Dlaczego ten pan jest wciskany do każdego dużego hitu ostatnich lat. Pomijając brak jakiejkolwiek umiejętności grania, czy wygląd pedałka niczym się nie wyróżnia. Czemu ktoś chce z niego zrobić gwiazdę na siłę? Jest może żydem i ma wsparcie w postaci jakiegoś lobby? A może to zabieg producentów żeby przyciągnąć nastki do kin, ale to nawet zac efron, który de facto przyciąga, nie jest. Więc why? Bo chyba nie for money...
chodziło mi o wybory pod wzgl. artystycznym. no, raz mu się trafiło "wszyscy twoi święci" i ewentualnie "najwspanialsza gra w dziejach" - to drugie polecam wszystkim tym, którzy uważają, że jego gra ogranicza się do błazenady i głupich min.
Hmm może dlatego że ma TALENT aktorski.Ja nie wiem jak można tego nie zauważyć.To było pierwsze na co zwróciłam uwagę.Świetnie gra i wczuwa się w role więc nie wiem co ty masz do niego...;/
No chyba że masz jakąś wadę wzroku, to sorry.Zawsze czy nie zawsze -nie wiem bo jeszcze wszystkich filmów jego nie ogladałam ale co jest złego w tym że zagrał "głupiego chłopaczka z sąsiedztwa"? Po prostu dostał takie role i już.
Już pominę fakt Miley w awatarze. Choć to tłumaczy resztę.
Jeśli wszystkie jego role zagrał tak samo to jak możesz twierdzić, że ma talent? Na tej podstawie? Coś tu się gubisz.
Po pierwsze w niczym się nie gubię.
Po drugie wcale nie napisałam że uważam aby wszytskie role zagrał tak samo,bo nie zagrał.Chodzi mi o że jak mu się trafi kilka ról gdzie ma zagrać gościa z poczuciem humoru itp.to co ma grać sztywno? ;|A tak w ogóle co ci do tego że mam Miley w awatarze? Nie rozumiem "to wszystko tłumaczy", ciekawe co?
Moim zdaniem wcale nie jest aż tak super wciskany do różnych filmów (ani promowany)tak jak inne gwiazdy tylko po to by przyciągnąć publke. Uważam,że ma talent i to nie tylko po obejrzeniu jednego filmu. Może dlatego odnosi sukces bo potrafi odnaleźć się zarówno w serialu komediowym jak i filmie akcji.
w ogóle nie jest, pokaż mi drugiego młodego, który w tylu filmach grał.
Talent - to słowo trochę się zbagatelizowało widać.
Zgadzam się. Też tego nie rozumiem. W każdym filmie gra dokładnie tak samo. Wczoraj widziałem "Niepokój", zawsze gra zbyt emocjonalnie, nienaturalnie, histerycznie. Chłopak jest ok ale kurcze nie mogę rozgryźć skąd ta promocja jego osoby. A za Indianę Jonesa kopnął bym ich wszystkich, przepraszam za wyrażenie, w zad.
Huhu widać przejawy zazdrości :) Chłopak jest wciskany ? Twoja wiedza jest nader uboga na temat aktorstwa. Nie widziałeś jego gry teatralnej, nie czytałeś co mówią o nim inni ludzie. Ja słyszałem przynajmniej z 5 wielkich osób kina którzy go chwalili ( m.in.Christian Bale, Al Pacino, Keanu Reeves) wolę ich posłuchać niż ciebie. A co do wiedzy. Widzisz, żeby się dostać do jakiegoś filmu trzeba przejść castingi, zdać umowy, podobać się scenarzystom i ludziom "mądrym" (mądrym w cudzysłowie bo w stosunku do ciebie :P). Może do 2,3 ról był promowany, ale nie wepchnięty. Nikt mu nie dał kluczy do drzwi, oni mu tylko drzwi pokazali. Masz strasznie ubogie argumenty a twój pocisk ogranicza się do wyzwania od pedałków i innych. Shia gra bardzo dobrze. Twój post śmierdzi mi nienawiścią wynikająca z zazdrości i kompleksów. Osiągnij chociaż żeby cię "wciskali" do filmów a oddam ci pokłon. Osiągnij tyle co ten młodzieniec smarku, a potem się wypowiadaj że jesteś lepszy a
on jest: "be". A tak by the way: Tranformersi w których wystąpił? hit kinowy, krytycy nie wieszali na nim psów, fajna rola w Costantine, też bdb film, odpowiedzialna i bardzo dobra rola w Eagle Eye, Disturbia nie była zła, ba nawet była dobra. Więc proszę cie. Nie podskakuj do ludzi którzy osiągneli o 99% więcej rzeczy od ciebie, bo jak narazie w stosunku do niego jesteś słaby i ja też jestem, Shia przewyższa nas możliwościami i osiągnięciami o dwie głowy, a ciebie o 3 głowy (moge doliczyc czwartą głowę czyli twoją-pustą :) ale nie będę ci wstydu robił). Przestań wieszać psy tylko zacznij pracować nad sobą, byś w przyszłości miał podstawy do wieszania owych psów.
