Jako iż mam już dość pisania pod tematem o 'spaniu' zupełnie nie na temat ;p to postanowiłam stworzyć nowy o tytule własnie takowym jak widać wyżej:) tutaj możemy umieszać zdjęcia Pattinsona nowe, stare, te które lubimy czy też nie, filmiki też mile widziane no i możemy tu prowadzić także 'swawolne' pogaduchy dotyczące jego skromenej osoby xD
Na początek załączam zdjęcia najświeższe jakie znalazłam z planu najnowszego jego filmu 'Remember Me'
http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/06/15/new_photos_robert_pattinson _filming_remember_me.php?img=0&gfmt=m&gp=1
Mamy tu mnóstwo 'sexy face' z patyczkiem czy papierosem w ustach, ray bany, 'dziubki' także są (specjalnie dla Shelby ona wie o co biega ;p )
no i boskie 'wild hair' ogólnie wszystko co lubimy:) moje ZĄBKI też są xD
Czyli będziemy miec film z Robem w którym nie jest ani przestylizowany - na Edwarda ani 'oszpecony' - typu 'how to be' czy 'mother's ...'(choć w jego przypadku to i tak niemozliwe jego urok osobisty i tak pozostaje zawsze:] )
A teraz wracam do histo;> - taka mała przerwa w nauce sesyjnej na takową rozrywke jaką jest zaglądanie tutaj ;p
I to okraglutka sumka :D a znacie jakies nowosci dotyczace zacmienia?? cokolwiek?? moze jakies zdjecia.... :) Propo zdjec widze ze Zmieniono zdjecie Roba.... :) co o nim myslicie....??
nom ja uwielbiam to zdjęcie xD
kiedyś gościło na moim pulpicie przez jakiś czas
sama niestety też nie znam żadnym ciekawostek dotyczących zaćmienia
nie mam w ogóle czasu by szukać czegokolwiek na ten temat;p
Ja rowniez nie mam na nic czasu.... ale wciaz licze na dobrodusznosc i wspanialomyslnosc kolezanek z forum ktore mam nadzieje pomoga mi nadrobic zaleglosci :)
mówisz i masz, kilka zdjęć z planu. ;d
http://kstewartfan.net/cpg1419/thumbnails.php?album=435
i jeszcze coś takiego, ale to taka dupa jest, więc nie wiem ;p
http://www.youtube.com/watch?v=qGq4RXV2r48&eurl=http%3A%2F%2Fwww.eclipsemovie.or g%2F&feature=player_embedded
.
Małe odejście od tematu "Zaćmienia" : http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1233494/Twilight-star-Robert-Pattin son-looks-like-hes-life-sucked-night-Hollywood-bar.html
^^
?!
Mojka kolezanka Trophy ostatnio opowiadala mi ze miala okazjie rozmawiac z Robertem... Ona pracuje na Times Square i podobno pewnego dnia uslyszla jakis szum,jakby jakies stado zwierzat przelatywalo przez ulice a pozniej jak wyjzala na zewnatrz zobaczyla chlopaka ktory uciekal przed kikudziesiecu osobowa grupa rozwrzeszczanych dziewczyn.... Mowila ze ten chlopak wygladal i ubrany byl jak Rob... ale chwile pozniej do jej sklepu weszla grupa ludzi... a tymi ludzmi okazali sie nie kto inny jak Rob z ochroniarzami.... podobno zamkneli sklep na zamek i nikogo ani nie wypuscili i nie wpuscili... Trophy zapytala jednego z ochroniarzy kim byl chlopak ktory tam uciekal o jej na to ze to byl czlowiek ktory mial odwrocic uwage.... Robert podobno tak sie wkurzal w tym sklepie ze az zaczol palic przez co Trophy go upomniala ze nie wolno.... Pozniej troche rozmawiali i Robert sie zastanawial jak go te dziewczyny znalazly... ale podobno przeklinal... ;p
