Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
104 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Kto wam sie bardziej podoba Natalia czy Keira

BRYLANT_6

Natalia! Keira ma brzydki uśmiech! Jakiś taki wymuszony! Natalia jest super!!!!

Molly

Oczywiście, że Natalie!! A poza tym jest bardziej utalentowana!!

BRYLANT_6

jesli chodzi o urodę to moim zdaniem ładniejsza jest Keira, ale jeśli chodzi o talent i bagaż doświadczeń lepsza jest natalie, ale osobiscie lubie je jadnakowo (chociaz szkoda, że natalie ścieła włosy)

użytkownik usunięty
BRYLANT_6

zdecydowanie keira. jeżeli chodzi o urode bije na głowe natalie.

BRYLANT_6

Przestancie w koncu je ze soba porownywac bo to sa dwie calkiem inne aktorki i zaczyna to byc nudne i denerwujace ze na kazdym kroku slysz albo czytasz prownania Keiry do Natalie i na odwrot.

BRYLANT_6

W sumie to wyglądają jak siostry bliźniaczki, ale jednak Natalie jest ładniejsza;)

adam_

ech ... znow ta kolaboracja nieznosna pomiedzy keirą i natalie. są gusta i guściki. nie jestem znawczynią, ale chyba natalie jest ładniejsza od keiry. tzn. , nie tyle ładniejsza, co bardziej kobieca :). a co do talentu naprawde nie ma sie co wypowiadac, bo natalie praktycznie od zawsze gosci przed kamerą, a prawdziwa kariera stoi przed Keirą Knightley dopiero otworem i kto wie co może nam jeszcze zaprezentować. Jeszcze wszyscy mozemy sie zdziwic :)

BRYLANT_6

Keira jest o wiele ladniejsza :) chociaz moglabym sie troche przyczepic do jej usmiechu:P Ale i tak bardziej lubie Keire i uwazam ze jest ladniejsza:)

Pozdrawiam:)

BRYLANT_6

Oj, był już tu taki temat nieskromnie dodam założony moją ręką!

D23

http://www.filmweb.pl/Knightley,vs,Portman,%21,temat,Topic,id=333154 [www.filmweb.pl/Knightle ...]

Znajduje się on tutaj!

BRYLANT_6

a ja tam lubie je obie i nie ma sensu je porownywac,bo obie maja zupelnie inny dorobek aktorski.

nika_2

Ale ten temat to porównanie tylko i wyłącznie ich urody. A kolaboracja = współpraca :P
Natalie fajniejsza :D

BRYLANT_6

zastanawiam sie tylko do czego to porownanie jest wam potrzebne bo skad sie wzielo to sadze ze wiem

olkaem

o boshe.... nie zakładajcie takich głupich postów! jesteśmy na filmwebie i chyba talent aktorski powinien być tu oceniany a nie uroda, co ma piernik do wiatraka... a poza tym nie porównujcie tych dwóch aktorek! natalie nie można porównywać z tą anorektyczną flegmatyczną keirą, która nie ukończyła nawet żadnej porządnej szkoły... a natalie już w wieku 13 lat dała popis swojej świetnej gry aktorskiej w "leonie zawodowcu"

freedom_n

ojeju, to tylko taka zabawa. każdy pisze która według niego jest jest ładniejsza i nie chodzi o ich umiejetności itd.
ja wolę Natalie

aniazsk

Natalie raczej :0. ale w Vendecie będzie z obciętą głową latać :)))

MlodY

Zdecydowanie Natalie- Keiry nawet nie uważam za ładną, chociaż całkiem ją lubię. Ale ma coś dziwnego ze szczęką, nie uważacie ;)? Natalią załamuję sie już tak od roku we współę z koleżaną. Oglądanie współnie jakiegokolwiek filmu z nią (tj z natalie) wygląda mniej więcej tak; Maskot- "Boże, ale ona piękna". Ja- "ALe ona nie ma prawa być taka piękna!" MAskot- 'To niesprawiedliwe'. Itd... :). No i aktorsko- portman. tzn keira jeszcze nie miała okazji sie w pełni zaprezentować, ale po tym, co natalie zaprezentowała w 'Leonie' nie ma szans ;)

BRYLANT_6

PEWNIE ZE LEPSZA JEST NATALIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE DO KIERY NIC NIE MAM

użytkownik usunięty
BRYLANT_6

Natalie Portman jest lepsza, jeśli chodzi o grę jak i o urodę.

Natalie dużo lepsza i dużo ładniejsza. Keira ma jakoś dziwnie wysuniętą szczękę i to widać, kiedy się uśmiecha.

BRYLANT_6

Ja kiedys myslałam,że to jedna i ta sama hehehe... Natalie fajnie grała Keira też jak dla mnie to one są identyko hehehe sama nie wiem która lepiej gra...

Sky_Angel

nie moge znieść nieustannych porównań tych dwóch tak różnych osób...wystarczy zestawić jakiekolwiek dwa filmy w których występowały obie one i już mamy odpowiedź.....Natalie, Natalie, Natalie...to subtelna, naturalna, inteligentna, utalentowana, piękna młoda, a mimo to już wielce doświadczona aktorka. Klasę pokazuje za każdym razem gdy widze ją na dużym ekranie. A Keira...ohhhhh

użytkownik usunięty
lollii

Dla mnie też Natalie. Momentami, gdy widzę w filmie ją lub Keirę, jest jakieś podobieństwo, pdoobne spojrzenie itp, ale jak dla mnie Keira ma paskudny uśmiech, gra wszędzie podobnie, na dodatek ma angielski akcent, który u niej mnie strasznie irytuje (lubię akcent, ale mam wrażenie, że ona go uzyskuje tylko przez wysuniętą do przodu szczękę...). Natalie wygrywa, tym bardziej, że już jako 12-latka w Leonie Zawodowcu pokazała talent, a Keria musi chyba jeszcze trochę popracować...

BRYLANT_6

Jak dla mnie obie są piękne, ale ładniejsza jest Natalie. I jest lepszą aktorką. A jeśli chodzi o akcent Keiry to mi się tam on podoba :)

użytkownik usunięty
BRYLANT_6

zdecydowanie Keira. Ładniejsza, bardziej utalnetowana. Pozdrawiam ! :)

Natalie Portman. Lepsza aktorka, piękniejsza kobieta.

BRYLANT_6

Keira Knightley lepsza Natalie tez fajna ale wole Keire

BRYLANT_6

Na pewno wolę Natalie. Keiry po prostu nie trawię.
Ale nie ma co porównywać. Porównuje się je na podstawie tego, że wybrano Keirę jako "sobowtóra Królowej Amidali", ale z urody jednak są lekko podobne. Pod tym względem Natalie jest o wiele piękniejsza.

BRYLANT_6

natalie jest bardziej utalentowana i ładniejsza. keira w każdym filmie ma taką samą minę.

Skyler

Według mnie Keirą jest gorszą aktroką od Natalie, to i to Keira jest zdecydowanie brzydsza. Natalie definitywnie wygrywa :)