Natasza Urbańska

3,5
4 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Jakże obiektywny opis:

"Natasza Urbańska jest utalentowaną polską aktorką telewizyjną i teatralną"

Wybitnie słaba aktorka. Tak spaskudzić film o tak ważnym momencie w naszej historii? Śmieją się, że aby zostać aktorką trzeba po prostu dać dupę reżyserowi. Nataszka jest żywym przykładem, że niestety tak też można. Absolutnie nie widzę w niej niemal żadnego talentu... No może taneczny, ale znam mnóstwo lepszych tancerzy. Głos? Nie potrafi nic z nim zrobić. Widziałam jej parodię (bo inaczej tego nie nazwę) cudnej piosenki "Już nie zapomnisz mnie". W życiu nie widziałam i nie słyszałam czegoś gorszego. Przeciętny głos Urbańskiej, a do tego idiotyczne tło

Lili_Liana

właśnie, tak to jest jak ktoś szyty na miarę reklamy podpasek próbuje błyszczeć na dużym ekranie.

Lili_Liana

Albo jak w tym swoim programie ,,Przebojowa noc'' śpiewała piosenkę ''Chery Chery Lady'' zespołu Modern Talking. Wyłączyłam po pierwszej zwrotce, bo mi uszy więdły od tego fałszowania. Podobnie z piosenką ''Ai no corrida''

karoman4

Aż z ciekawości spojrzałam- fatalne, nie nazwę tego inaczej. Ale najbardziej bolą mnie jej "adaptacje" starych piosenek. Jej "Naaaaaaaaaaaa pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeerszyyyyyyyyy znaaaaaaaaaaaaaaaaak" było tak paskudne, że chyba oryginału nigdy nie słyszała!

Lili_Liana

Bo ta kobieta się po prostu lansuje i w dodatku na nazwisku męża, bo inaczej nie byłoby z niej nic. To samo teraz jest z tą Natalią Siwiec. Wszyscy mają jobla na jej punkcie, a w szczególności głupawy onet. Ta dziewczyna nie dość, że jest sztuczna, co widać na pierwszy rzut oka, do tego wysłowić się nie potrafi w naszym ojczystym języku polskim [ widziałam wywiad z nią i było strasznie ].
Ale widocznie teraz nadeszły takie czasy, gdzie karierę może zrobić za pomocą tyłka, sztucznego biustu przy IQ poniżej 0 % . ;-P I nie mówię/piszę tego z zazdrości, bo ja im obu nie mam czego zazdrościć.

Lili_Liana

Chyba notkę biograficzną napisał jej skromny i powściągliwy w samozachwytach małżonek :).

madz20

A któż by inny?

Lili_Liana

No właśnie nie wiem... Przecież ona ma samych wrogów, przez których nie może zrobić kariery :).

Lili_Liana

Obiektywnie rzec biorąc nie jest brzydka (dlatego daję Jej 2/10).
Osobiście irytuje mnie tak samo jak Katarzyna Figura. Czarę goryczy przelała (do tej pory omijałem Ją szerokim łukiem i nie wystawiałem Jej żadnej noty) jej "fantastyczna" rola w melodramacie muzyczno-wojennym 1920 Natasza Urbańska Muzyczny Show w reżyserii kiedyś wielkiego, a obecnie podupadającego Jerzego Hoffmana.