Ta to ma ciekawe zycie nie powiem szczesciara :) Ale ona twierdzi ze on ani ciekawie nie wyglada (nieciekawie to jest raczej delikatnie swierdzone bo uzyla slowa "ugly");p i mowila tez ze na za madrego podczas rozmowy nie wygladal ale uznala ze to moze przez to ze jest brytyjczykiem i pewnie nie bardzo ja rozumial a raczej to co ona moze miec na mysli ;p
Ale ja jej zazdroscilam :)
Mojka kolezanka Trophy ostatnio opowiadala mi ze miala okazjie rozmawiac z Robertem... Ona pracuje na Times Square i podobno pewnego dnia uslyszla jakis szum,jakby jakies stado zwierzat przelatywalo przez ulice a pozniej jak wyjzala na zewnatrz zobaczyla chlopaka ktory uciekal przed kikudziesiecu osobowa grupa rozwrzeszczanych dziewczyn.... Mowila ze ten chlopak wygladal i ubrany byl jak Rob... ale chwile pozniej do jej sklepu weszla grupa ludzi... a tymi ludzmi okazali sie nie kto inny jak Rob z ochroniarzami.... podobno zamkneli sklep na zamek i nikogo ani nie wypuscili i nie wpuscili... Trophy zapytala jednego z ochroniarzy kim byl chlopak ktory tam uciekal o jej na to ze to byl czlowiek ktory mial odwrocic uwage.... Robert podobno tak sie wkurzal w tym sklepie ze az zaczol palic przez co Trophy go upomniala ze nie wolno.... Pozniej troche rozmawiali i Robert sie zastanawial jak go te dziewczyny znalazly... ale podobno przeklinal... ;p
Ta to ma ciekawe zycie nie powiem szczesciara :) Ale ona twierdzi ze on ani ciekawie nie wyglada (nieciekawie to jest raczej delikatnie swierdzone bo uzyla slowa "ugly");p i mowila tez ze na za madrego podczas rozmowy nie wygladal ale uznala ze to moze przez to ze jest brytyjczykiem i pewnie nie bardzo ja rozumial a raczej to co ona moze miec na mysli ;p
Ale ja jej zazdroscilam :)
wow, jakie przygody \o/
kurde, jej zazdroszczę, ale jemu to nie bardzo.
ja bym na jego miejscu bez kuszy z domu na ulicę nie wychodziła ;p
Jak któraś malolata podleci, to strzał i po kłopocie ;]
Zeby to byla tylko jedna malolata to by nie bylo klopotu, ale ich podobno bylo duzo duzo wiecej.... ;p i poradz tu sobie z kilkudziesiecio osobowa grupa fanek gotowych na wszystko byle tylko dostac kawalek jego garderoby ;p
o jaaa
też zazdroszzce;p
nieważne że był nieciekawy (dla niej;p )
ja bym chciała choć z nim pogadać chwilkę...
ehh
Ja jak z nia rozmawialam to az nie moglam uwierzyc ze ona do tego podeszla tak bardzo spokojnie... No ale nie kazdemu musi sie podobac.... ;)
Witam ponownie wszystkie kolezanki z forum.... postanowilam delikatnie "odswiezyc" temat z racji pojawinia sie najnowszego zwiastuna "zacmienia".... tak wiec jak wy go oceniacie?? w ogole wybiera sie ktos na "remember me"??
oo jak miło:)
hej sisi co tam słychać?
u mnie nauka ostro wre ale mam czas na neta;p i nowinki Robo-Kristeno-zmierzchowe mnie nie omijają tak że zwiastun widziałam i jakoś mnie nie rusza tak jak zwiastun KwN to czynił...ale oczywiście jestem ciekawa co to będzie i do kina w lipcu sie wybiore
a co do Remember me to nie wiem czy chłopak zechce iść na to;p bo już w zeszłym tyg wyciągnełam go na Alicje w 3d i ma dość kina na razie poza tym nie chce on Roba oglądać;p
a ja bardzo ciekawa jestem jego gry w tymże filmie a Ty?
jak w ogóle sama oceniasz zwiastun zaćmienia?
