Jechali facetowi,to ich zablokowali,ja tam uwazam,ze ma to cos i jest przystojny i meski:)
przystojny? Wg mnie raczej nie. Męski? Na pewno.
Bardzo charakterystyczna twarz a takich w kinie potrzeba.
Nieprzeciętnie charyzmatyczny człowiek. Tak autentyczne role. Fakt że jest obsadzany tak, a nie inaczej. Mimo tego w obcym 4 no fantastycznie, a jako hellboy to sami wiecie. Szacunek.
W hellboyu mi się akurat najmniej podobał. Ale w Bunraku jako Nicola - no bossssko! Z resztą cały film i cała obsada - miodzio!!!
Hellboy? Nie wiemy. To ten glupkowaty film dla mlodziezy i zeby bylo zalosniej - nakrecony na podstawie jakiegos komiksu? Nie no sorki, trzymajmy jakis poziom dyskusji.
Natomiast pamietne sa jego role w "Walce o ogien" czy w "Imie rozy". Moim zdaniem aktor niezly, choc zbyt czesto gra w filmach klasy C czy w innych pozbawionych sensu filmikach typu Hellboy.
Trzeba by się było zainteresować rosyjskim kinem (tudzież kinem innych "wschodnich landów"), z tego co czytałam w tamtych regionach często gra.
Co do Hellboya to komiks niezły ale się ludziom wydaje że ot tak każdy komiks można sobie przenieść bez większego wysiłku na wielki ekran, a to wcale nie taka prosta sprawa. Film według mnie spaprany :|
ludzie którzy zwali go brzydkim i itp, byli idiotami, są idiotami i dalej w tym kierunku się kształcą. Facet, podług mnie jest oryginalny i wyróżniający się, a to wcale nie robi z niego "brzydala" a wręcz przeciwnie (i proszę bez podtekstu, jestem w pełni hetero :D). A co ciekawe, sporo kobiet, lubuję w się takich dżentelmenach, z racji mianowaniem ich prawdziwymi mężczyznami (oczywiście z wyglądu, z charakteru to ich nie znam). No, ale jak to kobiety, najpierw patrzy na wygląd a potem zastanawia sie co się dzieje :D (bez urazy do płci pięknej)
wiesz co może nie jestem klasyczną kobieta ale ja nie patrzę na wygląd tylko na charakter. Co mam po wyglądzie za kilka lat. Wolałam bym go bo jak dla mnie "przystojni" faceci są kobieciarzami. Po co normalnej kobiecie facet przystojny ale ulotny? A potwierdzić to mogę tym ze P. Perlman od od 14.02.1981 jest żonaty z jedną panią. Na wszystkich premierach są razem, tworzą szczęśliwą rodzinkę, udzielają wspólnych wywiadów. A inne gwiazdki no te " bardzie przystojni" np taki Robert Downey Jr. którego wiekszość zna dwukrotnie żonaty, albo Gary Oldman czterokrotnie żonaty, Steven Seagal trzykrotnie żonaty albo Rob Schneider trzykrotnie żonaty. Podałam tylko kilku. Nie mówię ze to reguła ale na pewno kilku się takich znajdzie. Jeśli jednak mam oceniać go po wyglądzie to jak Pani hanes5 uważam ze jest przystojny i bardzo męski.