Monica Bellucci - IMO jest kobietą niezwykle brzydką. Jej wygląd kojarzy mi sie tylko z jednym stwierdzeniem "wygląda jak moja ciotka która ma tone tapety na twarzy i pali 100 papierosów na godzinę". Może też się kojarzyć z teściową lub wróżką w parkach rozrywki. Ma niesamowicie beznadziejne położenie oczy i dziwny kształt ust który wcale nie nadaje jej uroku.
Proszę bardzo, zaraz zbiegną się jej fani i będą pisać "Jesteś zazdrosnym babskiem, ciekawe jak ty wyglądasz Monica jest najpiękniejsza na świecie" ale to nie prawda. W mojej wypowiedzi nie am ani grama zawiści ani nawet zazdrości. Czasami zdarza się, że zazdroszcze aktorkom sławy i urody ale to są - Catherine Zeta-Jones, Nicole Kidman, Jessica Alba, Charlize Theron i Sarah Michelle Gellar a nie Bellucci która u mnie będzie miała ostatnie miejsce.
Wszystko zależy od gustu. Widzisz mi się totalnie nie podobają Kidman, ani Gellar, za to Bellucci mi się podoba. Bez sensu się kłócić o gusta. Choć jestem zaskoczony, że Monica może się nie podobać to nie mam zamiaru Cię besztać, ale uważam, że zwyczajnie nie ma sensu pisać takich rzeczy. Przecież to i tak nie jest ważne i nie ma jakiegoś celu...
No cuż, tak samo ważne jest napisanie "ona mi się nie podoba" jak i napisanie "ona mi się podoba" ;)
Niby o gustach się nie dyskutuje ale Nicole Kidmann ? Bez makijażu kobieta bez wyrazu bez twarzy po prostu. Jesicca Alba to taki powszechny typ urody ,zapewne niebrzydka ale jakże standardowa.Czasem naprawdę można poznać wnętrze człowieka po jego guście .....
Proponuję komentować wyłącznie to, co się podoba. Mi jak coś nie przypada do gustu to nie biegam wokół tego i nie podniecam się krzycząc, jakie to jest beznadziejne. Dla mnie na przykład w dobrym guście jest pisać poprawnie i nie robić dziecinnie prostych błędów ortograficznych, które świadczą jedynie o brakach w edukacji, ale cÓż...:D
P.S. Monica jest boska!
Mi się ona również nie podoba i chociaż wszyscy mówią że jest podobna do Isabelle Adjani to ta druga jest 100 razy ładniejsza. A jej rola w Draculi była żenująca
Wiem, wiem... Dla mnie to jednak tylko kwestia nazewnictwa i nic tu nie zmienią kolejne frazesy, którymi operujesz. Poza tym pisanie, że jest brzydka ewidentnie obnaża Twoją hipokryzję :P
po czym poznać, że ktoś jest naprawde piękny? wsadzic piękną buźkę pod kran - niech się moczy. potem wyciągnąć i jeżeli osoba "zmoczona" bedzie wygladac tak samo nawet bez zmytego przed chwilą makijażu - jest naprawde piękna... obstawiam, że Monica byłaby piękna, jako jedna z niewielu
niedawno przeczytalam wypowiedz jakiegos znanego krytyka (nie pamietam kogo :-( ) o Monice Bellucci - "z wygladu przypomina wyjątkowo luksusową prostytutkę"... czyli nie tylko ja uwazam, ze nie jest piekna :-\
he he, ale się uśmiałem - czyli według ciebie luksusowa prostytutka jest brzydka? a więc zwykła kur** jest ładniejsza? miom zdaniem jeżeli gościu tak powiedział o Bellucci to miał na myśli że jest piekna, tylko stereotyp jej urody przypomina trochę urodę luksusowych pań do towarzystwa...
a ja obstawiam,ze wlasnie nie, ze bylaby taka sama jak inne.
bo ona jest taka sama.
show-biznes.
taki swiat, tacy ludzie.
ona nie jest zadna rewelacja...