co do mnie to naprawde nie wiele sie zmienilo... tzn zrobilam sobie mala przerwe w nauce w Polsce i postanowilam doksztalcac sie w NYC ;p to tak dla odmiany ;p
Co do zwiastuna.... hym.... mam mieszane uczucia bo ja odebralam ich postacie w taki sposob jakby Rob mial (za przeproszeniem) biegunke, Kristen miala powzna migrene (taka z nudnosciami i swiatlowstretem) a Taylor jakby byl strasznie zly... Ja naprawde nie wiem czy rezyser powaznie mowi im zeby wlasnie mieli takie miny, czy to tylko tak w ich stylu.... :/ reasumujac zwiastun ok ale jak chyba dla Ciebie bez rewelacji... niestety :( Oczywiscie na film wciaz planuje sie wybrac ale juz raczej bez efektu "niemoge sie doczekac".. ;/
Co do Remember me to moja kolezanka mnie ciagnie ale ja sama nie wiem bo w sumie bardzo nie lubie tej aktorki ktora gra glowna role z Robem (podpadla mi w "Roswell") tak wiec naprawde sie zastanawiam czy nie poczekac i nie obejrzec na DVD....
A jak Ci sie podobala Alicja??? warto sie wybrac?? Jak sie sprawdzil polski dubbing???
ahh Alicja super:! kocham Tima Burtona i jeszcze bardziej Johnnego:D więc byłam wniebowzięta:) polecam!
nie byłam całe szczeście na wersji z dubbingiem tylko z napisami wole zdecydowanie bardziej nasz polski dubbing mnie wkurza ;p
to fajnie że sie dokształcasz w NYC też bym tak chciała:D a w czym dokładnie jeśli moge spytać? Widze że wszystkie zwiastun Zaćmienia odebrałysmy bardzo podobnie - bez rewelacji :/
oczywiscie, tylko u mnie w konie zapewnw będzie ok. miesiąc po premierzce więc moge nie wytrzymać i oglądne na niecie:-)
O cześć dziewczyny ;)
Widzę, że znów ruszyło ;)
Zwiastun Zaćmienia mnie nie zachwycił (poza rudowłosą Wiktorią - uwielbiam tą aktorkę, która zastąpiła poprzednią odtwórczynię tej roli - ale R. też lubiłam).
A co do Remember me - chętnie zobaczę ten film - Rob w końcu się może wykaże bardziej, niż w Sadze, bo bądźmy szczere - przez większą część filmu musi być największym cierpiętnikiem narodu (taka rola - no cóż).
Witam;]
Właśnie niedawno wróciłam z premiery "Remember me"...
hmmm...Osobiście stwierdzam, że film jest naprawdę 'dobry',podobało mi się zakończenie - powiązanie losów głównego bohatera z 'pewnym' tragicznym wydarzeniem.
Polecam.
Dodam jeszcze, iż frekwencja osób na sali nie wyniosła nawet 1/4 - to tak na marginesie;]
Zaś jeżeli chodzi o zwiastun to również mnie nie zachwycił aczkolwiek na premierę się wybieram.
Byłam w czwartek na Remember me i powiem Wam dziewczyny że naprawdę mi się ten film podobał:) i gra Roberta w porównaniu do Zmierzchu i KwN naprawde super xD nie mówiąc o jego wyglądzie i stylu w tym filmie...te włosy, ciuchy kawa i papieros ;p urocze...
Zakończenie mnie zbiło z nóg...w zasadzie takie 'amerykańskie' i to mi sie nie podobało ale widocznie film nie mógł sie skończyć happy endem:(
czyli co oplaca sie isc czy nie bardzo??? pytam bo mam dylemat... nie wiem co wybrac: "Alicje..", "Jak wytrenowac smoka...", "cop out", czy moze "remember me"... :/
opłaca się iść na remember me mnie ten film naprawdę wcfiągnał i podobał mi sie
ale Alicja...to zupełnie inna bajka ;p też warto na to
A teraz kto slyszal news ze Kristen jest w ciazy z Roberetm?? ;p Bo ja wlasnie zobaczylam na okladce "OK" (chyba to bylo to czasopismo) ze on w programie Oprah powiedzial ze ona jest w ciazy :)ale to byla tylko okladka wiec nie wiem nie czytalam calego artykulu... ale jak tak teraz o tym mysle to to moze tylko odnosnik o BD.... :)
czytałam o tym na jakimś pudlu czy gdzieś:D
ale nie wierze to kolejny chwyt promocyjny Zaćmienia
a w ogóle mnie do tej pory nikt nie utiwerdził w przekonaniu że oni są razem...ja chcę dowodów jakiś zdjęć czy oficjalnych wypowiedzi a takowych nie ma chyba że się mylę? ;p
mnie to wygląda tylko na robienie szumu i reklamy przed premierą żeby pisali i gadali
ok rok temu juz pojawiały sie okładki gazet na których podobno Kristen była w ciaży:-) a w wywiadzie cos takiego podobno powiedzieli ale jako zart
No ale teraz to podobno sam Robert to powiedzial zreszta nie wiem.... Jak dla mnie to jest w ogole strasznie naciagana historia.... Juz sie nie moge doczekac jakis sprawdzonych informacji... Bo jak dla mnie to w wiekszosci gazeta nie mozna ufac.... a zwlaszcza takim jak wczesniej wspomniene "OK" czy "Us"... Jeszcze tylko "People" trzyma jakis poziom...