To co ktoś tam mówił mnie tyle obchodzi... Myślę krytycznie więc nie potrzebuję czyichś opinii, zwłaszcza takiego Keanu, który aktorem jest bardzo mizernym, widać jak ty się znasz skoro go podajesz za wielką osobistość :D
" "mądrym" (mądrym w cudzysłowie bo w stosunku do ciebie :P)"
poczucie humoru odzwierciedla inteligencję :)
"Może do 2,3 ról był promowany, ale nie wepchnięty."
Zamieniłbym na większość i trzeba przyznać, że jego lobby się postarało.
"Twój post śmierdzi mi nienawiścią wynikająca z zazdrości i kompleksów."
Wiesz ja go nie nienawidzę, czytaj ze zroz. Ja po prostu nie lubię kiedy się promuje na siłę beztalencia, coś jak Jola Rutowicz u nas. A kompleksy i zazdrość hmmm analogicznie musiałbym zazdrościć innym młodym gwiazdom, ale tego nie robię bo widocznie się nadają w przeciwieństwie do powyższego pana.
"Osiągnij chociaż żeby cię "wciskali" do filmów a oddam ci pokłon"
"Osiągnij tyle co ten młodzieniec smarku,"
>.> i to moje teksty są żałosne... Dla wyjaśnienia, ja jestem konsumentem i chcę skonsumować dobry towar, a nie jakieś gówno, teraz zrozumiałeś? I rozumiem po tym smarku, że ty jesteś dojrzałym człowiekiem? Tym gorzej dla ciebie :)
"Nie podskakuj do ludzi którzy osiągneli o 99% więcej rzeczy od ciebie, bo jak narazie w stosunku do niego jesteś słaby i ja też jestem,"
ROFL i kto tu ma kompleksy. Dziecko, MYŚL SAMODZIELNIE I KRYTYCZNIE, NIE JESTEŚ GORSZY OD AKTORA DLATEGO, ŻE JEST SŁAWNY I GRAŁ GDZIEŚ! litości...
"Shia przewyższa nas możliwościami i osiągnięciami o dwie głowy, a ciebie o 3 głowy (moge doliczyc czwartą głowę czyli twoją-pustą :) ale nie będę ci wstydu robił). Przestań wieszać psy tylko zacznij pracować nad sobą, byś w przyszłości miał podstawy do wieszania owych psów."
Nie, poważnie ty albo jesteś jakimś psycho fanem tego beztalencia, albo masz kompleksy jak stąd do Pekinu; Mroczki też są lepsze od ciebie bo "coś" osiągneły? Idź do psychiatry, albo zaczekaj aż skończy się okres dojrzewania, to moja rada i nie pisz więcej bo tylko ośmieszasz siebie i swojego Shię.
Wszedłem jeszcze na twoje konto i widzę, że po prostu jesteś debilem. Zaprzyjaźnij się z Charlim, to też taki entelegent.
Ps. Ten komentarz dziołchy, że poprawiłeś jej humor tym postem i celna ripostą przyczynił się do rozlania herbaty. XD
Twoje posty również świadczą o Twojej inteligencji...
chłopak ma talent i tylko prawdziwy ignorant może tego nie zauważyć
Tak jest żydem, wyznawcą judaizmu, co po części jest odpowiedzią na Twoje pytanie. Jednak trzeba przyznać, że złym aktorem nie jest.
nie znam się za bardzo na talentach aktorskich ale mogę powiedzieć że wystarczy obejrzeć jeden odcinek Even Stevens żeby przyznać, że Shia jest po prostu zajebisty! :) nie wiem co o nim mówią wielcy ludzie kina ale moim zdanie chłopak ma talent i wygląd, a to jest chyba najważniejsze.