Co do Bellucci i Nicole Kidman to wyglądały one ślicznie ale parę ładnych lat temu, teraz rzeczywiście mogą się nie podobać;)
bardzo was prosze o zakonczenie tej bezsensownej rozmowy. Jak ktos nie raz jużpowiedział "o gustach się nie dyskutuje". P. takie kucenie sie niczego nie daje. nic "flexio" nie osiągniesz ciągle upierając sie przy swojej opinii i powtarzając ją co chwile. tak jak inni, mówiąc ze jestes bezguscie.
Pomyslcie zanim cos napiszecie. Zdecydowanie łatwiej pomyslec nim sie napisze niz pomyslec nim sie powie ;)
no.
pzdro 4 all
(a tak na marginesie - ja naleze do tych, którym Bellucci się podoba).
Ale to naprawdę było na marginesie!
:)
nie sadze, zeby rozmowa byla bezsensowna, i nie przywyklam do konczenia jej kiedy nie dojdzie sie do jakiegos konkretnego wniosku lub nie pojdzie sie na kompromis, ale moge raz zrobic wyjatek. Dla mnie i wielu innych osob Bellucci jest nieladna a dla was jest ladna. Amen
a kto powiedział, że luksusowa prostytutka nie może być piękna (bez jakichkolwiek aluzji do bellucci) ???
no wiesz, dla wiekszosci ludzi luksosowa prostytutka kojarzy sie z kobieta nie tyle piekna, ile zrobiona na atrakcyjna i seksowna.
dobrze napisałaś - większości... jest jeszcze mniejszość, poza tym można się powoływać na różne określenia co do Bellucci... ja osobiście wolę moją opinię i moje zdanie... jak dla mnie jest piękna, czy z make-upem czy 100% natural
a ja wole moja opinie i moje zdanie... i jak dla mnie nie jest piekna, czy z make-upem czy w 100 % natural. Nikt mnie nie przekona do zmiany decyzji, wiec po co ta dyskusja... Amen
Nie dość, że brak Ci gustu to jeszcze jesteś głupia i uparta jak zbuntowana trzynastolatka. Skoro masz taki problem na punkcie czyjejś urody to znaczy, że Twój mózg zamiast rozwijać skurczył się jak góralski sweterek po praniu. Jeśli w czymś Ci to pomoże to umówmy się, że Bellucci jest najbrzydszą kobietą na świecie za to Ciebie zgłaszam jako kandydatkę na Miss Filmwebu :D
Nie dość, że brak Ci gustu to jeszcze jesteś głupia i uparta jak zbuntowana trzynastolatka. Skoro masz taki problem na punkcie czyjejś urody to znaczy, że Twój mózg zamiast rozwijać skurczył się jak góralski sweterek po praniu. Jeśli w czymś Ci to pomoże to umówmy się, że Bellucci jest najbrzydszą kobietą na świecie za to Ciebie zgłaszam jako kandydatkę na Miss Filmwebu :D
Behehehehh flexia jesteś śmieszna tak samo jak wszystkie panienki oceniające na Filmwebie urodę aktorek. Może to wy macie jakieś kompleksy?
bosh, jaki ty jesteś dziki Endrju... A może to właśnie tobie brak gustu? W mojej rodzinie NIKOMU absolutnie NIKOMU nie podoba się Monica.
" Jeśli w czymś Ci to pomoże to umówmy się, że Bellucci jest najbrzydszą kobietą na świecie za to Ciebie zgłaszam jako kandydatkę na Miss Filmwebu :D"
jaki ty jesteś ograniczony... Mam prawo napisać że mi się ona nie podoba no nie?! Nie chce, żebyście mnie wielbili, ani nic w tym stylu, TYLKO CHCE WYRAZIĆ SWOJE ZDANIE O "BOSKIEJ" MONICE. I mam do tego pełne prawo. Jak ktoś napisze "Bellucci jest najpiękniejsza!" to jest fajnie. A jak ktoś napisze, że mu się nie podoba i uważa że jest brzydka, to jest źle.
