Rowan Atkinson

Rowan Sebastian Atkinson

8,5
23 681 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rowan Atkinson

tak grać jak on, to i każdy potrafi.

weeman86

nie obrażaj go,on jest bardzo utalentowany i mądry

weeman86

zademonstruj, bo jakoś ci nie wierzę

kub_JJ3

To proste. Wystarczy, że obejrzysz coś innego niż jasia fasole. Oceniasz aktora po jednej roli? Jeszcze do tego po takiej gdzie nic prawie nie mówi. W życiu ten facet jest bardzo poważny. Osoby z jego otoczenia nawet nie wyobrażały sobie, że nada się do roli takiego "fasoli". I to właśnie, że tego poważnego faceta wziąłeś za totalnego debila czyni z niego doskonałego aktora. Bo dałeś się nabrać.

kub_JJ3

własnie = zademonstruj';p

weeman86

Może i kojarzy się z rolą debila (czyli Jasia Fasoli), ale wierz mi, nie jest to jedyna rola w jego życiu. Spróbuj chociażby obejrzeć jego kreację w Czarnej Żmii. Ja go w tej roli uwielbiam.

weeman86

Znalazł się krytyk filmowy. Brawo, rozjechałeś aktora w jednym zdaniu. ;)

Erroneous

Ja się w sumie nie dziwię, po zobaczeniu jedynie Jasia Fasoli moja opinia była podobna. Na szczęście wszystko zmieniło się po obejrzeniu Czarnej Żmii *.*

weeman86

ale głupi temat założyłeś człowieku, to jest tak jak się niema wyobraźni i lotnej myśli na temat aktorów i ich grze, ale takim ludziom jak ty aktor grający rolę "jasia fasoli" jest jasiem fasolą a nie Rowanem Atkinsonem i tyle mam do powiedzenia

ARNowsky

gra samych debili, aktor jednej roli - debila. Tak samo gra Fasolę, J Englisha, w Wyścig Szczurów. Zagrał w Bondzie i również grał jak debil. Niektórzy za aktora uważają Michała Koterskiego...

weeman86

widać że gówno wiesz o aktorstwie

weeman86

Dobra stary następnym razem jak będziemy potrzebowali kogoś do roli debila to zadzwonimy do ciebie ;)

weeman86

właśnie zaprezentuj jak ty to robisz... "grasz debila" wątpię, żeby każdy to potrafił poza tym jego role to nie sami debile... np. "cztery wesela i pogrzeb" lub tym bardziej epizodyczna a jak zapamiętana przez wszystkich (i ciekawe właśnie dlaczego po kilku sekundach na ekranie ją tak zapamiętali) rola w "to właśnie miłość" - ciekawe czy ty potrafił byś tak zagrać... czy jesteś takim scenarzystą czy producentem jak on... w to ostatnie to raczej pytanie retoryczne... jego majątek szacuje się obecnie na (w przeliczeniu na polskie) 275 mln. PLN co dla naszych rodziców (chodzi mi o czas przed denominacją złotego) było - prawie 3 tryliony złotych.... gdyby ktoś za czasów komuny usłyszał o takiej kwocie... ?? raczej pewne, że by się przekręcił... więc nie porównuj się do niego pisząc "każdy debil tak potrafi" a lepiej zastanów się "jak taki 'debil' (jak go nazwałeś) osiągnął taki sukces na całym świecie... - a ja nie?"

weeman86

Proponuje zebys ogladnal czarna zmije ;P w cietej riposcie bije Housa na glowe ;D

weeman86

Swoimi wypowiedziami pokazujesz jaki Ty jesteś debil. Może zanim coś napiszesz pomyśl ze dwa razy i to, że ktoś gra "debilne" role jak to ładnie powiedziałeś, to najwyraźniej taki ma styl.

weeman86

Gratuluje zostałeś debilem roku!!!tego,starego w sumie to każdego!!!

weeman86

Ty jesteś totalny debil hehe

weeman86

On nie jest debilem, tylko grając Jasia Fasolę grał debila. Nawet sobie nie wyobrażasz jak trudno jest zagrać inteligentnemu aktorowi postać pozbawioną inteligencji. A poza tym, jezeli obejrzałeś tylko jeden jego film, to się nie dziwie czemu masz taką opinie.

weeman86

Może i debil. To spróbuj tak zagrać, żeby się miliony śmiały i to za każdym razem gdy oglądają.

użytkownik usunięty
SquareDance88

zagrał właśnie i wszyscy się śmieją..;-)

weeman86

A inne filmy niż Jaś Fasola oglądałeś? Chociażby serial "Czarna Żmija"? Sam jesteś (tu cytuje) totalnym debilem skoro oceniasz aktora po jednej/dwóch rolach.

kikitm6

Jeżeli widzieliście tylko Jasia fasole i Jonnego to możecie mieć takie wrażenie.. ale obejrzyjcie sobie inne filmy lub filmiki na youtubie , w swojej karierze wystepował wieele razy na scenie. jest genialny. Potrafi sie wczuć w każda rolę,ma wielki talent. W telewizji gra głównie idiotę(co itak robi genialnie),ale potrafi udawać każdego!!!

nika_filmaniak

Hehe Rowan jest swietny ja zawsze rychocze sie ze smiechu jak go ogladam. Zwyczajni widzowie nie maja takiej duszy postrzegania aktora i jego wizji roli. Nie ma slabych filmow sa - slabi sa widzowie, ze sie powtorze!

weeman86

totalny debil. tak pisać i (nie) argumentować jak Ty każdy potrafi.

weeman86

to czemu nie jesteś aktorem?

weeman86

istnieje coś takiego jak The Globe, ignorancie.

weeman86

Krytykować to każdy potrafi, tylko, że niektórzy nie wiedzą o czym mówią.

weeman86

nie karmcie tego trolla :] btw..ja nie potrafię grać tak jak Rowan więc nie wkręcaj że każdy potrafi ;]

weeman86

a własnie że najtrudniej jest zagrac debila w taki sposób, żeby być śmiesznym a nie żałosnym... Rowan akurat stworzyl kultowa rolę, bo Fasola jest znany na całym swiecie :D

weeman86

nie karmic trolla Dla mnie Rowan to przede wszystkim Jas Fasola i Johnny English obie postacie zagral po mistrzowsku. Poza tym fajnie tez zagrał w Cienkiej niebieskiej linii

weeman86

Wali trolem na kilometr! W dupie byłeś, gówno widziałeś!!!