PejaI

Ryszard Waldemar Andrzejewski

8,2
194 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Peja

1. Na Serio
2. Na Legalu
3. NOJA
4. Styl Życia Gnoja
5. SLU
6. Czarny Wrzesień

2903

1.Styl Życia G'N.O.J.A.
1.Szacunek Ludzi Ulicy
3.Na Legalu
4.Na Serio
5.Najlepszą Obroną Jest Atak
6.Czarny Wrzesień

logitech44

1. Na Legalu
2. Najlepsza Obrona jest atak
3. Na serio
4. SLU
5. SZG

panwankz

1.Styl Życia G'N.O.J.A. - Najlepszy album Peji. Największa miazga, jaką słyszałem - 10/10
2.Szacunek Ludzi Ulicy - Album rewelacja. Teksty ciekawe i wciągające - 9/10
3.Na Legalu ? - Klasyka, bardzo dobry album - 8/10
4.Na Serio - Dobry album, pełen dojrzałych piosenek - 7/10
5.Czarny Wrzesień - Dobry album z dobrymi dissami na (największą kurwę) tedego - 7/10
6.Najlepszą Obroną jest atak - Album taki sobie. Najsłabsza płyta Peji - 5/10

2903

1.Styl Życia G'N.O.J.A. - 10/10
2.Szacunek Ludzi Ulicy - 9,5/10
3.Najlepszą Obroną Jest Atak - 8/10
4.Na Legalu? - 7/10
5.Czarny Wrzesień - 6,5/10
6.Na Serio - 3/10

2903

1.Styl Życia G'N.O.J.A. - 10/10
2.Na Legalu ? - 9/10
3.Najlepszą Obroną Jest Atak - 8,5/10
4.Szacunek Ludzi Ulicy - 8/10
5.Czarny Wrzesień - 7,5/10
6.Na Serio - 7/10

Wielki_Krytyk_ Muzyczny

Na Legalu? - 7+/10
Szacunek Ludzi Ulicy 6/10
Najlepszą obroną jest atak - 4/10
Styl życia G'N.O.J.A. - 3+/10
Na serio - 3/10

2903

Dla mnie najlepszą płytą Peji jest "Styl Życia G'N.O.J.A." - płyta totalna miazga, pełno na tej płycie zajebistych kawałków. Dla mnie ta płyta to największe doświadczenie Rycha, a nawet ARCYDZIEŁO muzyczne. Bardzo mi się podoba ta płyta. Najlepsze kawałki z tej płyty, to: Definicja Pener, Bragga, Regulamin Zabijania, Dziś Wyjdziesz Ze Mną i All Inclusive.

Rewelacyjną płytą jest również "Na Legalu?" - klasyka polskiego rapu. Najlepsze kawałki z płyty, to: Być Nie Mieć, Kolejny Stracony Dzień, Nie Kocham Hip Hop, Właściwy Wybór

Płyty "Szacunek Ludzi Ulicy" i "Na Serio" stawiam na równi. Nie potrafię wybrać lepszej. Obie płyty są bardzo dobre. Z płyty "Na Serio" najlepsze kawałki, to: Byłem Jestem Będę, Na Serio, Kochana Mamo i Śmiertelna Pasja Rap. A z płyty "Szacunek Ludzi Ulicy" najlepsze kawałki, to: Szacunek Ludzi Ulicy, Duchowo Mocny, Temat Za Tematem i Tak Się Bawi SLU.

Płyta "Czarny Wrzesień" jest dobra, ale myślę, że mogła być trochę lepsza. Ale i tak uważam, że Peja wygrał beef, Tede się tylko ośmieszył startując do Peji. Najlepsze dissy, to: Czas Hardcoru, Mam Bekę, Kontrargumenty i Frajerhejt 9.12.

Co do płyty "Najlepszą Obroną Jest Atak" to uważam, że to najsłabsza płyta Peji. Było kilka dobrych kawałków, np: Doskonały Przykład, Reprezentuje Biedę, Co CIę Boli, Życie Ku*ewskie, Boją Się Nas, ale płyta jest taka sobie.

SLUFANPMI

"Dla mnie ta płyta to największe doświadczenie Rycha, a nawet ARCYDZIEŁO muzyczne"

Przestałem czytać w tym momencie, gdyż spadłem z krzesła z beki.

2903

1.Najlepszą Obroną Jest Atak
2.Szacunek Ludzi Ulicy
3.Na Legalu ?
4.Styl Życia Gnoja
5.Reedukacja
6.Na Serio
7.Czarny Wrzesień