Taki brodaty pijany kretyn, zarabiał robiąc z siebie idiote
nic nie zostawił po sobie na świecie za wyjątkiem morderstwa na swoim koledze i nędznych epizodów w filmach margery
jedziesz na % - przegrywasz życie -> jednego mordercy mniej na świecie
Brutalne to i prawdziwe w przypadku pijanych kierowców trudno o jakiś żal,znam pare osób co nie wylewają za kołnierz ale to auta nie wsiadą pozniej, więc nie ma co żałowac kolesia
Gość miał tyle we krwi co 2 piwa, faktycznie pijany kierowca.
Pasażer wiedział, że wsiada do samochodu z Dunnem który średnio raz na rok zaliczał wypadek drogowy.
No to chyba tym bardziej kretyn skoro miał tyle wypadków, nie potrafi prowadzić to jeszcze sobie piwkiem pomaga.
No każdy może się zabić racja ale dam ci przykład. Doda i Jola to dwie imbecylki które myślą, że są inteligentne, ale to ich czyny i opinia ludzi w ich otoczeniu sprawia kim są naprawdę także, może to ich sprawa nie zmieni faktu, że są kretynami.
Ciekawa opinia. Jola dobrze, wie że robi karierę na tym, że wychodzi na idiotkę wszędzie - ma z tego kase. Natomiast Doda ma większe sprawdzone IQ niż spora część społeczeństwa po wyższym wykształceniu.
PS; Może Dunn nie umiał jeździć samochodem, bo jego pasją były motory :)
To co piszesz to są właśnie bzdury z kolorowej prasy. Jednak wystarczy posłuchać parę wywiadów i sposobów wypowiedzi by zobaczyć, że Twoje słowa to mit medialny. Chyba nie wierzysz w to, że Jola od pierwszego odcinka gdy pojawiła się w TV zaplanowała swój idiotyzm niczym Jogsaw swoje zbrodnie :D A dody test na IQ? Widziałeś jak go robi?
To, że Rutowicz przychodząc do TV zachowywała się i wyglądała jak idiotka to oczywiście fakt, wtedy była sobą. Lecz kiedy zobaczyła, że to jest dla niej przy okazji profitowe, nie zamierzała się zmieniać, a te jej dziwactwa zaczęły się potęgować chociaż była wyśmiewana :)
Co do testu Dody, domniemam, że jeżeli mówi się o tym dużo w mediach, to ktoś ważny zdążył zakwestionować jej wynik publicznie, a skoro dalej piszą o wysokim wyniku - tak faktycznie musi być :). Zdajmy sobie sprawę, że te gazety nie pracują dla Pani Doroty i nie miały by interesu podawać fałszywej niesprawdzonej wiadomości przez taki okres czasu.
Przeceniasz tą Jolę bez kitu, a co do mediów to zawsze kłamią, karmią ludzi tym co mają czytać z nie to co jest interesujące, no i w sumie te dwa tematy są już dawno zakopane pod ziemią teraz tylko, Tusk, Madzia, Smoleńsk. Wszyscy narzekają a jednak to czytają, nawet na portale nie wchodzę bo wiem co tam jest. Nawet komentarze są takie same jak rok temu. Dla mnie Jola jest kretynką jak pisał koleś w pierwszym poście ale, że społeczeństwo jest takie jak poziom prasy to nie dziwię się czemu nikt nie podważa IQ Dody i "błyskotliwości" Rutowicz.
Zastanawiam się jak z tematu śmierci Dunna zeszliśmy do tematu o idiotkach w polskich showbiznesie :D
Minął co prawda rok, dawno temu to było, ale niniejszym potwierdzam autentyczność IQ Dody:
Wejdź proszę na oficjalną polską stronę mensy, sekcja "Polacy w organizacji mensa" (czy jakoś tak) i poszukaj Dorota Rabczewska. Pomaga Ctrl+f.
Nie ma za co.
Niepoważna jestes !!
To ze miał brodę... i co z tego ? nie twoja sprawa. widać że oceniasz ludzi po wyglądzie !!.
To nie jego wina że jego kolega też nie żyję. wiedział że wsiada z nim do auta.
Gdy, żył to dobrze się oglądało jackass nie ? smiechy chihy, ale jak już zginął, w wypadku, to już trzeba go zjechać, bo go nie lubiłem.
Nie jechał na %. bardzo rzadko pił. Jednak wtedy o jeden raz za dużo ... (miał we krwi zaledwie co 2 piwa)
Rest in peace Ry.
Pewnie o Hitlerze i Stalinie też mówisz w samych superlatywach.
Ludzi ocenia się po tym , jak żyli i kim byli...
A jak za życia byli miernotami to ich śmierć tego w żaden sposób nie zmieni.
mogę powiedzieć o Hitlerze ''psychopata'' ''zły człowiek'' ,ale nie będę go wyzwiskami obrzucać. Wyobraź sobie, ze nie mam takiego zwyczaju. Dla mnie obrzucanie kogoś wyzwiskami, szczególnie gdy ten ktoś nie żyje , jest po prostu żałosne.