jesli chodzi o urodę to moim zdaniem ładniejsza jest Keira, ale jeśli chodzi o talent i bagaż doświadczeń lepsza jest natalie, ale osobiscie lubie je jadnakowo (chociaz szkoda, że natalie ścieła włosy)
Przestancie w koncu je ze soba porownywac bo to sa dwie calkiem inne aktorki i zaczyna to byc nudne i denerwujace ze na kazdym kroku slysz albo czytasz prownania Keiry do Natalie i na odwrot.
ech ... znow ta kolaboracja nieznosna pomiedzy keirą i natalie. są gusta i guściki. nie jestem znawczynią, ale chyba natalie jest ładniejsza od keiry. tzn. , nie tyle ładniejsza, co bardziej kobieca :). a co do talentu naprawde nie ma sie co wypowiadac, bo natalie praktycznie od zawsze gosci przed kamerą, a prawdziwa kariera stoi przed Keirą Knightley dopiero otworem i kto wie co może nam jeszcze zaprezentować. Jeszcze wszyscy mozemy sie zdziwic :)
Keira jest o wiele ladniejsza :) chociaz moglabym sie troche przyczepic do jej usmiechu:P Ale i tak bardziej lubie Keire i uwazam ze jest ladniejsza:)
Pozdrawiam:)
http://www.filmweb.pl/Knightley,vs,Portman,%21,temat,Topic,id=333154 [www.filmweb.pl/Knightle ...]
Znajduje się on tutaj!
Ale ten temat to porównanie tylko i wyłącznie ich urody. A kolaboracja = współpraca :P
Natalie fajniejsza :D
o boshe.... nie zakładajcie takich głupich postów! jesteśmy na filmwebie i chyba talent aktorski powinien być tu oceniany a nie uroda, co ma piernik do wiatraka... a poza tym nie porównujcie tych dwóch aktorek! natalie nie można porównywać z tą anorektyczną flegmatyczną keirą, która nie ukończyła nawet żadnej porządnej szkoły... a natalie już w wieku 13 lat dała popis swojej świetnej gry aktorskiej w "leonie zawodowcu"
ojeju, to tylko taka zabawa. każdy pisze która według niego jest jest ładniejsza i nie chodzi o ich umiejetności itd.
ja wolę Natalie
Zdecydowanie Natalie- Keiry nawet nie uważam za ładną, chociaż całkiem ją lubię. Ale ma coś dziwnego ze szczęką, nie uważacie ;)? Natalią załamuję sie już tak od roku we współę z koleżaną. Oglądanie współnie jakiegokolwiek filmu z nią (tj z natalie) wygląda mniej więcej tak; Maskot- "Boże, ale ona piękna". Ja- "ALe ona nie ma prawa być taka piękna!" MAskot- 'To niesprawiedliwe'. Itd... :). No i aktorsko- portman. tzn keira jeszcze nie miała okazji sie w pełni zaprezentować, ale po tym, co natalie zaprezentowała w 'Leonie' nie ma szans ;)
Natalie dużo lepsza i dużo ładniejsza. Keira ma jakoś dziwnie wysuniętą szczękę i to widać, kiedy się uśmiecha.
Ja kiedys myslałam,że to jedna i ta sama hehehe... Natalie fajnie grała Keira też jak dla mnie to one są identyko hehehe sama nie wiem która lepiej gra...
nie moge znieść nieustannych porównań tych dwóch tak różnych osób...wystarczy zestawić jakiekolwiek dwa filmy w których występowały obie one i już mamy odpowiedź.....Natalie, Natalie, Natalie...to subtelna, naturalna, inteligentna, utalentowana, piękna młoda, a mimo to już wielce doświadczona aktorka. Klasę pokazuje za każdym razem gdy widze ją na dużym ekranie. A Keira...ohhhhh
Dla mnie też Natalie. Momentami, gdy widzę w filmie ją lub Keirę, jest jakieś podobieństwo, pdoobne spojrzenie itp, ale jak dla mnie Keira ma paskudny uśmiech, gra wszędzie podobnie, na dodatek ma angielski akcent, który u niej mnie strasznie irytuje (lubię akcent, ale mam wrażenie, że ona go uzyskuje tylko przez wysuniętą do przodu szczękę...). Natalie wygrywa, tym bardziej, że już jako 12-latka w Leonie Zawodowcu pokazała talent, a Keria musi chyba jeszcze trochę popracować...
Jak dla mnie obie są piękne, ale ładniejsza jest Natalie. I jest lepszą aktorką. A jeśli chodzi o akcent Keiry to mi się tam on podoba :)
Na pewno wolę Natalie. Keiry po prostu nie trawię.
Ale nie ma co porównywać. Porównuje się je na podstawie tego, że wybrano Keirę jako "sobowtóra Królowej Amidali", ale z urody jednak są lekko podobne. Pod tym względem Natalie jest o wiele piękniejsza.