywala swoje zdjecia ze Skandarem i mówiła coś, tak ze wygladalo jakby byla jego dziewczyną. Widziałam też filmik, gdzie na zdjeciu, na permierze Narnii II był z jakaś dziewczyna (tylko inna), a w jednym wywiadzie (jeżeli dobrze zrozumiałam) pytali go, czy ma dziewczyne i powiedział, że nie, ale zazwyczaj tak.

Miss_Khan

Niech on się za Polki zabierze a nie mi tu się za Angielkami ugania:) Angielki są brzydkie:/ POlki ładniejszez;P<skromny>
Ja też właśnie widziałam kilka filmików z jego zdjęciami i jakąś dziewczyną:(;/

justyssia

Dziewczęta trzeba sie wybrać do Anglii;] a co z nia zrobimy to jeszcze niewiem wymyślimy coś:)

knatalia01

http://moseleymagnificient.webs.com/apps/photos/album.jsp?albumID=2370528
Zajrzyjcie sobie tu. Może już to widziałyście, ale i tak wstawię.

Pati_Peace

Nie widzialam tego wczesniej. Na zdjeciu z premiery KK, to byl z zupelnie inną dziewczyną.

Pati_Peace

Suzan prosze cię nie załamuj mnie tymi zdjęciami bo mi sie płakać chce:( ja mam bardzo słaba psychike;);(

knatalia01

Susan:) przeprszam źle napisałam;] poprawie się:)

knatalia01

Ale ja was nie rozumiem, to chyba normalne ze 18-letni chłopak ma dziewczyne?

Loona_

No tak w sumie to normalne. Mogłyśmy się spodziewać, że prędzej, czy później znajdzie sobie dziewczynę. To troche niekorzystne dla fanek ( chyba każda z nich marzyła by z nim chodzić), ale najważniejsze by był szczęśliwy.

Olkaaxd

Musze powiedziec ze jestem marzycielką i wierze ze marzenia sie spełniają ale tutaj raczej nie ma zadnych wątpliwosci ze raczej zeby byc jego dziewczyną nie mamy szans ^^, żoną? owszczem na to jest jeszcze czas ;p ale teraz, przeciez zadna z nas nie mieszka w anglii ^^

Loona_

Spokojna twoja głowa Loona :] każdy przecież może wyjechać do Anglii;] ja jak na razie byłam w niej 3 razy i nie zamierzam się z nia rostawać:)

knatalia01

Tak, ale podobno Twój angielski jest cienki więc nie wiem jakbys chciała sie porozumiec ze Skandarem ;D

Loona_

To by se kupiła kieszonkowy słownik.

Pati_Peace

susan rozbroiło mnie twoje podejście do sprawy ;)) hahaha. xD
ale szczerze? jego rodzina naprawde jest.. intrygująca. fantastycznie, że ma takich krewnych i przodków nieprawdaz? :)
a co do jego dziewczyny itp. Loona ma racje, on ma 18 lat. w tym wieku to połowa już symuluje stosunek na przystanku a on dodał kilka zdjęc by podzielić się z fanami swoim szczęsciem, a wy tu że trzeba się jej pozbyć, albo czemu nie polka? dajcie spokój.

paczek93

tak ogólnie to ja do mniej nic nie mam. A co do podejścia to ja zawsze coś głupiego wymyslę.