Czytał ktoś może tę książkę ?
Ja właśnie jestem w trakcie :)
Chciałabym poznac waszą opinię na jej temat :D
książka bardzo przyjemna, lekka. Nie wiem czy czytałaś już inne i jakie lubisz, ale ja jednak wolę inne jego książki, w których coś się cały czas dzieje. Prawdziwy cud to takie słodkie romansidło, według mnie i nawet czasami mnie nudził, ale opłaca się przeczytać,bo druga część jest bardzo dobra, polecam :D najpierw przeczytaj cud, później ,,od pierwszego wejrzenia'' czyli II część :D
Dzięki za rade :)
Nie miałam pojęcia , że 'Prawdziwy cud' ma swoja drugą część .
Własnie skończyłam ja czytać i szczerze powiem , że nie spodziewalabym się tego , co sie tam stało .
Nie takiego zakończenia się spodziewałam .
Wolałabym chyba jednak żyć w przekonaniu , że Lexie i Jeremy żyją razem długo i szczęśliwie , no albo przynajmniej razem ;p
Jeśli chodzi o inne jego książki to czytałam jeszcze ' Na ratunek' . Moim zdaniem świetna .. cały czas coś się działo .
W planie mam ' Jesienną miłość '
'Na ratunek' jeszcze nie czytałam, ale mam zamiar :) Moimi ulubionymi są 'Anioł Stróż', 'Dla Ciebie wszystko' i 'Bezpieczna Przystań'. Mam jeszcze wiele innych, ale te są zdecydowanie najlepsze, polecam ;)
Jak tylko uda mi się dotrzeć do ' Jesiennej miłości' mam zamiar zabrać się własnie za ' Bezpieczną Przystań ' , na razie niestety nie mam do nich dostępu :)
Tak ,racja :D
Denerwuje mnie to ,że pojawiają sie ekranizacje tylko nowo wychodzących powieści :)
Ledwo zdąży pojawić się w księgarniach a już jest kręcony film :D
Tak było w przypadku "Wciąż ją kocham" , "Bezpieczna przytań" , "Ostatnia piosenka" , 'Szczęściarz", "Dla ciebie wszystko" i teraz "Najdłuższa podróż" .Z tych wszystkich przed premierą filmu zdążyłam przeczytać jedynie tę ostatnią :D
A chętnie zobaczyłabym ekranizację np.: "Na ratunek" albo "Wybór" - są świetne , ale sprzed kilku lat , więc pewnie nie ma sie co łudzić :D
Ja właśnie nie czytałam :D
Szukam obecnie jeszcze jakiejś książki Sparksa , która byłaby w moim zasięgu ..
Przeczytałam już 8 i jak na razie nie mogę nic więcej znaleźć :D
Chciałabym "Bezpieczną przystań" albo "I wciąż ją kocham" :)
"Wybór" był świetny , ale w filmie i tak pewnie pominęliby kilka wątków , co zmieniłoby cały obraz jak to zazwyczaj jest z tymi filmami :D
Mimo to mogliby pokusić się na zekranizowanie czegoś starszego :D
http://www.filmweb.pl/film/The+Choice-2016-725346
Nie wierzę w to co widzę :D
Powstaje ekranizacja "Wyboru" :P
Ciekawa jestem jak poradzą sobie ze zrobieniem z tego filmu :)
Aaaaaa nie wierze! wspaniała wiadomość :) dobrze wspominam tą książkę :) i jeszcze lubie tą aktorke co ma zagrac głowną role :)