Natalie Portman

Natalie Hershlag

8,4
104 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natalie Portman

Który film z Natalie Portman najbardziej lubicie? A którą bohaterkę, którą grała Natalie?

modern7_2

Bardzo lubię "Gwiezdne Wojny", "Closer" i "Garden State". Najbardziej chyba lubię Alice ("Closer"), Padme i Ann ("Anywhere but here").

modern7_2

Najlepszy film z nia to wg mnie to "V jak Vendetta" jednak jesli chodzi o ulubiona bohaterke to chyba krolowa Amidala :D

modern7_2

Moim zdaniem V for Vendetta ! ! piękny film... najlepszy w moim zyciu jaki widzialam...

MewKA_ZBO

Zdecydowanie Closer, zarowno od strony gry aktorskiej jak i kreacji. Masterpiece po prostu:)

chinese_bomb

Film- 'garden state'!!!. a z postaci- może i Amidala, chociaz filmów nie lubię...

modern7_2

Mi się najbardziej podobała jako Sam w "Garden State", bardzo dobra była też w "V jak Vandetta", w "Gwiezdnych Wojnach" i "Leonie" oczywiście.

modern7_2

Najfajniejsza bohaterke grala w Garden State a film to oczywiscie Leon. Zaden inny.

manshoon

V jak Vendetta a rola jako Evey :D:D:D nie pamietam juz filmow z nia:P

i_v_

najlepszy film z N.P. V jak Vendetta i Star Wars;],ale najbadziej lubie Padme Amidale!!!

modern7_2

najlepszy film to 'Closer' i 'Garden State' ale njlepiej zagrala zdecydowanie w 'V jak Vendetta'

modern7_2

Niedawno obejrzałam V jak Vendetta i muszę przyznać, że w tym filmie zagrała najlepiej (zaraz obok Closer).

modern7_2

Natalie lubie w szczególności za role w "Gardens State" oraz w "Closer"

Mara_10

Tfuu,tfuu za role w "GARDEN STATE"-pomyliłam sie :/ :P

Mara_10

Fajnie grała w "Wzgórze nadziei" . W "Star Wars" też mi się podobało ale najbardziej chyba w "Bliżej".

modern7_2

Wszystkie które znam, a szczególnie Leon, Closer, Vendetta.

modern7_2

"Where The Heart Is " i "Gwiezdne Wojny" a ulubiona bohaterka to Novalee z "Where The Heart Is "

modern7_2

Leon hehe Kurde taka młoda była a tak profesjonalnie zagrała...