No to mam odpowiedź na pytanie. Podobnie było z Natalie Portman, ale ona ma nieporównywalnie większy talent i podejście do wyboru filmów niż ten promowany na siłę chłoptaś.
Jest ponoć żydem, to tłumaczy chyba wszytsko. (brak jakichkolwiek uprzedzeń z mojej strony w stosunku do zydów, ale oni rządzą światem)
Pozatym co z tego, że zagrał w hitach skoro żaden z tych filmów nie był wybitny? Do hitów nie musisz mieć talentu, to zwykła szmira dla szarej masy dzięki której napelniają się kieszenie producentów. Dzis wystarczy miec odpowiednie wtyczki tam gdzie trzeba a będziesz gwiazda równie sławną i piekna jak Vanessa, i równie utalentowaną.
Podaj mi liczbę utalentowanych aktorów przypadających na 10-ciu aktorów, którzy wybili się własciwie niewiadomo jak i skąd, pojawiając się w filmie ktory teraz jest fajny a za 5 lat staje sie równie banalny jak King kong z 76'. Chyba nie będzie ich wielu.
Nic na świecie nie zdarza się przez przypadek.
gratuluję bardzo inteligentnego sposobu pisania.
looby, nastki, why, for money.
ała ;] wnioskuję więc, że nie masz więcej jak 15 lat ;]
a według mnie Shia ma talent i jest bardzo zabawny z natury :)
Na temat talenty tego chłopaka mam własne zdania - pozytywne czy negatywne? To na razie bez znaczenia.
Chcę jedynie zauważyć pewną dosyć istotną rzecz - jeśli Shia jest "na siłę promowanym beztalenciem", to jakim mianem określić Zaca Efrona i spółkę? W porównaniu z nimi Shia jest geniuszem.
ja się zgadzam! zac efron jest do dupy. teraz próbuje odzyskać twarz w jakimś nowym (podobno dobrym) filmie- "17 again". high school musical to porażka.
Shia może nie jest geniuszem ale, tak jak napisałam wczesniej, jego miny w even stevens są świetne! no oczywiście, jeżeli ktos ogląda filmy żeby się pośmiać a nie zobaczyć genialnego aktora! :)
A kto tutaj mowi o Zacu? Nikt sie o niego w głównym wątku nie pytał, ani o jego klony. Forum jest ponoć o Shii.
(kocham to wnioskowanie kto ile ma lat na forum)
"gratuluję bardzo inteligentnego sposobu pisania.
looby, nastki, why, for money.
ała ;] wnioskuję więc, że nie masz więcej jak 15 lat ;]"
aha...
"a według mnie Shia ma talent i jest bardzo zabawny z natury :)"
NO I TO JEST INTELIGENTNY SPOSÓB PISANIA!!!
Patrzcie państwo, tak piszą dojrzali, merytorycznie przygotowani ludzie. Entelegencja aż wycieka.
/sarcasm off
Naprawdę, jeśli ktoś lubi się ośmieszać to droga wolna. Zastanawia mnie jednak powiązanie dużej ilości głupich postów z ludźmi broniącymi talentu Szii. Wnioski zostawiam wam do wysunięcia. :)
Bonus ze strony Vanilca czy jakoś tak:
"Nie lubię: (...)
osób, które mówią tylko po to, żeby coś powiedzieć"
hmm hipokryzja?
Jak zwykle gratuluje próby wywyższenia się ponad mnie i promowanie siebie na mądrzejszego :) Szkoda że wszystko co napisałeś jako odpowiedź do mojego posta to masło maślane :) Nie wiem o co ci chodziło z tym Charliem :) a co do postu że poprawił humor to.....stary :) przynajmniej moje komentarze dobrze wpływają na ludzi a nie bulwersują do tego żeby wyzywać od debili :) a co poczucia humoru :) to było inteligentne :) bo inteligenty żart, (inteligentny żart to taki którego trzeba zrozumieć poprzez myślenie:) ) Masełko Maślane. Nie oparłeś się na żadnych argumentach, ba, zamiast argumentować poprostu pojechałeś na skróty pojeżdżając mnie i wyszydzając. A szkoda :)
Pozdrawiam :)
Sugeruję spojrzeć do słownika co znaczy zwrot tautologia, potocznie zwany masłem maślanym. Następnie podaj przykład gdzie tak napisałem panie mam argumenty.
