http://www.youtube.com/watch?v=Pyz2H1dLEzA po TDF'ie czas na pariasa i cała trójeczka elegancko pozamiatana. Brawo Rychu!!! Chyba najlepszy diss w karierze Rycha.
Dopiero po przesłuchaniu tego kawałka 10 razy można dopiero odczuć co w nim najlepsze.
Z każdym przesłuchaniem coraz bardziej mi się podoba ;)
Jeden z najlepszych dissów peji ;)
Parias może i odpowie ale ma zawieszą strasznie wysoko poprzeczkę.
RPS jeszcze pokaże co umie,z TDF był za słaby,teraz peja ma lepszych przeciwników i lepsze dissy od Rycha.
Sądzę że peja dopiero rozwali scenę w następnym dissie(sam mówił że to daje na początek)ale najpierw niech chłopcy odpowiedzą ;)
http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1273315749
Pozdro dla kumatych i nie dających się ruchać Rychowi.
Vitecek, klaunie, ten hejterski filmik możesz wsadzić se tyłek. Zlepek wycinków sklejony przez durnia... dla durniów!
Widzę jak zwykle siła argumentu po Twojej stronie :-) W jaki sposób chcesz zaprzeczyć jakiemukolwiek z ww. argumentów? Peja jest hipokrytą i to po całej linii. Zawsze był i będzie. Jak to, jak byli ziomkami, to mu nie przeszkadzało, że Włodi był skinem? No nie, bo Wasz Ryszard też takowym był. A że teraz próbuje tym kogoś zdissować... Cóż, może jedynie liczyć na niewiedze i głupotę swoich fanów :-)
Ale tu nie chodzi o to że Rychowi przeszkadza to że Włodi był skinem, tylko o to że Włodi tak potępia nienawiść w muzyce Rycha a sam głosił nie lepsze rzeczy. On nie ma prawa wytykać innym nienawiści bo sam ją głosił (i to w dużo gorszej formie) rozumiesz? Tak jak Jimmy powiedział te filmiki nie zawierają żadnych argumentów odnośnie Rycha. Są tylko wycięte z kontekstu fragmenty z dopisanymi komentarzami. A tak to można zrobić z każdą dowolną piosenką i mówić że to jest wnikliwa analiza jej tekstu.
Co Ty za dzidę wciskasz? Słuchałem tego dissu i Peja wytknął Włodiemu, że ten był skinheadem. Co do głoszenia nienawiści: Eldo mu to wytknął, nie Włodi, a Eldo miał do tego prawo. Włodi - całkiem słusznie - oskarżył go o pozerstwo. Niestety, ale Peja jest teraz więźniem swoich fanów i musi taki być, bo straciłby swoje cudne wyniki sprzedaży. A że Rychu wyżej od szczerości ceni sobie kabonkę, to całkiem oczywiste... Filmik obnażył parę słabości (bo nie wszystkie) Pei, który w obliczu przegranej ucieka się do bezczelnego palenia Jana.
http://www.youtube.com/user/GrabarzTedego#p/u
ps- ponoć Rurom ma po raz kolejny wypuścić dissa na Peję. Serio! :)
"To jest mój hip hop, gdzie jest twój hip hop?
Sterydy, pitbulle, smarowanie oliwką,
chora atmosfera przesiąknięta nienawiścią."
Fragment z dissu Pariasa. Włodi też wytknął Pei głoszenie nienawiści. Z resztą jak już mówiłem wcześniej. Dla mnie krytykowanie nienawiści (czy innych mocnych treści) w utworach to żaden argument.
Tyle, że chodziło o pozerstwo. Jako wychowanek Pei miałeś prawo tego nie wychwycić :-)
Argument Jimmiego jak zwykle powalający. Widzisz, jesteś jak Peja, a ja jak Tede: Ja rzucam argumentami, a Ty obelgami. W swoim robolskim mniemaniu jesteś górą, ale postronni obserwatorzy... Cóż, "Ja - słońce, Ty - motyka!" ;-)
A może ty jako wychowanek TDF'a tego nie chwyciłeś? Ale wiesz co? Rozumiem że mogłeś tego nie chwycić. Jak to twój idol powiedział o swoich fanach w jednym z wywiadów. "nawet zdania wielokrotnie złożonego nie potrafią zrozumieć"
Frycek, mówię Ci, szkoda naszego cennego atramentu na toto coś, u góry. Koleś to typowy troll internetowy i hejter w jednym. Amorrozzo, go pozamiatał, a ten nadal siedzi na forum Rycha, i klepie te swoje wszystkie bzdury!
