Jako iż mam już dość pisania pod tematem o 'spaniu' zupełnie nie na temat ;p to postanowiłam stworzyć nowy o tytule własnie takowym jak widać wyżej:) tutaj możemy umieszać zdjęcia Pattinsona nowe, stare, te które lubimy czy też nie, filmiki też mile widziane no i możemy tu prowadzić także 'swawolne' pogaduchy dotyczące jego skromenej osoby xD
Na początek załączam zdjęcia najświeższe jakie znalazłam z planu najnowszego jego filmu 'Remember Me'
http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/06/15/new_photos_robert_pattinson _filming_remember_me.php?img=0&gfmt=m&gp=1
Mamy tu mnóstwo 'sexy face' z patyczkiem czy papierosem w ustach, ray bany, 'dziubki' także są (specjalnie dla Shelby ona wie o co biega ;p )
no i boskie 'wild hair' ogólnie wszystko co lubimy:) moje ZĄBKI też są xD
Czyli będziemy miec film z Robem w którym nie jest ani przestylizowany - na Edwarda ani 'oszpecony' - typu 'how to be' czy 'mother's ...'(choć w jego przypadku to i tak niemozliwe jego urok osobisty i tak pozostaje zawsze:] )
A teraz wracam do histo;> - taka mała przerwa w nauce sesyjnej na takową rozrywke jaką jest zaglądanie tutaj ;p
czasem mi się wydaje, że Pattinona nikt nie uważałby za przystojnego, gdyby nie to, żę postacie w jakie się wciela na kartach książek są przystojne (Edward, Cedric) i po prostu wszyscy w to uwierzyli. No rzecz jasna z wyjatkiem Salvadora Dali-przystojny nie był, ale intrygujący-ps. jestem jego fanką, a raczej jego sztuki:)
może to głupie spostrzeżenie, ale przypatrzcie się jak będziecie po raz dwunasty oglądały Twilight- Pattinon bardzo szczupły ale ma starsznie no"mocne uda" widać to w paru scenach, nawet jak stoi :D wybaczcie, ale musiałam to napisać
ja oglądałam 12
bo wszystkie dziewczyny ode mnie z klasy jak się dowiedziały, że mam to już 'wbijamy do ciebie i oglądamy' xd
No to kolorowa412 - współczuję, ja bym wolała im nagrać i niech sobie w domu oglądają. Albo bym urządziła następnym razem ogólny wieczór filmowy - wcześniej bym skrzyknęła te "chętne" i wio z tym koksem ;)
Spojrzałam i faktycznie ;) ale te jego ręce to takie chude trochę ;]
http://www.youtube.com/watch?v=w8pQ43z-NMA&feature=channel
to mnie powala ;)
Mnie tam to nie przeszakadza jak na niego patrze...wiadomo do wszystkiego można się przyczepić że chudy, że sie garbi, że chude ręce, że coś nie tak ma z nosem, że czasem jak 'kloszard' wygląda itd. itp.
ale naprawde to nieważne nikt nie jest idealny i to mi się najbardziej podoba że jest taki 'zwykły' normalny chłopak z sąsiedztwa i za razem ma to cos
Ale mi to nie przeszkadza - wręcz przeciwnie, bo jak patrzę na tych "przepakowanych" to mi się niedobrze robi.
Ale sposób w jaki on mówi "nie mam sześciopaku.." mnie powala ;)
A widziałaś jak opowiadał jak jakaś mała dziewczynka chciała,żeby ją ugryzł? Jego mimika jest niesamowita ;]
Jako Cedrik, miałam wtedy 15 lat może mniej, podobał mi się ale nie znałam go z imienia i nazwiska. A pozanałam go o dziwo wcale nie w Zmierzchu tylko gdzieś wczesniej na jakiejś stronie znalazłam jego zdjęcie i tak to się zaczeło. Potem okazało się że w Zmierzchu gra ale ja ten film widizałam na kompie już po przeczytaniu książek o których od koleżanki ze studiów się dowiedziałam, potem film i tak to się rozwinęło. Fakt w filmie stylizacja na Edwarda boska ale mnie już męczy już 'rzygam' tym Edwardem i pewno obejrze NM ale czekam na inne filmy Pattinsona. Woje jego i styl i w ogóle a nie wytwór fryzjerów, makijazystów i stylistów.
