Paul WesleyII

Paul Thomas Wasilewski

8,4
6 528 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Wesley

bo nazwisko dziwnie polskie...Ładniutki, ładniutki....

korcia128

W krakowie nie wawie

Anick_2

Pewnie, że ma. Ale tak fajnie by bylo, żeby może zorganizować jakiś zlot fanów w Polsce czy cos i go właśnie zaprosić do jego ojczystego kraju. To takie marzonko, które może tak kiedyś się spełni. Zobaczymy:)

martawart

http://www.youtube.com/watch?v=xySd6St2rk0&feature=player_embedded#

tu mówi w 1:07 po polsku
; ]

Oliwiaaa

On Świetnie to powiedział:)
Sasha bardzo Cię kocham:)
No normalnie boskie:)
A tam ktoś powiedział po angielku
"Powiedz prosze coś w tym seksownym polskim języku"
:)

korcia128

Jak on to mówi to ja wyrobic nie moga to jest na maksa słodkie i wogole, kocham tooooxD

martawart

Powiedział to strasznie seksownie i słodko :)
Misiak taki z niego:)

korcia128

on jest na serio kochany taki, słodziak:)

martawart

paul nie wstydzi się swoich korzeni, wesley to pseudonim , ponieważ w stanach nie umieli wymówić jego prawdziwego nazwiska. tak tak paul ma dziadków w polsce i przyjeżdżał do polski na każde wakacje, umie również mówić po polsku.

Anick_2

Niedawno widziałam filmik. To byl jakis zlot fanow czy cos i tam jedna fanka poprosila go zeby powiedzial cos po polsku. "Sasha bardzo ciebie kocham" w jego wykonaniu zabrzmialo naprawde niezle :) bez zadnego typowo amerykanskiego akcentu ("Schsz") tylko czysto i plynnie... bylam pod wrazeniem :)

LdieS

Jego matka i ojciec mówią po polsku więc nic dziwnego :) ta w ogóle paweł
jest bardzo podobny do swoich rodziców, a w szczególności do ojca.

Anick_2

Mój nauczyciel muzyki w podstawówce się tak nazywa :D I jest nawet podobny ^^ Tylko, że on akurat wg. mnie do każdego jest podobny xD

lucha_luska

tfu. :D miało być: Z podstawówki*

za krótkiza krótkiza krótki

lucha_luska

wow...ja jestem bardzo mile zaskoczona tymi informacjami :) Co tu więcej pisać, fajnie że mamy taką perełke :) xD Teraz to Paulowi mogą się posypac ciekawe propozycje filmowe (i oby tez tak było) po VD :) Mało tego, jak chłopak do wa-wy przyjedzie, to życia nie będzie miał haha (no chyba,że sie przebierze za żula LOL) :)

nalie89

oby sie nie przebierał za żula tak ja kto robi pattinson, bleeeeh.

flippi

o nie, tylko nie pattinson, fee. a Paul to wiadomo,że go pobija pod każdym względem 1000-ce razy jako facet i wampir :)

nalie89

doba nie psujcie mi humoru, proszę nawet nie wspominajcie o tym panu, który ma tysiące fanek nie wiem czemu. ale cóż jak on przyjedzie do stolicy to ja pakuje manatki wpadam tam do was:)

martawart

mógłby wziąć ze soba do Polski Iana ;D

flippi

no dokładnie ja bym się wcale nie obraziła jak on by go ze sobą przywiózł, Ian do najgorszych nie należy....:)

martawart

Ciekawe, czy spodobała by mu się Polska? (Ianowi rzecz jasna ;p)
W ogóle to VD mogliby też kręcić w Polsce :p

nalie89

Chyba by się mu spdobało, każdemu się podoba np. Aston Kutcher był w Lublinie i w Warszawie i baaardzo mu się podobało tak mówił:) Więc Ian pewnie nie był by wyjątkiem:P

martawart

a co Kutcher robil w Polsce? ...nawet o tym nie wiedzialam
a tak na dobrą sprawe, to nie pogardziłabym też innymi facetami z ekipy VD w Polsce ;]