W sumie racja. Ale czasami lubię pogadać z takim trollami choćby po to żeby się z nich ponabijać (beka z nich jest niesamowita)Ale ta dyskusja z Witeczkiem zaczyna mnie powoli nudzić, więc chyba pójdę za twoją radą i zakończę dyskusję z nim.
Jimmy raczy nie do końca czaić, że to forum to nie żadna walka. Pozamiatać to możesz na ulicy, a rozmowę z Amorrozzo przeczytaj raz jeszcze. Jemu przynajmniej można przyznać, że ma olej w głowie, bo Ty ze swoimi oskarżeniami o trolling nie nadajesz się nawet na HH.pl. Jeśli to jest siła Twojego argumentu, to... w poprzednim poście miałem rację! :-)
A co do frycka - nie schlebiaj sobie sądząc, że ja z Tobą DYSKUTUJĘ :-)
A, Jimmy... Do kompa masz dołączany taki przydatny bajerek, zwą go klawiaturą. Skumaj go, to nie będziesz marnował na mnie swojego cennego atramentu (podejrzewałem, żeś skąpy i łasy na kasę jak Rychu) i jak Ci żal nie będzie dupy ściskał może zdecydujesz się napisać coś z sensem i na temat.
Łał, viteckovi, ciśnienie skoczyło! Człowieku, jak z Tobą gadać, z sensem i na temat? Pierdolisz to samo cały czas i tak w koło Macieju! "Rychu to, Rychu tamto" "robolskie mniemanie" "jestem najmądrzejszy, a wszyscy inni to tłuki"
Widzisz, ja np. nie trawię tedzika, więc nie wchodzę na jego forum i nie wypisuje, że jest wg. mnie jest on totalny jełopem robiącym muzyczkę dla takich właśnie Vitecków. Nie jaram się również, że leżę i pachnę, no i ogólnie jestem super, kul i krejzi!
O tuż to można podyskutować na różne tematy ale trzeba to robić z sensem. Zaś według mnie Witeczek to po prostu gość który uważa się za pępek świata i wszystkich co mają inne zdanie na jakiś temat niż on uważa za tłuków, robali, debili i bóg wie kogo jeszcze nie ważne jakim ci posługują argumentami w dyskusji i tak są durniami bo ośmielają się myśleć inaczej on. Witeczek my szczerze z Jimmym mamy o tobie takie zdanie bo już nie raz pokazałeś się tu z takiej strony. Ty witeczek w tej dyskusji nawet nie wykazałeś się argumentacją. Wyskoczyłeś z jakimiś filmikami z YT gdzie ktoś komentuje wyrwane z kontekstów słowa Rycha i traktujesz je jako wielki argument. Albo z wypowiedzią OSTR'ego. Z tego wynika że masz żadnych kontrargumentów żeby z nami rozmawiać i musisz musisz się posiłkować jakimiś bzdurnymi filmikami i wypowiedziami artystów. Widzisz, my nasze argumenty w przeciwieństwie do ciebie budujemy na tym że przesłuchaliśmy oba dissy ze zrozumieniem i na podstawie obu stwierdziliśmy kto wygrał beef. Ty zaś wyrywasz z kontekstu jakieś zdania i na ich podstawie próbujesz pokazać nam jacy to my fani Rycha jesteśmy durni a ty mądry i oświecony i że na dodatek masz rację. Tak więc jak tu normalnie z tobą dyskutować? No nie da się.
Cały ten beef?
Inteligentni mc's robią z siebie buraków, ku uciesze witolda, który robi z siebie inteligenta.
U mnie tracą wszyscy.
Włodi na księcia??? Vice Versa??
I Eldo tak mądrze się wypowiadał, a później nie zrozumiał nawet słowa z czarnego września, nie przeszkadzało mu się to podpalić i teraz jest mc bitewnym hehe
"brat pierdol beef, dziś to wszystko marketing"
ale ten jest chociaż na poziomie (beef)
napisałbym jeszcze ale nie tłumię swoich emocji i od paru dni korzystam z klawiatury ekranowej
Ja też te jego głupie przemądrzałe gadki, wyzywanie wszystkich którzy myślą inaczej od durni i zapatrzenie w siebie, można mieć wrażenie że gada się z samym Jackiem.
