Paweł Małaszyński

6,8
15 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Małaszyński

Jestem ciekawy ile on ma wzrostu? Porównując go np. z Borysem Szycem to może mieć powyżej 180 cm... Ale ile tak naprawdę ma to nie wiem...

michaleczek7

knyp ma 175 cm, wielki twardziel, 9cm niższy ode mnie

deamon82

Ile?! Paweł Małaszyński ma 175 cm wzrostu?!Ja przeczytałem,że Borys Szyc ma 178 cm wzrostu a Małaszyński jest przecież od niego wyższy...

deamon82

Ha! Znam jeszcze niższych ludzi, którzy skopaliby ci dupę ;)

Samael

No ja też znam niższych którzy skopaliby ci dupę...

michaleczek7

No ja tez znam niższych, którzy skopaliby mi dupę (i tobie również ;))

użytkownik usunięty
Samael

Ja z kolei znam wyższych, którzy obydwu Wam skopaliby siedzenie za takie żałosne gadki(nie licząc postu otwierającego temat i pierwszego wpisu)

To dawaj ich ;)...

Nie no, żartuję. Mae culpa, nie potrzebnie się w taką dyskusję wdałem, znikam ;). Pozdro

Samael

He he...Fajna dyskusja... Ja jeszcze dodam,że znam ludzi o takim samym wzroście(czyli o wspomnianych 175 cm),którzy skopali by mnie oraz wam tyłki...

michaleczek7

a ja znam takich co by wam wpierdol spuścili,a nie tylko kopali po dupach :P , a ten niby przystojniak naprwadę ma zaledwie 175 cm

Samael

A ja znam ludz o przeciętnym wzroście, którzy skopaliby tyłki wam, potem nam a jakby im było mało to jeszcze sobie.

deamon82

Paweł Małaszyński jest wysoki widziałam Go kilka razy i ma na pewno wiecej niz 180,....

michaleczek7

Paweł Małaszyński ma 184 cm wzrostu... Borys Szyc ma 178 cm wzrostu a on jest od niego wyższy o 6 cm... Widać różnicę wzrostu np. w ,,Oficerze" w scenie kiedy grają w tenisa...

michaleczek7

Boże, po co się spierać? Nie ma co porównywać tych dwóch aktorów. Małaszyński jest super koleś, a Szyc jest brzydki.

chica_morena

Zgadzam się z przedmówcą :D Szyc to wielkie NIC :D A małaszyński jest boski :D

Aghnessa

oj z tym Szycem to trochę przesadzacie... też jest świetnym aktorem i wcale nie jest taki najgorszy... Myślę że obu panów można by było spokojnie postawić niedaleko siebie na szczebelkach drabiny sławy i talentu :D

skwir

Jeżeli chodzi o wzrost, to Małaszyński jest dosyć niski. Co bardziej zaskakujące jest bardzo drobnej postury (wiem, nie wygląda). Ale i tak jest cudny... ekhm... to znaczy jest bardzo dobrym aktorem. XD

Caroline_9

He he... Nie wiem czy jak ktoś ma 184 cm wzrostu to jest dosyć niski...

michaleczek7

tu się zgadzam z przedmówcą... 184 cm to wcale nie jest mało jak na faceta :] powiedziałabym, że tak akurat nawet :]

skwir

Nie wiem ile ma dokładnie, nie mierzyłam. Ale widziałam go na spektaklu w teatrze. Taki mały, drobny człowiek. :]

Caroline_9

Co? Mały? Drobny to tak,ale mały?! Kobieto ty go chyba z kims pomylilas haha,jestes pewna ze widzialas wlasnie Malaszynskiego? Chyba to jednak nie byl on ,lol.Mam z nim fotke i porownujac moj wzrost do jego to spokojnie ma 185. [zreszta widzialam jak stal przy kolesiu z klasy ktory ma ok 190 cm]Wiec jesli nazywasz faceta ktory ma 185 cm wzrostu malym to jak nazwiesz tego ktory ma 165? Karłem?Krasnoludkiem ?A może liliputem? Hehe,nie osmieszaj sie :)

asik_5

też mam z nim zdjęcie. Ja mam 170, a on jest ode mnie o glowe wyzszy, wiec z 185 na pewno!!!

alex_alexia

Nie macie o co się kłócić? Jak dla mnie może sobie mieć nawet 150 cm w kapeluszu. Liczy się to jakim jest aktorem. Jaki jest wysoki każdy zainteresowany widzi.
Pozdrawiam ;)

Aghnessa

Ty mi tu Szyca nie obra?aj bo talentem i ?artem pobija Ma?acha na dno.
To ?e Ma?a?zy?ski jest ?adniejszy to nie znaczy ?e jest lepszy,co do urody jestem facetem wiec niewypada mi sie wypowiadac ale,por?wna? do durzo innych aktor?w nie jest brzydki.

michaleczek7

Czytałam kiedyś jakiś wywiad i mówił tam , że ma 183cm wzrostu.

michaleczek7

Ma troche wiecej niz 180cm widzialam go dzis w sklepie w którym pracuje.