Proszę Was zakończcie już tą bezsensowną dyskusję, przecież i tak wiadomo, że każdy ma swoje zdanie i nikt nikogo nie przekona do jego zmiany. Flexia uważa, że Monica jest brzydka, a inni (w tym też ja) uważają, że jest piękna, mnie np. Flexia nie przekona do zmiany decyzji, tak samo jak ja, ani nikt inny nie przekona jej.Nie ma sensu więc się kłócić i wyzywać bo każdy ma swój gust i swoje zdanie. Najlepiej będzie więc zakończyć tę dyskusję, bo ona do niczego nie prowadzi. Jak wiadomo są gusta i guściki, KONIEC I KROPKA.
ja dyskusje zakonczylam juz dawno, to inni ciagle ja spowrotem kontynuuja.
Drogi Endrju, wlasnie popisales sie inteligencja. A raczej jej brakiem. Fleksja to jest dzial gramatyki zajmujacy sie opisem forum wyrazowych. "ks" zmienilam na "x" bo ladniej sie prezentuje.
Powiedz teraz ze to byl zart, a padne ze smiechu.
a widziales/as ja '100% natural'? ...
jesli myslisz, ze w jakimkolwiek filmie taka byla, to... chyba jestes w bledzie.
no, chyba ze z nia sypiasz i widzisz ja co rano. to inna dyskusja ;p
..ale co tu wogóle kończyć?? Są gusta i guściki a w takich tematch nigdy nie dojdzie się do porozumienia.
piszesz, ze : "ja dyskusje zakonczylam juz dawno, to inni ciagle ja spowrotem kontynuuja."
wg mnie tą, która ciągle to kontynuuje jestes Ty.
zawsze musisz miec ostatnie zdanie?
a co do Bellucci... Wkurzyła Cie czymś? nie lubisz jej? czy to po prostu zwykła zazdrość? ;)
to inni kontynuuja, ja tylko bronie siebie i swojego pogladu.
Nie lubie Bellucci za jej sposob gry, i nie podoba mi sie. Uwazam ze jest nie ladna. I uwazam, ze nie mam jej czego zazdroscic. Nie mozna miec poprostu innego gustu? Czy trzeba odrazu zazdroscic?
Czytałem twoje chore opinie związane z urodą Keiry Knightley. Musisz mieć nieszczęśliwe życie skoro u innych widzisz tylko wady. Jesteś Kurskim Filmwebu i powinnaś udać się do psychologa dziecko.
Drogi Endrju mam prawo powiedziec co chce. Więc nie zaczynaj i nie wkurzaj mnie. Wole już flexie od ciebie.
Endrju nie zaczynaj do flexi. To jej temat i ma prawo powiedziec co chce. Jestes tutaj po to zeby wszystkich obrazać?
hmmmm czy ja wiem czy Bellucci gra tak dobrze... Normalnie, idzie na na patrzec, ale u mnie bez eufori. Zwykla aktorka...
Coś mi się zdaję,że jednak troche zazdrościsz jej urody i talentu,flexia;)Oczywiście,moż emy kłócić się o to,że każdy ma inny gust,ale Bellucci jest poprostu O-R-Y-G-I-N-A-L-N-A.Proponuję obejrzeć wypowiedz redaktora pisma "Playboy",która leci na kanale TVN Style.Myślę że to facet,ktory lepiej zna się na kobiecej urodzie niż Ty,czy ja.
nie zazdroszcze jej, bo uwazam ze nie mam czego jej zazdroscic ;).
