Piotr Adamczyk

Piotr Aleksander Adamczyk

7,4
47 223 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Piotr Adamczyk

naprawde w filmach, ktorych gral papieza byl genialny. nie mowie tutaj o tej beznadzieji posklecanej z dubbingiem, beznadzieji bo w porownaniu do oryginalu to nie ma co. jak ten czlowiek gra!! i to jeszcze nie w swoim jezyku! szkoda, ze zaczal grac w kolejnych tonach ,,komedii romantycznych,, ale i tak jest zaje***ty

coachgreatest13

w każdym filmie gra super.
nawet małe komediowe rólki u Szymona zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie

coachgreatest13

Wiesz..on jeszcze nie grał w romantycznej komedii, więc kiedyś zawsze można spróbować, a poza tym u nas nie można za bardzo wybrzydzać w propozycjach...

Aha...no i jednym z powodów zagrania jest pewnie zdanie Piotra Wereśniaka(reżysera filmu):
"Moim marzeniem jest, by główną rolę zagrał Piotr Adamczyk"

http://film.onet.pl/F,13743,1563107,wiadomosci.html tutaj to jest napisane

:]

coachgreatest13

zgodzę się z tym, że jest dobry, ale nie najlepszy. Są większe gwiazdy polskiego kina.

_Majka_

no i tak można w kółko

btw...to na jakie filmy chodzić, no to właśnie każdy sobie na to pytanie odpowie patrząc na swoich ulubionych aktorów

Ponik_Kolny

tez go bardzo lubie i cenie, szczegolnie za gre w dramacie Mrozka "Tango" wystawianej na deskach Współczesnego w Warszawie.

187

Wsrod mlodych aktorow lepszy od niego jest Szymon Bobrowski

coachgreatest13

Zgadzam się.
Adamczyk jest świetny, nic dodać, nic ująć.
Pozdrawiam :).

shanlee

Ja tam daję mu 10 za Lejdis i Testosteron. xDD Boskie filmy...
A na pewno w porównaniu z tym całym szajsem jakim są polskie komedie.. nie licząc najwyżej paru...

Metatron

Lejdis i Testosteron to jest właśnie polski szajs... Filmy dla przygłupów o bardzo niskim progu zadowolenia.

coachgreatest13

więcej takich aktorów jak on powinno być.więcej adamczyków i szyców! i już w ogóle nie będę chodził do kina
na polskie filmy.

coachgreatest13

Przede wszystkim szacunek za zdolności i za odwage - zagrać papieża a niedługo po tym geja w kontrowersyjnej komedii romantycznej niesie za sobą konsekwencje. Dlatego bardzo go szanuję bo utalentowany to on jest napewno, ale najlepszy to chyba za bardzo powiedziane. Ale oczywiście kwestia gustu :)
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
VincentaRed

Nie lubię Adamczyka, ma u mnie 4/10

VincentaRed

To było opatrzone tekstem: Adamczyk daję radę!!! :D Ja go bardzo lubię, dla mnie jest najlepszym aktorem tego młodszego pokolenia. Bo jak widzę tych ulubieńców tabloidów (czyt. Małaszyński, Zakościelny, Wesołowski) to nazywać ich aktorami to w dużej mierze przesada. Oczywiście, że są lepsi: Gajos, Stuhh, ale Adamczyk też ,, daję radę". :D

coachgreatest13

Wiadomo, że jest świetny, gdyby nie jego kreacja JP2 filmy o Wojtyle byłyby zupełnie nieoglądalne jak dla mnie ;) A że w tym kraju jeździ się dla zasady po każdym, kto ma choć trochę talentu i się wybił... no cóż, taki kraj ;)

użytkownik usunięty
Daguchna

mi jakoś działa na nerwy... ale już został zaszufladkowany...........

Adamczyk jako papież 10/10. W innych rolach go nie widziałam.