Natasza Urbańska razem z Mateuszem Damięckim wygrali plebiscyt na tytuł "Najpiękniejsi roku 2007". Jeżeli o mnie chodzi to uważam, że Urbańska wygrała zasłużenie, gdyż moim zdaniem wśród nominowanych nie było od niej ładniejszej kobiety, ale gdyby w tym plebiscycie były:
-Magdalena Różdżka,
-Maria Góralczyk,
- a przede wszystkim Marta Żmuda - Trzebiatowska,
to ten tytuł na pewno trafiłby do którejś z nich.
Pozdrawiam.
Zgadzam się z Tobą, że ta nagroda zasłużenie trafiła do Nataszy. Tylko ten konkurs to nie jest jakieś Miss Polski, tutaj nie tylko liczy się uroda, ale również osiągnięcia itp. A z Twojej wypowiedzi wynika, że na tym konkursie wygrywają piękni w sensie fizycznym. Dlatego uważam, że Natasza w pełni zasłużyła na tytuł "Viva.Najpiękniejsi"; wystąpiła w "Jak Oni Śpiewają", "Przebojowej Nocy" oraz "Złotej Sobocie".
POZDR
Też się cieszę, że Natasza wygrała. Piękna, naprawdę piękna kobieta! Wspaniała mowa po odebraniu nagrody. Ciekawe, jaką minę by zrobiła, gdyby znów wyprzedziła ją Agnieszka Włodarczyk...
Zasłużenie wygrała tą nagrodę ;))) Piękna i utalentowana...Jeżeli chodzi o Magdalenę RÓŻCZKĘ to moim zdaniem jest mniej urodziwa od Nataszy. Tak samo jeśli chodzi o Marię Góralczyk. Ale fakt jest faktem, że Marta Żmuda-Trzebiatowska mogłaby się mierzyć z Nataszą. ;))))
Wiencor ty chyba żartujesz , Różdżka czy Góralczyk nie miałyby najmniejszych szans z Nataszą pod względem urody . Żmuda - Trzebiatowska to co innego , ale i tak dla mnie Natasza jest najpiękniejsza :)
Nieudolne zdjęcie i tyle. Ty zawsze ładnie wychodzisz na zdjęciach?
Proponuję obejrzeć inne foty z gali i sobie porównać.
Cera a'la skwarka z solarium odrzuca mnie z siłą zbyt wielu Newtonów, by zmiana zdjęcia coś tu pomogła.
Człowieku ona jest ładna. Każdy jak robi głupie miny to okropnie wygląda, pewnie ty wyglądasz "zawsze świetnie".
http://www.polki.pl/work/privateimages/formats/NEWS_MAIN/4648.jpg
I co? Możemy tak wiecznie wymieniać się fotkami, tylko, że to nic nie da, bo Natasza jest poprostu ładna.
Fantastycznie. Napisałaś dokładnie to samo co koleżanka wyżej tylko innymi słowami - co za wkład w dyskusję...
A ja nigdzie nie pisałem, że ona jest brzydka, tylko że fatalnie prezentowała się na gali. I tak jestem miły bo zostawiłem w spokoju jej sukienkę i makijaż.
Chyba nie ma się co kłócić...dyskutować:) co do stroju i makijażu Nataszy. Każdemu podoba sie co innego. Jednemu będzie sie podobał strój Nataszy, drugiemu kogoś innego. Gusta są różne, spójrzmy np na gwiazdy zza oceanu, które wydają kupę kasy na suknie od znanych projektantów. Jednak nie zawsze są one oszałamiające, często graniczą z kiczem.
Też mi się nie uśmiecha dyskusja na temat tajników i technik makijażu. Potraktuję to jako jednorazową wpadkę i postaram się jakoś z tym żyć ;)
Włożyłam już wiele w wielu dyskusjach :>>> Co do powtarzania się. Allison, wybacz nie przeczytałam do końca, z wiadomego powodu. Z irytacji :******