Więc ja też jak to określiłaś hossy21 "lubię na niego popatrzeć", bo jednak jest na czym oko zawiesić ;) I nie twierdzę, że jest drugim Hanksem załóżmy, ale jest młody i jeszcze pokaże (lub nie) na co go stać. trochę wiary w młode pokolenie aktorów ;)
A jak czasami poczytam co te psychfanki wypisują na forach, to tylko płaczę, bo to "przyszłość" naszego narodu" <lol>
A tu w akademiku mieszkasz, czy co, że za ścianą puszczają?
ha mi to do akademików i studiów itp. spraw jeszcze brakuje xd
a za ścianą chodziło o moją siostrę i jej kupeli i oczywiście o panią na górze która jest psychiicznie uzależniona od pattinsona
nie no to już przesada...nie można się tak odrywac od rzeczywistości i mieć takiego 'bzika' na czyimś punkcie. Cholera to tylko aktor i tyle miło nawet bardzo;p na niego popatrzeć i tyle:) piosenki to z ciekawości słuchałam bo jego głos gdy śpiewa jest inny niż gdy mówi takie specyficzny ale piosenki nie powalają nie mój styl...ale są takie przepełnione emocjami dlatego lubie właśnie 'let me sign' i 'i'll be your lover':)
Ja też to we nich lubię, a poza tym on często się śmieje albo coś do siebie mówi jak śpiewa więc to jest dość komiczne ;)
No wiesz - mimo, że Ty jesteś jeszcze w gimnazjum, to żadna przeszkoda - moja kuzynka własnie zaraz po podstawówce musiała zamieszkać w akademiku, bo tak daleko do szkoły chodziła.
No to tak jak ja ;) A ona musiała z Dolnego Śląska aż pod W-wę, więc jak łatwo się domyślić dojazdy nie wchodziły w grę.
no to nieźle ;d
dziewczyny tam na gorze któraś pisała, żeby im było nagrać film
ale przynajmniej zawsze jak dziewczyny do mnie przychodizły to można było się pośmiać
czego nie można było powiedzieć o atmosferze panującej od jakichś kilku tygodni, bo nikt w klasie oprócz 4 dziewczyn i kilku chłopaków się do mnie nie odzywał xd
ale i tak wale ich ;d;d nie mam zbyt czasu zeby się przejmować 'pinkowymi plastikowymi lalkami barbie'
pozdro
No to ja mówiła, żebyś nagrała. Ja z moimi "najmojszymi dziewczynami" zazwyczaj razem jak oglądamy filmy to raczej te głupkowate komedie, albo komedie romantyczne... z czego i tak częśc z dziewczyn przesypia (tzn. one usypiają, bo to są zazwyczaj całonocne maratony filmowe - chyba trzeba będzie zacząć oglądać horrory ;) )
uwilbiam oglądać horrory z moimi dziewczynami xd
bo zazwyczaj połowa chowa się w poduszki przed końcem xd i zawsze z olką się z nich śmiejemy chociaż jak nie ma olki albo mojego chłopaka to ja też horroru do końca nie obejrzę bo się boje ;d
ja tam uwielbiam horrory oglądać nawet jak jestem sama;p potem w nocy się schizuje ale przechodzi mi jestem taka masochistka troche.
Kurcze weszłam tu jako na przerwe w nauce, jutro mam egzam ostatni i wakacje:D znaczy prawie wakacje bo w lipcu 4 tyg praktyki w szpitalu :(
no moż ebedzie fajnie:) ale szkoda że miesiac wakacji zabieraja na studiach
ja po nocach nie śpię to się trochę boje ;d a co do tego kto jest masochistą
ostatnio to w nocy dostałam jakiegoś napadu xd chyba sie udam do psychiatry albo nie bo się boje
ale całe ręce sobie podrapałam i w niektórych miejscach aż do krwi i nie przerwałabym gdyby nie to, że mój ukochany zadzwonił w środku nocy i usłyszałam telefon xd
Dziewczyno przerażasz mnie?! Dlaczego tak Cie napadło? Nie uwierze że tak po prostu Ci się zachciało sobie ręce do krwi podrapać
Poważnie martwie się...
nie wiem dlaczego xd ale coś musiało mnie napaść.
nie martw się i tak już za dużo osób się martwi o moją osobę xd
Urwałam się na chwilę, a tutaj takie rzeczy? Proszę Cię,m nie rób tak więcej...
