Natasza Urbańska

3,5
4 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Jak dla mnie ta Panna obnosi się czymś czego za gorsz nie posiada? Talent do śpiewania? Hoho.. kpina. Może nadaje się na "Sto lat" na urodzinach cioci, ale na pewno nie na wielką scenę! Nie powiem, dobrze się rusza, ma pazur, ale śpiewem* nie powala...
*wyciem kojota do księżyca jak to miałe miejsce na eliminacjach do Eurowizji.
Pozdrawiam...
PS: A odnośnie tytułu postu, to faktycznie myślę, że ktoś mógłby jej utrzeć nosa w końcu...

Poison_Girl

Tamta wiadomość jest przeznaczona do Egipcjanki, mojej idolki ;]

A "Przebojowa Noc" ;]?
Tak, jest taki pan, nazywa się Jeremy Irons. Jest wspanialym aktorem, ktory zawsze swietnie sobie radzil z dziennikarzami.

flexia

Wreszcie ktoś kto mnie rozumie. Już myślałam, że wszyscy są fanami tej Nataszy...

P_Halliwell

"Sprobuj czasem przyznac sie do bledu" Jaki błąd masz na myśli?

"Taaa, wiem, pewnie zaraz napiszesz ze jestes gwiazda towarzystwa i wszyscy cie kochaja na okolo." A no jasne, ja to powiem ;D Ona jest jedną z takich naszych 'Little Stars', a my wszystkie w pewien sposób się kochamy, więc jak najbardziej tu masz rację ;D

"A "Przebojowa Noc" ;]?" Może was to zdziwi, ale mi wydawało się, że to program muzyczny, a nie jakiś reality show... ;D

Przy okazji przyłączam się do kampanii antypudelkowej i zapraszam na www.dementujemy.pl ;D

XXXXXXXXXXXXXX

Ogólnie błędy logiczne jakie twoja przyjaciółeczka ciągle wrzuca ;]

No to moze ciebie do zdziwi, ale jest to program muzyczny o podlozu prywatnym ;] w ktorym wystepuje bardzo znane i powszechnie niesmaczne zjawisko nepotyzmu ;]

I moze cie to zdziwi ale w zyciu nie kupowalam gazet plotkarskich, a na takiego typu strony wchodzilam tylko jak znajomy wyslal mi jakis smieszny artykul ;] ale skoro ty sie tak na tym znasz.

Dobra, little stars zycze wam milej nocy, zablyszczcie na jakiejs bibie i wychaczcie słitaśne ciacho

flexia

"Ogólnie błędy logiczne jakie twoja przyjaciółeczka ciągle wrzuca ;]"-haha, kto ciebie spłodził? Bo aż się boję pytać. Wchodzisz na te forum obrażasz nas i Nataszę i ...i co z tego masz kochaniuteńke skarbeńko, ty moje? Cieszę się, że jesteś moją fanką. To miło :>>>> I przyznaj się poprostu do tego, że jesteś zazdrosna i posiadasz obrzydliwy gust. Może w końcu przestaniesz robić z siebie idiotkę.

CristineHolly

Wiecie może kiedy pojawi sie w sklepach płyta Nataszy?

Allison

O to jest dobry temat ;D Niestety nie mam pojęcia... a miło by było gdyby coś się pojawiło ;D

Poison_Girl

Do Poison Girl
Wydaje mi się, że nikt się do niczyjego życia jak to brzydko napisałaś nie 'wpieprza' jeśli ten ktoś sam się o to nie prosi. Choćby przykład Michała Wiśniewskiego i jego rodziny, on robi ze swojego życia show i wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach większość 'gwiazdek' uprawia taki medialnych ekshibicjonizm. To jest prostackie, kiedy muszą nadrabiać rozgłosnem zdolności, których bądź co bądź nie posiadają. Jak już wiecie dla mnie to kwestia niezaprzeczalna, że umięjętności Nataszy są marne...

flexia

Ha! Jak dla mnie to "Blow over" to taki mix "Last night" i "Toxic". To może i prawda, że trudno teraz zrobić coś 'własnego', kiedy tyle dobrych rzeczy już powstało, ale to znaczy o jakiej nomocy twórczej Panny Nataszki... a może to wcale nie 'niemoc' tylko totalny brak zdolności?:| HA:D kręci się kręci temacik:D

ivy_2

No dobra ale czemu porównujesz Wiśniewskiego z Nataszą? To,że on robi ze swojej rodziny telewizyjną telenowele to nie znaczy,że Ona także. Ja jakoś nie słyszałam jeszcze o żadnych jej skandalach. Przyczepiłas się do niej jak rzep psiego ogona. Nie nudzi Cię już,że jesteś monotonna w tym co tu wypisujesz? Bo przytaczasz cały czas te same argumenty i to naprawde jest już nudne.

Poison_Girl

Nie porównuję jej do Wiśniewskiego tylko przytaczam jego przykład jako powiedzmy jako swoisty archetyp w tej kwestii. Poza tym ciężko wynaleźć coś nowego na tą Pannicę kiedy wy nic nowego w jej obronie nie piszecie. To, że ma zamiar wydać nową płytę to też żaden argument;)

ivy_2

**Jako swoisty archetyp

...fdsajoGFHI(Post za krótki)

ivy_2

Nie wymyślamy nic innego w jej obronie: a co ja mogę jeszcze dodać do tego co już było powiedziane wcześniej? Jak wymyśle coś innego to i tak mnie zjedziesz i wymyślisz jakiś kontrargument. To co myślisz o Nataszy to mi to szczerze wisi i powiewa bo to twoja prywatna sprawa,ale po co ciągle tu włazisz i chcesz się kłócić? Coś Ci to daje? Nie rozumiem co ty chcesz tym osiągnąć?

Poison_Girl

Jak Ty to mówisz... "włażę tu" bo jakbyś była ślepa to ja założyłam ten temat, więc czuję się hmm odpowiedzialna za to co tu się piszę to raz, a po drugie to chyba moja sprawa, że coś piszę. Jeśli masz coś odkrywczego załóż nowy temat... heh.. :D no tak, przecież wtedy nikt nie napisze nic ciekawego...

ivy_2

Według mnie można znaleźć wiele piosenek, które są w pewien sposób do siebie podobne. A co do "Blow Over" słyszałam, że jest teledysk do tej piosenki. To prawda?

Allison

Masz racje to twój temat w takim razie nie wiem jak inni ale ja już się tu nie będe wypowiadać może w końcu wątek pójdzie w zapomnienie i nie będziesz musiała zawracać sobie głowy by tu zaglądać oraz wysilać się pisząc kolejne brednie o Urbańskiej.

ivy_2

Patrze tak na waszą dyskusję i widzę, że ma popleczników, ale i są osoby, które jej nie lubią.
Sama nie znam p. Utbańskiej osobiście, więc nie mnie oceniać charakter tej kobiety. Nie widziałam jej w żadnym filmie, serialu- nie wiem jaką jest aktorką. Oglądałam jej występy w JOŚ iii...no byłam pod wrażeniem. Choreografia, śpiew. Naprawdę mi się podobało.

karcia1399

Przez przypadek wzięłam ` Wyślij`.
Tak ogólnie zdolna jest.
A jej życie prywatne mnie nie interesuje.
Nie jestem fanką, ani antyfanką. Neutralna.
Pozdrawiam.