Shay MitchellI

Shannon Ashley Garcia Mitchell

7,2
4 770 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shay Mitchell

Może i nie gra na najwyższym poziomie, ale nie jest tak źle, jak co niektórzy twierdzą... Poza tym jest PRZEPIĘKNA! Idealna wręcz. Cudowna! Więc wynagradza swój czas ekranowy walorami estetycznymi! :)

tsch

Akurat tu się zgodzę, Jest niebywale piekna;)

tsch

No to fakt. A w ostatnich odcinkach jeszcze jakaś piękniejsza się zrobiła. A ja tam się nie zgadzam że źle gra. Po prostu Emily taka jest, małomówna i trochę nieśmiała. Przez co może się wydawać że ona gra sztywno.

Claudia_9513

Może rzeczywiście. Fajnie byłoby ją zobaczyć w pełnometrażowej produkcji.

tsch

Zgodze sie jest naprawde sliczna, szkoda ze aktorka taka slaba, choc postac Emily nabrala troche kolorow to chcialabym ja zobaczyc w jakims filmie

tsch

Jest cudowna , wygląda przepięknie zwłaszcza w ostatnich odcinkach :) ♥

tsch

Ja też się zgadzam z tym, że jest niesamowicie piękną kobietą :) chciałabym być Jej dziewczyną :D

demondesh

A ja chciałabym wyglądać jak ona :D

cocoatea

Widocznie uważasz, że kobieta nie ma nic więcej do zaoferowania bardziej wartościowego od urody,
która przecież nie jest żadną wartością. Ale czego spodziewać się po kobietach, które gustują w pewnych siebie cwaniakach, bogatych egoistach, towarzyskich bajerantach, próżnych przystojniakach czyli
mniej wartościowych facetach którzy zaliczają najwięcej kobiet.
Ale dla kobiet to nie ma znaczenia, że to mężczyźni próżni i puści, bo instynkt pcha ją do mężczyzn o silnych genach,
facetów, którzy wiedzą jak postępować z kobietami, oczarować jej próżne ego oraz zaimponować.
Z takimi typami facetów kobiety chętniej godzą się na seks bez zobowiązań.
Z takimi szybko chodzą do łóżka licząc na związek i są wykorzystane, bo facet chciał tylko romansu, ale oczywiście kobiety nie chcą być oceniane po przeszłości. Kobiety nie chcą starań, bo zaloty odrzucają, bo chcą same wybrać faceta, a więc dać się na tacy,
a więc starania są bezcelowe. Uwielbiają kobiety takich, którzy okłamują i zdradzają,
bo lubią wybaczać i atakować kochanki. Uwielbiają facetów, którzy akceptują ich seksualność,
doceniają i nagradzają odwagę seksualną, bo tacy wydobywają z kobiet całą kobiecość i
z takimi kobiety chcą spełniać swoje fantazje seksualne,
a wartościowy facet na samą wieść ilu miała facetów pomyśli o niej jak o szmacie.

returner

Ściana bojkotu, którą przestałem czytać na pierwszej linijce bo nie warto. I to wszystko dlatego że ktoś napisał że kobieta nie musi być dobrą aktorką bo jest ładna? Lecz się.

Feax

ale przecież on ma racje

tsch

true that