Mi się wydaję, że trzeba ignorować Witeczka (Jacka Granieckiego), to może wtedy skończy wreszcie pisanie tych wypocin. Ja nie rozumiem, jak można siedzieć na forum tego, kogo się nie lubi ponad 2 lata i pisać takie brednie ? Witeczek to Tede, bo jest właśnie taki sam przemądrzały i taki sam debil internetowy. Chyba trzeba wynająć hakera, który go zbanuje raz na zawsze.
Trochę śmiechu przed snem nie zaszkodzi -> http://www.youtube.com/watch?v=bMqIKr82BrQ
Kretyn, po prostu, kretyn!
No racja. Co za gówno nagrał ten Żurom. Jeszcze gorszy gniot, niż diss Pariasu na Peję. Peja niech nie odpowiada na takie łajno.
Racja Żurom po raz kolejny pokazał że jest najsłabszym mc w kraju. Ten diss to chyba żart, sorry ale prima aprilis dawno się skończył. Ciekawe czy Rychu coś na to odpowie.
Nie będę ukrywał, że nie jestem zwolennikem Ryśka, ale ten cały Żurom to jeden wielki śmiech na sali. Aż dziw, że ten gość sprzedał choćby jedną płytę :)
WTF?
ludzie co to ma być?
Zurom zrobił to na serio?,czy może to tylko jakieś jaja są?.
heheheheeee no ja pierd*le,czegoś takiego w życiu nie słyszałem.Kużwa mać,podkład beż ładu i składu,do tego krzyczy coś o mokrych snach i jeszcze głos P.Fronczewskiego,nie no co to ma być? ciągle nasuwa mi się to pytanie
CO TO KUR*A MAĆ MA BYĆ???.
co do Rycha-zajebisty raper,spoko numery,wpadające w ucho i szybko z niego nie wypadające,trochę za dużo bluzga ale nikt nie jest doskonały.
Jako raperowi daje mu 8/10.
ja pierdole,zawsze jakiś dureń musi wpierdolić swoje trzy grosze.
czy tak ciężko zamulonym umysłom jak ty,zroumieć że większość polskich numerów hip-hopowych jest do dupy.Posłuchasz i zapominasz,z rapem Ryska jest inaczej,ale co ja będę takiemu tłumokowi tlumaczył.
nie nazywaj mnie krzykaczem bo tak ci tu pocisne że nawalisz w swoje koronkowe majteczki szczylu.
no jasne że jego tracki wpadaja w ucho,a potem ciężko o nich zapomnieć.
Mnie np często "w głowie grają" takie numery jak "duchowo mocny","szacunek" lub "regulamin zabijania".
Jeżeli uważasz, że większość polskich kawałków jest do dupy, to śmiało mogę powiedzieć, że jesteś kolejnym dzieciakiem zakochanym w Ryśku i gówno wiesz na temat tej muzyki. Ale co ja będę takiemu "tłumokowi" jak -ty- tłumaczył.
Ps. pocisnąć, to możesz sobie kolegów w gimnazjum, być może właśnie tam zachodzi wspomniany efekt: majtki - gówno.
Ps2. nie pisz już do mnie, bo jesteś łeb :).
Ech ty kmiocie.
Wpierdalanie tekstow o gimnazjum oznacze że jesteś szczylem jak się wcześniej domyślałem,teraz jestem tego pewien.Walnij jeszcze coś o dzieciach neo,użyj słowa 'żałosne' u gowniarzy przesiadujących cały dzień na pudelku to ponoc normalne.
Znalazł sie zjebany 'znafca' muzyki.
trzeba być intelektualnym gównem żeby dochodzic do tak idiotycznych wniosków (że jestem zakochany w Peji).
mam do ciebie internetowy odpadzie nie pisać?,heh w sumie racja-klawiatury szkoda.
Joł chłopaki. Fajnie się z Wami rozmawiało (prócz Jimmiego, bo to laps i chyba dobrze o tym wie, nie?) ale oficjalnie znikam. Nowy FW jest gówno wart, jak na moje. Pa, gimboje ;-)