Jako iż mam już dość pisania pod tematem o 'spaniu' zupełnie nie na temat ;p to postanowiłam stworzyć nowy o tytule własnie takowym jak widać wyżej:) tutaj możemy umieszać zdjęcia Pattinsona nowe, stare, te które lubimy czy też nie, filmiki też mile widziane no i możemy tu prowadzić także 'swawolne' pogaduchy dotyczące jego skromenej osoby xD
Na początek załączam zdjęcia najświeższe jakie znalazłam z planu najnowszego jego filmu 'Remember Me'
http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/06/15/new_photos_robert_pattinson _filming_remember_me.php?img=0&gfmt=m&gp=1
Mamy tu mnóstwo 'sexy face' z patyczkiem czy papierosem w ustach, ray bany, 'dziubki' także są (specjalnie dla Shelby ona wie o co biega ;p )
no i boskie 'wild hair' ogólnie wszystko co lubimy:) moje ZĄBKI też są xD
Czyli będziemy miec film z Robem w którym nie jest ani przestylizowany - na Edwarda ani 'oszpecony' - typu 'how to be' czy 'mother's ...'(choć w jego przypadku to i tak niemozliwe jego urok osobisty i tak pozostaje zawsze:] )
A teraz wracam do histo;> - taka mała przerwa w nauce sesyjnej na takową rozrywke jaką jest zaglądanie tutaj ;p
jesli tak to na chomikuj.pl sa tylko rozdzialu od 21? nie ma przetłumaczonej reszty wczesniejszych ? Moze ktoras będzie wiedziala
nie mam pojęcia czy są wcześniejsze jak chcesz to ci poszukać mogę ;d
to co jedziemy wszystkie do Londynu?.;d
no...jam też chętna na ustawke ;p
ale tak przed domem czatować to głupio;p z resztą i tak to napewno wiedza zastrzeżona który to dom albo ulica ;p
Jak to mówią w XXI wieku w dobie komputerów i skarbcu wiedzy nazwanym przez masy internetem można znaleźć wszystko nawet adres Pattinson'a ;p
Można znaleźć, na 100% można ;) Ale jak coś to my tam przypadkiem ;) Nieuważne turystki o oszałamiającej urodzie ;] <lol> zgubiły się w Londynie i akurat trafiły na Roberta P. Jakiż przypadek ;) Ja się na to piszę. Wakacje są więc nie ma ograniczeń czasowych.
dobra!
jeszcze proponuuję go czymś odurzyć...chociaż nie taka ilość pięknyc kobiet go powali a wtedy coż... będzie nasz:D
sesese...i co 'wykorzysrtamy' go;> ?
Swoją drogą co jest z Shelby coś dawno jej tu nie widziałam...
czyżby wakacjuje:)
Może nie tyle wykorzystamy co wiecie - jak już straci kontakt z rzeczywistością dzięki naszej niezaprzeczalnej urodzie i wdziękowi osobistemu (czyt. seksapeal) pomożemy mu się trochę docucić, a najlepiej weźmiemy go do naszego kwaterunku w Londynie i tam zaczniemy go dobudzać. On z wdzięczności zaprosi nas do siebie (widząc w jakich spartańskich warunkach żyjemy ;))/lub przynajmniej na jakiś obiad ;) I resztę wymyślajcie same ;)
Ja Was przepraszam - to przez tą duchotę na dworze - nie ma zupełnie czym oddychać, więc mój mózg jest niedotleniony i właśnie dlatego piszę takie rzeczy ;)
Myślisz?
No byłoby świetnie ;) Jak mnie natchnienie złapie to dokończę jakoś sensownie tą historię ;)
http://justjared.buzznet.com/gallery/photos.php?yr=2009&mon=05&evt=pattinson-shi rtless&pic=robert-pattinson-new-moon-shirtless-09.jpg
może poruszy wyobrażnię...:D
łoh jakie foty xd
a tak przy okazji oni go pomalowi (tzn. te kropki na jego ciele) przecież to nie są pieprzyki xd
upał dobija...
poza tym czasu mało na spędzanie czasu tutaj - praktyki się zaczeły przynajmniej u mnie :)
wracając do planu RM nowe foty z Cantral Parku całkiem sympatyczne ;p
http://www.celebrity-gossip.net/celebrities/hollywood/robert-pattinson-central-p ark-stud-215172/
no, no, no :p
Witam Moje Drogie Panie to dlugiej nieobecnosci :>
Z koniecznosci, dla dobra mojej sesji i spokojnych wakacji musiałam odciąc się od neta...choc nadal nie wiem czy będą spokojne...o.O
No ale widzę, ze nie próżnowałyście...
Ciekawe kiedy to wszystko przeczytam? ::]
Witamy, witamy.... :) Jak widzisz "nasza rodzinka" się troszeczkę powiększyła.... ;)
Nie wiece może jak długo Rob zabawi jeszcze w NY??
Życzę Ci tego:) jak coś to rób zdjęcia ;p cobyśmy uwierzyły że Roba spotkałaś xD
BTW...właśnie oglądałam z mama filmik z próby MJ rzekomo 2 dni przed śmiercią i nie wierze jak to się stało że 2 dni później już nie żył:( na tym filmiku całkiem nieźle wygląda i się rusza wiadomo ż enie tańczy jak za młodu ale naprawde nie bło źle...taka szkoda jestem w szoku...