no właśnie ja czekam na wiadomosć z jakiegoś rzetelnego źródła a najlepiej to jakąś jego wypowiedź czy jej oficjalną jakiś wywiad czy co a w słowo pisane to cięzko mi wierzyć zwłaszcza z takich plotkarskich tabloidów bo niby on to powiedział itd. ale ja chce dowodów a na razie ich brak tylko ciagle sie prześcigaja w nowinkach co u nich że ciąża i takie tam
ale nam oprawe zmienili łohohoh nie moge sie przyzwyczaić
Są zdjęcia Roba z planu "Water For Elephants" http://pattinsongallery.blogspot.com/search/label/Water%20for%20Elephants
wow dzięki
muze przyznać że na początku byłam sceptycznie nastawiona do jego nowej fryzury le musze przyznać że na tych zdjęciach w tej stylizacji wygląda nieźle:D
jakoś tak młodziej i naprawdę całkiem całkiem do schrupania ;p
A co powiecie o tym?
http://images2.fanpop.com/image/photos/10700000/Robert-Pattinson-robert-pattinso n-10796723-869-1168.jpg
Dawno mnie nie było i widzę że Wy też siedizcie cichutko jak tam byłyście na Zaćmieniu? Ja właśnie wróciłam z kina i musze powiedziec że nawet fajne choć nie powala. Aktorsko Kristen i Rob duzo lepiej niż w Zmierzchu i KwN ale i tak wole Roba w Twój na zawsze czy How to be rola Edwarda jest cieżka i taka nieruchawa ;p ale dobrze wygląda lepiej niż w KwN przynajmniej nie lata w jakichś garniakach tylko normalnie jak chłopak :)
a Wy co sądzicie o Zaćmieniu?
Witam .Jestem po maratonie .Tez sadze , ze oboje wypadli dobrze , lepiej niz w poprzednich czesciach .Sceny na lace slodkie .Coz , chcac zmiescic wszystko co bylo istotne w ksiazce ,musieliby przeciagnac film do 4 godzin . W sumie , mysle , ze wyszlo niezle . Mam slabosc do Roberta , jego usmiech sprawia ze miekna mi kolana , ale chcialabym ,zeby udalo mu sie wyjsc z roli Edwarda ,chociaz ciekawa jestem czwartej czesci .Czekam na Bel Ami i na Water for elephants . Mam nadzieje ,ze sie chlopak postara ....
Jezeli o mmie chodzi Rob wypadl.... hym..... srednio.... naprawde moglo byc lepiej chociaz czasami sie naprawde potrafil pokazac z dobrej strony.... :) Co wiecej Kristen mnie troszeczke denerwowala i naprade nie wiem dlaczego ona wciaz musi miec tak otwarte usta czy nikt jej jeszcze nie doradzil zeby je od czasu do czasu zamknela.... :/ Naprawde dziewczynki (najprawdopodoniej sie ze mna nie zgodzicie) moim zdaniem najlepiej z calej sagi (oczywiscie chodzi mi ogolnie o film nie tylko o aktorstwo) wyszla im 1 czesc.... to samo odczucie mam jezeli chodzi o soundtrack ten z pierwszej czesci mi sie naprawde podobal natomiast z pozostalych juz nie az tak bardzo..... :/ Jezeli chodzi o ogolne wrazenia z samego seansu to jak najbardziej pozytywne ale to w wiekszosci przez ludzi ktorzy byli w sali kinowej ich komentarze byly wrecz zabojcze... :) a gdy Jackob pokazal cialo sala wybuchla oklaskami a ktos krzyknol na caly glos "Ja zmieniam druzyne Jackob to Ciacho!!" wtedy ludzie juz nie mogli wytrzymac ze smiechu podobnie zreszta jak ja.... :) naprawde nie zdziwilabym sie gdyby okazalo sie ze nasza sala byla najglosniejsza w calym kinie podczas tego tego filmu (o tek samej porze puszczali ten film jeszcze w trzech innych salach) ;p a wam przydarzylo sie cos ciekawego podczas seansu??
