Dziewczyny i chłopaki mam Rab Ne Bana Di Jodi kopia niestey kinowa bo narazie tylko taka jest w necie dostępna ale da się obejrzeć i posłuchać.Zaraz oszaleję ze szczęścia poprostu Marguareite lewituje na wyskokości lamperii w tej chwili :).Podejrzałam kawałek Shah Rukh jak zwykle cudowny.Muszę jeszcze spróbować polskich napisów po szukać.Jeśli któraś/yś z was chce ten film to z chęcią się podzielę.
A żebyś wiedziała. Unoszę się w chmurach. Jak zobaczę ten film, to napiszę wrażenia. A będzie ich sporo.
jestem chętna!!! dzięki Bogu jest jednak kto się chce podzielić z SRK, a nie zachować tylko dla siebie:)
Preity jak nie znajdziesz polskich napisów, to ściagnij sonie program napiprojekt (jeśli go nie masz). On poszuka napisów i os razy dopasuje Ci do filmu.
I zapomniałam powiedziec, że jakby co to te napisy mam. Ściągałam ten film ale mi się jakośc nie podobała i usunęłam, a napisy mi zostały.
Madleen napirojekt mi nic nie wyszukał.Podam wam meila patris21@interia.pl i tam się dogadamy co do formy dostarczenia filmu.Jakość troche pozostawia do życzenia ale da się znieć wolę obejrzeć tak niż wcale.Znalazłam na pisy na innej stronce.
Niestety pszczółko już nie aktualne bo mi się film skasowała z dysku a nie zdąrzyłam skopiować na płytke :/.Muszę sobie jeszcze razskombinować bo bardzo polubiłam ten film.
Ja mam Chak de India i to w wersji kolerkcjonrskiej ze wszystkim dodatkami super polecam :).Darr mam ale też tylko z niemieckim dabingiem niestety i nie widziałam rzadnej innej wersji w necie :(.
juz zdobylam ten film w werssji oryginalnej z angielskimi napisami - mge udostepnic, kontakt: pszczoolka@adres.pl
Właśnie... też nie widziałam żadnej innej wersji...
Na allegro coś było... ale z ang napisami...
https://ssl.allegro.pl/item612040121_bollywood_darr.html
i jest już kupiony niestety...