Zdjęcia zrobię jak tylko będę miała aparat lub telefon przy sobie.... :)
Co to był za filmik?? jakiś na Youtube??
Och.... wciąż nie mogę się przyzwyczaić do tego jego uroku osobistego nie powiem, ale działa na mnie ;p
co tam slychac w robomanii?
procz wczorajszej informaji na pudelku nic ciekwego nie widzialam, btw ona tez nie byla ciekawa...
no właśnie nic się nie dzieje w życiu Roba więc u nas też nie :D :P
czytalyscie ta bzdurę ze niby Kristen Stewart jest z nim w ciązy? Nie ma to jak rzetelna informacja:P
tak też to czytałam...ciekawe co jeszcze wymyslą 'ciekawszego' niż to normalnie ale sensacje już wypisują masakra jakaś ;p
ja czytam w ramach rozrywki wakacyjnej :)
piszą że rzucił Kristen???????? dla jakiejs blondynki z ktora kręci film.
Smieszności są.
Pisali chyba przedwczoraj jakoby Kristen miala byc z nim w ciązy, ale to juz na kozaczku :D
Nie ma to jak budujaca literatura wakacyjna!
podobno są razem w ciązy, tak? /o\
fix a dramat.
a w ogole to co tu tak cicho ostatnio? Widzę, że wszyscy po sesji i grzeją się w słoncu najwyrazniej skoro już nie potrzebują forum jako odskoczni od notatek i tym podobnych :D
aaaaha i pudel mi własnie doniósł, że skonczyli krecić już NM? Prawda to? :>
witaj shelby:D
no coś tam było.. i 17.08 ruszaja zdjęcia do Eclipse.
nie wiem jak wytrzymamy do listopada:P
o borzu o.O
to kiedy ta premiera jest?
nie powiem...objerzałabym juz to sobie, tym bardziej, że nie czytalam ksiązki < kolejnej czesci> i mnie aż skręca ;p
20 listopadaaaa :(
musisz koniecznie czytać
miałam uczyć sie przez wakacje a tu guzik, bo
nie moge sie skupić na niczym.
nie mogę, gdyż jeśli przeczytam książkę to potem nie będę mieć żadnej przyjemnosci z oglądania filmu, a wolę przyjemność z oglądania niż z czytania ;) Zmierzch tez połknęłam po filmie, jestem pewna, ze sama bym sie do niego w zyciu nie zabrala, gdyby mi nawet przypadkiem wpadla w łapki :>
Także muszę cierpieć do jesieni...:<
W sumie nie narzekam jednak, przez ostatnie 2 m-ce naczytałam się tyle, że do pazdziernika jedyne literki, jakie będę oglądać, to te z monitora i ewentualnie jakiejś niewymagającej myslenia prasy :p
Teraz lato, trzeba grzac się w słoncu i wypatrywac pattinsonowo-podobnych osobników na polskich chodnikach :p
Ale za to jesien zapowiada się ciekawie. W ogole tyle mi premier filmów i seriali róznej masci zaplanowali, ze nie wiem jak wyrobię na to wszystko \o/
pattinsono-podobnych:P
czekam na wyjazd do Londynu, ale obecnie tam szaleje świńska grypa (jakby to przeszkadzało), więc raczej do Londynu nie wróci i nie uściskam go od was wszyskich tak jak to było mowione juz wcześniej :(
będziesz czekała do jesieni? podziwiam Cię :);)
http://3.bp.blogspot.com/_e1notN346VU/R-k374_oBTI/AAAAAAAAABE/gFTLHi6edVA/s320/E dward%2BCullen.jpg
patrzcie i mdlejcie
Mdleję ;)
http://chomikuj.pl/twilight--new-moon--eclipse--breaking-dawn/Aktorzy/Robert+Pat tinson
Tutaj jest tego trochę więcej ;)
PS. Może wyjdę na zboczoną, ale czy 8 zdj. Roba nie jest dość... ciekawe? ;)
Jakos nie bardzo jakiś taki mało męski jak dla mnie;p
a słyszałyście najnowsze ploty o Robie z pudla i innych serwisów plotkarskich o tym że jest niby świetny 'w łóżku' xD
nic tylko sie za niego brać;p
Widze że sisi się przeniosła na forum MJ chyba też tam coś się poudzielam w pewnych kwestiach bo niektórzy takie bzdury tam wypisują dali by spokój zwłaszcza zmarłemu...niestety:(
Witam:)) Przeczytałam wasze wszystkie komentarze i muszę powiedzieć, że znalazłam dzięki Wam parę szukanych przeze mnie informacji takich jak piosenki albo świetne zdjęcia Roba:D
Ja najpierw obejrzałam film, który mnie bardzo zainteresował;D Zwróciłam uwagę na Roberta, ale nie było szaleństwa;) Dopiero jak zobaczyłam np wywiady z nim dopiero zauważyłam jaki to wspaniały facet;) Cudo;D Hłe, hłe:) Jest zwykły, sława nie uderza mu do głowy:))
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego cudnego grona;D