o tak zgadzam się Zmierzch miało super soundtrack pozostałe szkoda gadać ani jedna piosenka nie wpada w ucho:/
Zmierzch dla mnie jest taki miałki jak to mój tata powiedział po obejrzeniu go 'o jeju...co za nudy on ja tylko taaaak kochoł przez cały film i nic więcej' coś w tym jest, choć musze przyznać że atmosfera,cała otoczka filmu i kolory na plus no i wygląd Roba na Edwarda najlepszy w tym filmie. To moja ulubiona częśc książki bo początek bo pokazane są narodziny uczucia jednak w filmie tego nie czułam że oni się kochają jakos tak to wszystko było płytkie ale to pewnie wina Roba i Kristen moż reżyserki no i trzeba wziąć pod uwagę fakt że 1 częśc miała dużo mniejszy budżet i dlatego nie jest taka 'superancka' jak 2 i 3 część - choć i tu mój chłopak nie był zadowolony twierdzac że w pewnych momentach Zaćmienie było śmieszne i żenujące momenty były jak np. walki wampirów
ale tak ogólnie za całokształt suma sumarum wole Zaćmienie wiecej sie dzieje są sceny walki jakies takie mroczniejsze jest nowonarodzeni supe pokazani ( Riley super:D ) no i jak juz pisałam aktorsko lepiej Rob i Kristen choć bez rewelacji
zdecydowanie ich te role przytłaczają nie staraja się czy każ aim tak grać tego nie wiem...ale fakt Kristen mogłaby od czasu do czasu zamykac buzie i nie być taka zblazowana. Robercik pokazał trochę więcej emocji Edward jakos tak weselszy był i charakteryzacja lepsza ale i tak nie pokazął za wiele nie tego sie spodziewałam po Remember me gdzie jego gra dała mi nadzieje na przyszłość...
Wywiad z Robem i Kristen w najnowszej Gali:
http://pattinsongallery.blogspot.com/2010/07/robert-pattinson-and-kristen-stewar t-in.html
o dzięki:) bede czytać ale z tego co widzę(choć może się myle) znów piszą o tym ich rzekomym romansie...nude to już
a tu Kristen i Rob wczoraj na koncercie kolegi Roba. Wcześniej podobno byli razem na kolacji ...:)
http://kristen-stewart.pl/?p=1517
ohoho ciekawie... czy to przyjaźn czy uż kochanie ? xD ;p
fajnie wyglądali tylko szkoda że tacy poważni
przeczytałam i musze powiedzieć że coraz bardziej przychylnym okiem patrzę na Kristen fajna skromna i taka normalna:)
jej styl mi się bardzo podoba na luzie tak niby od niechcenia a bardzo fajnie jej czasem wychodzi:)
choć i tak nie moge jej wybaczyć ciaglę otwartej buzi jak gra w sadze...
musze inne filmy z nią obejrzec bo tylko widizałam 2 oprócz sagi
mam już gale:-) no i Kristen nie narzeka heh jest szczera,spotkała sie z nia dziennikarka byla ubrana w jeansy i koszule czerwona w kartke cała Kristen...a Rob troche poważny:-) i szkoda ze jednak plyty nie wyda:-(
musze mieć ten numer!!! byłam dzisiaj w kiosku, ale nie było... :(
a w ogóle to już czytałam te wywiady, ale i tak muszę to mieć na papierze!!!! xD i te zdjęcia....:D
powiedział w tym wywiadzie, że nie wyda płyty, ale nagra piosenki, więc może będą w necie... :)
jemu po prostu nie zależy na kasie...;p