Ma takie piękne oczy!!! W drrugiej części OzN jest ładniejszy, bo jest starszy. Jednak William Moseley jest od niego ładniejszy...
Zgadzam się jest Super Przystojny, a te jego oczy jak czekoda :**
Nie Skadar jest bardziej Przystojniejszy :***
No, ba! Skandar jest ZDECYDOWANIE przystojniejszy. Znaczy, moim zdaniem.
Ale ja już tak mam, że wolę brunetów ;P
W II części OzN jego teksty czasem zwalały mnie z nóg. Myślę, że zagrał
fenomenalnie i nie mogę doczekać się następnej części ;) W I części to był
jeszcze taki dzieciak, więc dopiero w II zauważyłam, jakie z niego Super
Ciacho ;D
Mnie się też bardzo podoba podoba.On ma takie "głębokie" spojrzenie! I wogóle jest przystojny
Ja też myślę,że Skandar jest o wiele przystojniejszy.No i też wolę brunetów,tak jak bones1995,też tak mam;)A jego oczy to,poprostu piękne.I zdjęcie śliczne.
Hmm zgadzam się z poprzednikami, Skandar był, jest i będzie największym ciachem w OzN. (moim zdaniem)
A własnie mi się okropnie podoba i Ben i Skandar! Do tej pory jak patrzę na ich autografy na ścianie to nie mogę się zdecydować. ;)
w pierwszej części ładniejszy był william w drugiej skandar ale ben też niczego sobie [moim zdaniem] zgadzam się teksty skandara w księciu kaspianie były świetne
Skandar ma dziewczynę...jest taki film na Youtubie, "Skandar and your girlfriend" chyba, gdzie sa właśnie zdjęcia jego z dziewczyną właśnie...
No nie! A myślałam że spotkam się z nim w sobotę! Coś z Ciebie nie dobry jasnowidz! Muszę zmienić! xd
oj, Aniula Aniula
To prawda, ma piękne oczy :) Ale moim zdaniem William jest brzydki (przepraszam jego fanki!) Skandar jest od niego o wiele, wiele ładniejszy... Taki słodziak :D
on wygląda mhrocznie D:
nie no, nic do niego nie mam. moim zdaniem nie jest najśliczniejszy. ale każdy ma swoje zdanie