Genialny aktor!! jest świetny! Podoba mi się jego rola w Prison Break :) jest naprawde znakomity. Dopiero teraz zauważyłąm, że oglądałam sporo filmów z jego udziałem... ale nie zwróciłam na niego uwagi!! Koszmar! Dopiero w PB go dostrzegłam :) Lepiej późno niż wcale, nie?...
heh, w Prison Breaku przeżywa swoją drugą młodość:D
jest świetny. Chyba najlepsza ze wszystkich postaci z PB.
ja dostrzegłem go pierwszy raz w Armageddonie, a potem przypomniał mi o sobie w Constantinie, a teraz gra (grał niestety) w PB, no bomba...
Proszę nie wzbudzać we mnie nadziei, bo potem się nie pojawi a ja nie będę z tego zadowolona.
P.S. Sam Stormare mówił, że może Abruzzi jeszcze się pojawi ale nic nie jest pewne:)
Abruzzi jest (a raczej był :/) drugą po T-Bagu moją ulubioną postacią z tego serialu. Szkoda, że już go nie zobaczę w nowych odcinkach :(. Pozostaje raz po raz oglądać stare odcinki, żeby go sobie pooglądać w akcji :D. Genialny mafiozo-chrześcijanin :D
o raju, a co on umrze?? ;((((
Kurde uwielbiam go!!!!
Fajny był w big lebowskim z ta tchórzofretką ;-))
Faktycznie koleś jest strasznie zdolny i też podobała mi się jego rola w Prison Break. Według mnie koleś jest nawet nieco podobny do Mela Gibsona i sądzę że powinni razem zagrać w jakimś filmie jako bracia. Co wy na to???
nie widzę żadnego podobieństwa;D
ale jak będą kręcić prequel Prison Break - Przygody Braci Abruzzich to może wezmą twoją sugestię pod uwagę;D
No wreszcie ktos zauwazył ze on nie grał tlyko swietnej roli w Prison Break ... Big Lebowski Rulez !!!!!!
Taaaaa...I chyba juz wiem, jak. Ale slysze, ze jest nadzieja na jego powrot i juz nic nie rozumiem ;). wie ktos cos wiecej? Tylko nie mowic mi, jak, bo ogladam na Polsacie i nie chce wiedziec do przodu, jestem tylko ciekawa, czy wroci, czy to tylko plotka ;D.
prawda Stormare grał w takich filmach jak Bad Boys 2, Constantine czy Big Lebowski i zawsze miał charakterystyczne role ale nigdy nie był tak dostrzegalny jak inni aktorzy
Jeszcze T- Bag jest świetny ;) Mnie się bardzo podobała jego gra aktorska w "The Million Dollar Hotel" no i oczywiście w "Prison Break'u" ;)
tiaaa.....
zobaczcie gościa w reklamach vw golfa (nie ma ich niestety w polskiej tv); genialne:
http://www.youtube.com/watch?v=LfWScRkqqRo
Reklamy sa trzy, poza tym nie wiem, czy bylo wczesniej tu pisane, ze Stormare spiewa, ma wlasny zespol i spiewal w pewnym filmie razem z Bjork...A ja wlasnie zalatwiam sobie jego autograf i to nie kserokopie, a normalne zdjecie z jego recznym podpisem, tylko nie wiemn, kiedy bedzie mial na to czas, bo kupa ludzi do niego pisze ;D. A i wczoraj w "Armaggeddonie" byl swietny ;D. Aha, Abruzzi MOZE wrocic...Ale nie powiem, skad to wiem, bo to jeszcze nie jest pewne ;P.