Spoko, zna sie na urodzie, ale on nie zmieni mojego zdania, i dla mnie jest brzydka ;)
Bardzo chciałabym być tak "brzydka" jak ona nie obraziłabym się. A tak na poważnie, dla mnie to jedna z najpiękniejszych kobiet na tym globie jest wiele pieknych ale ona jest po prostu zjawiskowa, ale nie musi ci sie podobać, gdyby wszystkim nam podobało się to samo to mielibyśmy jedną aktorkę, aktora, ubrania itd a wtedy świat byłby nudny
mi tez sie nie podoba.
nie uwazam, ze jest jakas koszmarnie brzydka, tylko mnie osobiscie na kolana nie rzuca.
nie wiem czemu, nigdy jej nie lubilam.
nie podobalo mi sie, ze jej gra to przede wszystkim eksponowanie ciala. jak dla mnie to to za malo, zeby kogos nazywac aktorka. wyglada jakby za wszelka cene chciala zwrocic na siebie uwage, za wszelka cene pozostac mloda, rozchwytywana, ale jednoczesnie kreuje sie na gwiazde wielkiego formatu. ambicje przerastaja mozliwosci.
zdjecie, ktore widnieje obok jej nazwiska jest jednym z przykladow doskonalego retuszu; nie ma ludzi bez skazy.
wyglad wg mnie sredni - twarz nie jest idealna, ale moze sie podobac; normalne, ze niektorzy beda 'za', a inni 'przeciw'.
obecnie wydaje mi sie, ze rzeczywiscie przesadza z pudrem, przez co jej twarz i dekolt nie wygladaja zbyt ciekawie... jest taka ciezka.. barokowa jakby.. przeladowana.
to moja prywatna opinia. zeby nie bylo ;p
WSZYSCY, KTÓRYM NIE PODOBA SIĘ MONICA TO GNOJE!
ZAZDROSNE, WSTRĘTNE BABY ALBO PEDAŁY...
TO NAJPIĘKNIEJSZA KOBIETA ŚWIATA!!!
NOW...FUCK OFF!
Moim zdaniem Monica jest ładna ale bez rewelacji...i wcale nie czuję się gnojem. A tak w ogóle to obrażanie kogoś za to że coś mu się nie podoba jest świństwem. Więc bardzo proszę o to aby lisoszakal nie wypisywał takich rzeczy bo to świadczy tylko o jego dziecinności.
uuu, lisoszakal strrraszyyy :p
chyba nie wytrzymam ze smiechu ;p
łał, kolejny zakochany nastolatek?
eh, jestem albo gnojkiem albo zazdrosna baba jednym slowem, buhaha ;p
co teraz: stos? lamanie kolem? ;] to zbrodnia przeciw panstwu - niechec do bellucci?
hahaha...
usmialam sie jak rzadko kiedy ;p
dzieki za twoj i n t e l i g e n t n y komentarz, hehehe ;p
a ona to wloska matrona ;p
nie kazdemu sie musi podobac.
Zgadzam się. Monica to nie żadne bóstwo, a wygląda ładnie na zdjęciach i w filmach tylko dlatego bo ma tonę tapety na twarzy. A teraz mam pytanie (zwracam się do wszystkich, którzy uważają Monicę za bóstwo) czy widzieliście ją kiedyś bez makijażu?
Jak wstaje rano z łóżka nie umalowana? Przypuszczam, że wtedy zmieniliśbyście zdanie.:)
Ehhh...zazdrosne niewiasty, pełne żółci, zgorzkniałe i złe.
Czyli miałem rację, frustratki...Dlaczego jesteście tak zawistne? Powiem wam! Ja nie zazdroszczę Pittom, Deppom, Clooneyom i innym chłopakom powszechnie uważanym za przystojnych, ponieważ nie odbiegam od nich. Natomiast wy biedne niewiasty o rysach twarzy mniej regularnych ode mnie, a od Monici to już przepaść :-) was dzieli-rozumiem was! Po prostu jedno słowo-zazdrość tak potworna, że graniczy z szaleństwem! W końcu stary Zaporożec też patrzy złym okiem na Maseratti ;-) pozdrawiam Panie...
Boska Monica miała wczoraj urodziny...Najlepszego! Wolę ją za 55 lat, niż was teraz, kobitki...3-majcie się, paa!