Sae-ron Kim

8,3
507 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sae-ron Kim

Jest młodziutka ale gra rewelacyjnie, a co najważniejsze nie w błahych, że tak powiem "Gównianych" rolach komediowych, lecz w trudnych dramatach, w których sie naprawdę sprawdza, będę śledził z uwaga jej karierę, i życzę jej jak najlepiej.

D3Mania

Polecam też Euforia 13 powodów Sex education jeśli jeszcze nie widziałeś :D rozmowy z morderca też są fajne

D3Mania

Ktoś mi polecał też Zło absolutne ;)

D3Mania

Pod sztandarem nieba też fajny kryminał ale zależy ci kto lubi ;)tu chodzi o fanatyzm religijny i wciąga

Weronka90

Ale filman.cc to płatna strona, i to z tego co pamiętam całkiem droga. Ja tam głównie korzystam z CDA, ewentualnie HBO GO 20zł za dużą bazę filmów miesięcznie to nie jest dużo :D. "13 Powodów" pierwszy sezon był mega, ale kolejne całkowicie przeciętne, widać że nie mieli pomysłu. Euforie kiedyś chciałem obejrzeć, ale nie lubię tej głównej aktorki więc sobie darowałem. Ogólnie to póki co wolę włączyć sobie jakiś film niż serial, chyba że coś wyjątkowo mnie zaciekawi to włączę :). Ze swojej strony mogę polecić serial "Stamtąd".

D3Mania

filmami.cc jest za free mam tu założone konto i oglądam co chce :)kto ci lubi ja lubię jak coś się dzieje i ponoć kręcą 3 sezon Euforii hm albo na Freedisc też znajdziesz fajne produkcję czy cda-hd.cc moviesjoy.to hdtodayz.to albo web.netmovies.to też fajny serial Control -Z skończyłam 2 sezon a na viki.com.masz sporo koreańskich japońskich czy tajwańskich produkcji kto co lubi albo na YouTube ale to dużo chińskich jest dram :))

D3Mania

filmami.cc za free wystarczy konto założyć login hasło

D3Mania

filman.cc

D3Mania

Emilia Perez dostał 13 nominacji do Oscara a nie wiem czy fajny film ;P

Weronka90

Mój brat mi mówił że wykupuje konto premium na filman.cc, więc zakładałem ze strona jest płatna, albo nakłada limit na oglądanie, sam nigdy nie sprawdzałem. W dzisiejszych czasach nie ma co się sugerować nominacjami do Oscara czy też zdobytymi Oscarami ponieważ, ta nagroda już nic nie znaczy :D. Kiedyś Oscar był wyznacznikiem jakości i włączając jakiś film, miało się duże szanse że okaże się dobrzy, a dzisiaj filmy nominowane do tej nagrody napełnione są poprawnością polityczną i innymi bredniami dzisiejszych czasów. Kiedyś rok w rok, przed gala rozdania Oscarów oglądałem wszystkie filmy nominowane i aktorów a później śledziłem całą galę :) i sprawdzałem czy moje typy pokrywają się ze zwycięzcami XD. Ale od kilku lat już tego nie robię, bo ta nagroda przestała mieć dla mnie znaczenie.

D3Mania

ja oglądam nawet kilka serialów i film dziennie na filman.cc i fajnie że jest tam wszystko za free szkoda kasy jak produkcja może okazać się kiepska :P

D3Mania

Najlepiej oglądać co kto lubi bo też oceny na filmwebie nie zawsze to odwzorowują bo fajny film a niska ocena i na odwrót :P

Weronka90

Zgadza się, oceny na Filmwebie czy na IMDB nie mają znaczenia. wiele razy film oceniany nisko, oceniałem wysoko i na odwrót, tak to już jest, jednej osobie się spodoba a drugiej już nie :P. Teraz musze poszukać filmu na wieczorny seans.

D3Mania

Ja oglądam Nowhere i szału nie na a niektórzy się tak zachwycają i dawali 10/10 :P hmm może My dzieci z dworca zoo albo Milczenie owiec?;)

Weronka90

Zawsze znajdzie się ktoś kto da 10 i ktoś kto da 1 :P, najlepiej sprawdzać wszystko na własnej skórze. Dany film może mieć 95% negatywnych opinii, a i tak się spodobać, zawsze warto dać szanse. oglądałem "Zdarzyło się", nie wiem może jeszcze jeden film obejrzę i dopiero spać :D

D3Mania

A patrzyłeś co mam ciekawego na CDA ?:)też satisfaction serial fajny ale tylko 2 sezony bo 3 po ang znalazłam

Weronka90

Tak sprawdzałem co tam masz, jest tego sporo ale same seriale, a ja póki co seriali nie oglądam :P.

D3Mania

Filmy też są i to dużo :D

Weronka90

Wiem, widziałem :P. Jak nie będę miał co oglądać do dokładniej przejrzę :)

D3Mania

Dodałam też dużo dokumentów a później chyba obejrzę ten film który wczoraj poleciłes i oceniłeś:)

Weronka90

Który film ?

D3Mania

"Zdarzyło się" ale oglądam ' Dziewczyna z przedmieścia ' :)

Weronka90

Ale ja tego filmu nie polecałem :P, po prostu napisałem że go oglądałem :D

D3Mania

Szukasz powodu do kłótni jak widać. ...