Ja teraz się boję sama w pokoju siedzieć, bo widziałam zwiastun do "udręczonych" i dość mnie
no ja też widziałam zwiastun udręczonych ale czy ja wiem czy mnie taak przeraził
przez chwile się bałam ale juz nie ;d
jestem znów ale na chwilke trza wrócić do nauki:)
też widizałam ten zwiastun ale jakoś mnie nie przeraził aż tak ale pewnie film by tego dokonał;p
ja sie chyba najbardziej bałam w nocy po obejrzeniu 'the ring' młodsza wtedy byłam ale mnie najbardziej przerażaja takie rzeczy jak coś wyłazi z tv i takie tam... w 'lustrach' też były momenty że się bałam ale 'the ring' wspominam do dziś jako ten najstraszniejszy;p
o the ringa to ja się tez najbardziej bałam
pozniej z domu ne chciałam wychodzic i oglądac telewizji
a najlepsze jest to ze sama ogldałam i jak w filmie zadzwonil telefon to kilka minut pozniej i mi zadzwonil i ne odebrałam ale pozniej okazało sie ze mama dzwoniła xd
ja sie bałam egzorcyzmow emily rose...normalnie balam sie wyłaćzyc telewizor. Jedny film jakiego się boj..reszta to moge sie smiac :)
no włąsnie nie miałąm przyjemności obejrzeć ale moj brat i jego narzeczona (już zona x)
oglądali i mowili, że się okropnie wszystkiego bali, a jeszcze któregoś dnai po obejrzeniu mateusz obudził się o 3:00 i od razu czy gdzies siarką nie śmierdzi oczywiście wszyscy się bali xd
ale musze skombinowac i obejzec ;d podobno sam film bardzo straszny nie jest tylko odczucie wszystkiego co jest 'po' obejrzeniu
ha! może w końcu jak obejże to nie będę cierpiała na moją bezsenność ;d
Ja egzorcyzmy Emily Rose uważam chyba za jeden z najbardziej przerażających filmów chociaż tak naprawdę film sam w sobie nie należał do najstraszniejszych.... ale później pamiętam, że budziłam się co noc o 3 nad ranem i szłam do mojej siostry do łóżka (jakbym była dzieckiem) bo tak się bałam... :(
I pomyśleć, że nie było mnie tylko kilka godzin na forum.... Ach dziewczyny nie powiem, ale rozpisałyście się troszkę... ;) ja również lubię horrory, ale jak je oglądam z kimś bo w przeciwnym razie wyłączam i później spać nie mogę :/
Witam nowe koleżanki... Miło widzieć, że nasze grono się stopniowo powiększa.... :)
Współczuje Shelby biedactwo dawno się nie udzielała a jak jeszcze nie śledzi na bieżąco "akcji" na forum to duuużo będzie musiała nadrabiać... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=8rKvxUfh6ow&feature=related
nie wiem czy widzialyscie, pewnie tak ale ja sie polkalam ze smiechu. Ciekawe czymy bysmy sie lepiej zachowaly?:D
Witam rowniez :)
miny Jacksona Rathbone są powalające a zwłaszcza 0:40.
zwalilam się z krzesła jak podeszła do Pattinsona xd
sisi jak dobrze że jesteś widizsz co tu się dzieje? ;p ile ludu przywiało:) ale dobrze dobrze nie jest nudno
kolejna przerwa w nauce....
tak to słynny filmik...
się uśmiałam xD nie no ja bym nie umiała się tak zachować nawet jakbym się bardzo postarała ale cóż ;p
ja chyba bym na jego widok zemdlała
ale nie dla tego że jest ładny czy coś
tylko dlatego, że go zobaczyłam xd
ja to pewnie bym udawała że go wcale nie znam że wcale nie jest znany i podeszłabym i spytała o droge wyciągnełabym mape i udawała turystke ;p
a on szok że jak ja moge go nie znac i nie wrzeszczeć na jego widok czy prosić o autograf
haha... xD
bije mi już na łeb...za dużo nauki
A on by sobie pomyślał.... "nie dziwie się, że nic o mnie nie wie przecież Polska to taki zacofany kraj, że nawet telewizji nie mają" żartuje oczywiście... ;) ale i tak nie sądzę, żeby jego ochrona Cie dopuściła do jego osoby ;p
Z tego co mi wiadomo, to on nie ma ochrony jako takiej. jak znajdę ten filmik to go tu wrzucę. Ale mogę się też mylić, bo ten mój angielski jest pożałowania godny...hehe ;]
I wiecie, że ten pomysł "na turystkę" jest niezły? Wiesz - byłabyś tą która się nie rzuca na niego - zapamiętałby Cię - tak jak tamtą co mu pokazała "fuckieta" - grunt to normalnośc i naturalność ;)
Ahh..poza tym nie moge się doczekać nowego filmu Tim'a Burtona znacie może? 'edward nożycoręki' , 'gnijaca panna młoda' czy ostatnio 'Sweeney Todd' ? To teraz będzie jego 'alicja w krainie czarów' iz nowu z Johnnym Deppem którego uwielbiam - bardziej niż Roba musze to podkreślić:) świetny aktor więc nie moge sie doczekać kolejnego flmu duetu burton-depp on tam bedzie grał szalonego kapelusznika:)