Po drugie ten żart był żenujący, a nie inteligentny, (chyba, że inaczej), więc jak już mówiłem odzwierciedla poziom żartującego.
W ogóle to na co miałem niby odp argumentami? Na tekst: "Shia jest boski, my marne istoty ludzkie jesteśmy niczym w porównaniu z nim?"
Najpierw naucz się stawiać merytoryczne argumenty, a potem oczekuj, że ktoś w ten sam sposób na nie odpowie, póki co pokazałeś tylko swoje kompleksiki.
Panowie i panie... po co te kłótnie? Zeszliście z tematu, na rzecz jeżdżenia po sobie, nie tędy droga. Moim zdaniem Shia aktorem może nie jest wybitnym, ale na pewno coś sobą reprezentuje i wnosi do filmów, w których gra. Owszem, te role to głównie zagubieni ludzie, którzy są rzucani w środek spisku/zbrodni/etc., ale jego obecność w pewien sposób optymistycznie wpływa na przekaz. Chłopak jest zabawny ( sądzę, że to nie tylko moje zdanie), i jako taki pozytywny akcent świetnie się sprawdza. Może nie gra wybitnie, ani nie ma na koncie wybitnych filmów, ale jego filmy, do tej pory widziałem chyba 5 z nim, to tak średnio 7/10. Jak dla mnie wystarczająco wysoko, żeby się liczyć i mieć szacunek widza.
Słodziutki, masz chyba problem z gramatyką w jezyku Polskim.
'(inteligentny żart to taki którego trzeba zrozumieć poprzez myślenie:)'
Powinienes chyba napisac: 'który trzeba zrozumiec przez myslenie'.
Shigurui, a może ty mi wytłumaczysz dlaczego dałeś ocenę 1 serialowi Dexter, a masz go w ulubionych. To chyba z tobą jest coś nie tak, a nie z Shia. Dla mnie ten aktor jest genialny, uwielbiam go za taką specyficzną grę, która różni się od gry innych aktorów. Pozdrowienia dla fanów Shia LaBeouf, a tego śmiesznego Shigurui zignorujcie, bo to zwykły prowokator jakich dużo na filmwebie.
chłopak nie jest zły, tylko wybory filmowe ma takie jakieś... a co do wciskania: chyba masz bardzo wybiórczą uwagę, skoro twierdzisz, że wpychają go do każdego większego hitu. albo też tak mało tych hitów ostatnio mieliśmy? bo ja się np ostatnio boję, że to nie shia, ale np. brad pitt wyskoczy na mnie z lodówki.
Shia jest super. Bardzo fajny w Eagle eye, Niepokoju no i Transformersach oczywiście. Bardzo Go lubię. Mam nadzieję, że jakiegoś Oscara to wygra albo coś podobnego takiego, bo Mu się należy. No i jak ktoś już wcześniej wspomniał dobrze gra w komediach i filmach akcji.
"chłopak nie jest zły, tylko wybory filmowe ma takie jakieś..."
No faktycznie, same klapy. Mega kasowe transformersy i Indiana Jones 4. Zdecydowanie zle pokierował swoją karierą.
A jak ktoś mowi, że ten facet potrafi grać to ma coś nie po kolei. Nie jest typowym bożkiem nastolatek, bo wygląda przeciętnie, w każdym filmie wyglada identycznie no i grać też raczej nie potrafii.
chodziło mi o wybory pod wzgl. artystycznym. no, raz mu się trafiło "wszyscy twoi święci" i ewentualnie "najwspanialsza gra w dziejach" - to drugie polecam wszystkim tym, którzy uważają, że jego gra ogranicza się do błazenady i głupich min.
Zazdrość ehhh ..... aż Cię ciśnie od środka .
Jak by nie potrafił grać to byś go pewnie nie znał.
