Nicole Kidman

Nicole Mary Kidman

8,2
79 588 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicole Kidman

nareszcie:) bardzo Jej życzę, aby urodziła to dziecko, wcześniej poroniła 2 ciąże, znam Jej ból.....
Nicole, jestem z Tobą:*

Luise

http://www.interia.tv/rozrywka/lifestyle,4044,0,1,1038235

użytkownik usunięty
Luise

Też jej życzę żeby urodziła zdrowę dziecko. Ah...może nareszcie spełni się jej marzenie...:)

I ja się dołącze do życzeń ;);););););) By wkońcu czuła się spełniona, również jako matka ;);););)

Bounty

Tylko żeby to nie zaszkodziło jej urodzie.Mam nadzieję żę urodzi córeczke podobną do swej matki.

Luise

no nie moge....=P ja jej zycze jak najlepiej zeby dzieciak byl zdrowy ale tez w sumie licze na to zeby to była dziewczynka...=>

olshia9

Tez jej życzę wszystkiego dobrego ^^ I tez wole, żeby dziewczynka była ^^ Ale przede wszystkim dziecko ma być zdrowe, jak i zdrowie Nicole ma pozostać nienaruszone :)

lizzie

o niee !! Przez tę ciążę zrezygnowala z roli w Lektorze ,a liczyłem na oskara

Luise

no właśnie czytałam i też sie załamałam...no ale trudno ważne że jest wreszcie w ciąży.=)

olshia9

Powinniście się cieszyć, ze spełniają się jej największe marzenia...

lizzie

A mnie ten news ani trochę nie cieszy, wolę ją na ekranie niż w domu z pieluchami. W ten sposób nie ma co liczyć, że zagra w "Need" i "Damie z Szanghaju". Szkoda i tylko i wyłącznie wielka szkoda.

AkashaVampireQueen

Już dawno było powiedziane że nie zagra w "Damie z Szanghaju" =/ szkoda że nie zagra w "Lektorze" =/