flippi

Kutcher przyjechał do jakiegos kogoś co coś mu tam robił. Nie pamiętam, ale był wywiad w Dzień Dobry TVN i tam opowiadał o tym:) Gdyby Paul miał przyjechać to mógłby zabrac całą ekipę albo jej część np. Sean Faris grający Bena, chodziaż zagrał tylko epizod to nie obraziłabym się gdyby nas odwiedził:P

martawart

Ja też bym się nie obraziła :] Kurcze, co do Astona to też nie wiedziałam,że był u nas :D ale grunt,że mu sie podobało hehehe :)

nalie89

no bo trudno żeby powiedział "sory, ale u was to jest beznadziejnie" ;D
eee, wkurzaja mnie przerwy w emisji seriali na CW. VD znow poleci dopiero jakoś końcem marca

flippi

no wiem, ale pozniej do maja nie bedzie zednej przerwy w emisji:)Tylko ja nie chce zeby cos poloaczylo Damona i Elene

martawart

ja z kolei bym chciała romans Damon-Elena, chociaz na chwile!! miedzy nimi jest taka super chemia!! a Elena + Stefan za bardzo zamulają i przypominają Edwarda+Belle...ale pewnie i tak Elena bedzie ze Stefanem... chociaz w sumie to nie wiem, bo nie czytalam książek

flippi

ja tez nie czytalam ksiazek, ale przyjaciolka mowila mi ze zupelnie sie roznia ja widze ta chemie Elena-Damon, ale nie chce bronie sie przed tym. ale w 14 odc to juz te przytulanki i w ogole. niech sobie Damon znajdzie laske, ktora bedzie taka dynamiczna i wredna jak on. lubbie go, ale gdy powiedzial, ze chce by Elena zginela to powiedzialam koniec!! sympatia sie skonczyla!!

martawart

;D to mamy zupełnie inny gust, mi sie podoba rodząca się chemia między damonem i elena, z reszta to moze byc nawet bardzo mozliwe, na zasadzie ze powtorzy sie sytuacja sprzed lat, ze bracia salvatore znow sa zakochani w jednej kobiecie ;)
a ostatnio myslalam nad rozwiazaniem damon + Bonnie ;D ;D ;D

flippi

Wlasnie wczoraj kupilam sobie ksiege 1 Pamiętników :) i juz widzę różnice :) ale fajna książka jak narazie, a jak ją doczytam do końca, to dam znać :)

nalie89

oki to czekam na relacje. ja np. nie chce zeby Stefan znowu cierpial on jest slodki troche jak Edward, ale wlasnie nie do konca i ja Damona na serio zaczynalam lubic, ale po tym jak grozil Elenie itp. to zawiodlam sie na nim, rozumiem ze on to robil z tej 'milosci' do Kat, nie wybacze mu jednak tego choc jest taki sexowny....:)

martawart

Dla mnie film jest 10000 razy lepszy niz ksiazki. W ksiazkach wszystko jest pogmatwane.. elena raz zyje raz umier pozniej jest duchem czy aniolem pozniej znowu zyje.. bezsens. serial boski!!! ksiazki.. niekoniecznie

iwona1992

Zależy kto,co lubi :)
Serial mi sie baaardzo podoba, a książka zła nie jest i tez mi sie podoba :),tylko wiadomo,że serial/film od książki zawsze się bedzie roznil, czasem bedzie lepszy, a czasem gorszy. W serialu/filmie ma sie wszystko ładnie podane na tacy, a w książkach trzeba ruszyć wyobraźnią :) Myślę,że książki mają ten puls,że mają czasem więcej szczegółów niż serial/film.

nalie89

ja się na ten temat wypowiadać nie mogę, bo książek nie czytałam, ale Nalie89 zgadzam się z tobą, że książka zawsze różni się trochę od filmy np. Zmierzch. Może wezmę się za książki, ale się zastanowie.

martawart

A jak myślicie czy Damon będzie szukał Kat by się zemścić, a może to ona np. będzie chciała zabić Elene....