Jesteś żałosnym zazdrośnikiem tylko tyle.
eh przeczytalem wiekszosctych postow i straszne sa te przekomarzania ;/ Nie wiem czy Shia jets az tak utalentowany ale wiem jedno - lubie ogladac z nim filmy i to sie liczy. Dostaje takie role bo takie do niego pasuja i dobrze w nich sie czuje :)
No mi też jest szkoda faceta który mi jedzie :)
Szkoda że nie wszyscy są tacy neutralni i poprostu są zaślepieni błędnymi i obraźliwymi argumentami :)
A co do twojej odp na mój post, to dalej jest to masło maślane :) Przeczytaj sam co piszesz bo już mi się nie chce ci tłumaczyć :) Szkoda mi rąk i biednych klawiszy na klawiaturze :)
Pozdrawiam ślepych i tych ślepsiejszych ^^
Dziękuję również za nazywanie mnie per "pan" ^^ to napewno mnie bardzo dowartościowuje......nie jednak nie. Nie mów tak bo czuje się staro. :) Pozdrawiam również czerwoną kredkę leżącą na moim stole oraz paczkę chusteczek, które leżą smutne i nieużyte bo nie mam kataru dziś :)
Znalazł się ekspert od oceniania, skoro ocenił 62 filmy, w tym 54 dziesiątki.(co za lol)
PS: hahahaha Dexter 1/10, a masz go w ulubiomych xD
"Wciskany" jest dlatego, że ma talent, shungi coś tam nie zgrywaj eksperta, idź sobie pograć w Tibię.
Kolega wyżej zapomniał dopisać: OWNED!! ;]
PS: Shigurui z początku prawiłeś dobrze i neutralnie. Teraz Trollisz...
nie no szydera oceny filmow u ciebie kurde sa hmmm zalosne ;| prawie wszystko 10 i pare 1 ;| hehe a z tym dexterem to szydera :D wracajac do tematu no w tym 1 poscie pare zdan bylo nawet z sensem ale reszta jakas taka niespecjalna jak np z tym wciskaniem i inne... i zaczela sie tez ta glupia klotnia z tym 2 co tez na poczatku pisal nawet z sensem ale to ze on jest od nas lepszy o 99% itd to jzu idiotyzm. Nie chce nikogo obrazic ale tak uwazam ze niektore teksty sa chyba pisane na zlosc albo ktos chyba cos pisal pod sporym przyplywem emocji. Jak ktos chce sie powyzywac to niech idzie na str poswiecona Uwe Bowlowi :D ten to jest nic nie wart koles... LaBeufa lubie nie dla samej jego gry ale poprostu z nim filmy sa fajne i ciekawe :) takie nieskomplikowane i w ogole. Zapewne sie to kiedys zmieni jak bedzie starszy i zdobedzie jeszcze wieksze doswiadczenie...
Viva la Zinedine Zidane ^^ Skoro autor okazał się osłem to chyba można temata zamknąć albo usunąć ^^
drogi panie chudyx,
wedle mojej opinii ocenianie - czy głosy oddane przez shigurui - są żałosne czy nie, jest totalnie nie na miejscu - z tego tytułu, iż owy użytkownik na swojej stronie serwisu filmweb wyraźnie zaznaczył pewne sugestie w stosunku do osób które poszukują na jego profilu czegokolwiek na potwierdzenie tezy o niskim poziomie inteligencji właściciela.
jakkolwiek, co do samego shigurui - wykazałeś swój niski wskaźnik inteligencji wyzywając tenebrosa od debili podpierając się tym, że odwiedziłeś jego profil - przecząc samemu sobie. jak można oceniać kogokolwiek po tym co wypisuje na home page? temat Ci bliski - jednakże odległy..
tenebrosie - gratuluję zachowania równowagi, widzę, że są jeszcze normalni użytkownicy tego serwisu na forach!
pozdrawiam w tym miejscu wszystkich lingwistów sugerujących mi nieznajomość obsługi klawiatury z powodu nie używania majuskuł!
oj Kita ja tam niczego nie posuzkiwalem tylko przeczytalem post wyzej i z ciekawosci zajrzalem a ze akurat tutaj o tym pisalem to jzu nie mialo nic wspolnego z Shia. Co do inteligancji kogokolwiek nic nie mam lecz do tego kto jak sie wyraza na forum i jak sie zachowuje w stosunku do innych userow.