Ja lubię wszystkie jego zdjęcia ale te ulubione to te gdzie się uśmiecha i
pokazuje się ten jego śliczny dołeczek:))
Ja uwielbiam wszystkie jego zdjęcia a dołeczki to On ma nawet dwa jak się uśmiechnie :) wogóle ma cudowne usta (takie duże , pełne i pięknie zarysowane tylko całować) i śliczne oczy z firanką pięknych czarnych rzęs.Zapomniałam o włosach ma przecudne takie gęste , uwielbiam sceny w których je przeczesuje :) a i ta alabastrowa skóra aż chciałoby się dotknąć.Jednym słowem ideał faceta i wszystkie fotki ma cudne.
Preity jak tak czytam co ty piszesz o tym swoim Shr to mam wrażenie jakbyś sie w nim zakochała..:D
Nikt cie nie prosił o dokładne opisanie jego twarzy! Ja niechce być wcibska ale mi sie w jego twarzy nic nie podoba..
A ciebie nikt nie prosił o opinie.Nie nie zakochałam się (wiesz kocham to ja swojego męża) po porostu bardzo mi się podoba twarz SRK i tyle.Nie rozumiem jednego po co tu przychodzisz skoro go nie lubisz.Idź sobie na forum Aamira i tam zostań.To czy tobie się podoba twarz SRK czy nie też raczej nikogo tu nie obchodzi.
Tak masz racje Preity nikt tu nie zaprasza takich lasek co tu kłótnie
rozpoczynają a chwalą się swoim idolem do którego forum nie należy!!
I ten cały Aamir jest brzydszy od SRK i go zbytnio nie lubię!
Myślisz ze jak jesteśmy jego fankami to odrazu sie w nim zakochaliśmy i
czytałam ze jestes fanka Aamira i co zakochałaś się w nim jak go
zobaczyłaś????
Ja (nie będę inna) uwielbiam Jego fotki jak sie uśmiecha.. :)
Ma przecudny uśmiech! :] A te jego oczy...! boskie! te spojrzenie...
On jest cały cudowny!
Gosiaczek jesteś żenująca!! Po prostu piszesz jak smarkula,która po uszy jest zabujana w Srk...żal....
A co ci do tego moze go kocham moze go nie kocham!!!!!
G*wno ci do tego ( sorry za to wyrażenie)a ty po cholere sie tak pchasz na
SRK nie ktorzy tez nie lubia Aamira i co masz tam jakies klotnie na jego
forum "nie nie ma " to po co sie tak wpychasz i psujesz nam humory!!!!!!!!
I jeszcze coś ty jesteś żenująca skoro nie lubisz SRK to po co tu
przesiadujesz na tym forum bo pewnie nie macie co pisac o Aamirze bo nawet
nic nie słyszałam zeby dostał jakas nagrode itp.:P
Zostaw FankeBolly w spokoju! Ty sie lepiej przypatrz co wzpisujesz,bo mi sie az smiac chce!...lol2....
aa i jeszcze jedno co ty masz za tapete na zdjeciu glownym? jakies dziecko
hahahahhahahah
Nie chce rozpoczynac nowej kłótni ale dopiero to przeczytałam i prosze cie
o spokojna odpowiedz:)
Co masz do mojego zdjecia logowego?
Jest okej nie musisz mi na ten post odpowiadac bo zmieniłam zdjecie i tera
jest gites!!!:)
Ta to moze bylo jakies zdjecie dziecka aleto dziecko to był moj brat!:)
Pozdrawiam:)
A to w takim razie przepraszam jeśli cie uraziłam.Nie wiedziałam.
Aa mam takie jedno pytanie do was,, Oglądał ktoś z was Taal? Jeśli tak to możecie mi powiedzieć czy Aamir podkładał tam głos pod Akshaye Khanna,bo bardzo podobny i nie jestem w 100% pewna czy to naprawde on.Czekam na odpowiedz:)
Pozdrawiam;)
Nic sie nie stało!:)
Ale co do Taal to moja koleżanka ma i ogladałam ale tez nie jestem pewna
ale powinno pisac na filmografi!?:)
Sorry za bład przed chwilą patrzałam na jego filmografie i nie było naisane
jak sie spotkam z nia to sie spytam?!:)
Szukałam na kilku stronach o tym filmie. Ale nic nie znalazłam, ani w ciekawostkach ani w filmografii żadnego z tych aktorów. Skoro nic o tym nigdzie nie pisze, to raczej głosu nie podłożono. Musiałabym obejrzeć ten film, by Akshaya usłyszeć ;P
Aha no szkoda,ja własnie też nic niemoge znalezc;(
Ale ja jak tylko usłyszałam jak śpiewał to poznałam że to głos Aamira,bo to jest jego tonacja i wogule tak samo śpiewał w "Fanie" i innych.Ale niemożna tego potwierdzić.No jak byś była taka dobra to zapytaj sie tej swojej kumpeli,będe bardzo wdzięczna:):):)
Aa jeszcze jedno,bo ja czytałam w pewnym czasopiśmie że on właśnie podkłada głosy pod innych aktorów:) a Srk też podkłada?
Dużo aktorów podkłada głos za kogoś. Co do SRK, to nie mam pojęcia.
A co do tych piosenek, to przecież nie aktorzy śpiewają, tylko piosenkarze. Więc być może Aaamir i Akshay mają podobny głos i dają im tego samego playback - singera....
Co do śpiewania to Oni sami nie śpiewają tylko piosenkarze tak jak to powiedziała Madleen.Faktycznie bardzo prawdopodobnie mają podobną barwę głosu i podkłada je ta sama osoba.Co do Taal to widziałam ale jakoś nie zwróciłam uwagi na głos Akshaya więc Ci nie pomogę.
Aha,no ok.Moze i prawda ze maja podobna barwe glosu.Moze jeszcze na forum aamira ktos napisze to sie wiecej dowiem,ale dzienki za fatyge xD
zdjęcie to każde naprawdę, ale ja nie mogę się powstrzymać kiedy on uśmiecha się w filmie, od razu robię to samo, albo jak płacze. najbardziej kojarzy mi się chyba scena z KHNH kiedy hmmm nie wiem jak to opisać puka się palcem w pliczek aby Naina się uśmiechnęła, podczas zaręczyn ... nie można oderwać wzroku, tzn ja nie mogę ;)
od nie dawno oglądam filmy bollywoodzkie ale pierwsze 2 KHNH i KANK był właśnie z Khanem i przy tym pozostałam, tzn oglądam na razie tylko filmy gdzie gra on, no jedyny wyjątek to była Fanaa.
on ma coś w sobie, że tak naprawdę to chyba dla tego aktora oglądam te filmy.
i nie, żeby znowu nie było, ze jakaś zakochana, tylko ten aktor ma coś w sobie naprawdę i chodzi mi o wygląd jak i o jego grę.