martawart

prawde mowiąc nie wiem, na pewno sie spotkają wszyscy tzn bracia + elena + katherine , ale nie mam pojecia w jakich okolicznosciach...
a moze matka Any bedzie sie chciala zemscic tez i jej poszukaja?
w kazdym razie teraz bedzie kupe roboty z zabiciem wampów, które zaczely wychodzic z krypty ;]

flippi

oo flippi !! :D zgadzam sie tam razem z Toba co do poprzednich postow, Damon i Elena powinni cos miedzy nimi zajsc .. czekam na to od poczatku serialu, Stefan jest nudny i beznadziejny i w ogole wkurza mnie to, ze zawsze musi byc bohaterem kazdego odcinka

Misery_

siema misery! to co, przenosimy tu rozmowy o wszystkim? ;D
czasem rzygam Stefanem, jest taki anemiczny, flegmatyczny, idealny, przewidujący ... bleeeh
nie moge sie doczekac konca marca jak zaczna leciec kolejne odc

flippi

oo nie!! jestescie takie negatywne. mnie tez Stefan czasem irytuje ale bez przesady. Damon jest boski ma wszystkie cechy: seksowny, tajmniczy, dynamiczny, lubiacy psocic, ale jest zly, moze sie zmieni ale... watpie. A jeszcze jest watek matki Eleny no i ten nauczyciel. Bedzie ciekawie:)

martawart

Damon jest zły i właśnie to jest w nim najlepsze!! chociaz mysle, ze pod tą skorupa jest w gruncie rzeczy dobry ;]
a co do Stefana to chyba po prostu przejadl mi sie motyw cudownego, wspanialego,idealnego wampa... za duzo Zmierzchu!

flippi

taa za duzo Edzia:) Och Damon na pewno jest dobry!! Ale najbardziej podobal mi sie w 11 odcinku, kiedy zabijal Bree i ta piosenka Alexa Banda i Damon.... ach:)

martawart

noo, a teraz znowu sie zadzieje bo czytalam, ze ten wampir, ktory wyszedl z groty niezle zamiesza, a i Damon bedzie mial romans z matka Matta... ciekawe:)

martawart

Ashton w Lublinie, moim mieście wojewódzkim? Jak zwykle dowiaduję się ostatnia...

Ewi

Pewnie i tak byś go nie poznała,bo chodził w czapce, okularach i rozciągniętych bluzach:)

Ewi

Ja studiuję w tym mieście!! Ehhh... Nie ma to jak dowiedzieć się w porę... :D

Anick_2

http://film.onet.pl/zwiastuny/0,6592946,267,1,filmy.html

StefaniaStefania

http://www.youtube.com/watch?v=WCPnwsCjwQM

Dodo140

Ja tam się ciesz że jest jak jest bo: Lubie sposób w jaki Damon gada ze Stefanem, sposób w jaki gada Damon z Eleną ... śmieszne teksty lecą przy tym. i dobrze że Stefan jest z Eleną bo coś musi posłodzić ten film a na szczęście nie jest to aż tak słodkie jak Edward+Bella. Więc mi się podoba ... oczywiście serial o niebo lepszy od książki ... jak to ktoś powiedział wyżej .. w książce jest za bardzo zagmatwane...

Anick_2

http://www.youtube.com/watch?v=dHibyoYBRKQ&feature=related :) Może w Warszawie go spotkamy ;D

Anick_2

Tu masz wszystko o nim :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Paul_Wesley

zenetina832

No i co się tak podniecacie polaczki.
Niemieckie korzenie to powód do dumy, a nie jakiś Pseudo sepleniący Polak mieszkający z grubasami w USA. Niestety nie wygraliśmy wojny, bo teraz ci amatorzy Hot-Dogów byli by niewolnikami. Tak, tak zwycięstwo 3 rzeszy było by też waszym zwycięstwem i Polacy nie musieli by walczyć w Afganistanie o interesy Amerykanów. Pozdrawiam