nic dodac nic ujac - po prostu polski Orlando Bloom, podobienstwo jest uderzajace, szczegolnie bylo widoczne w dzisiejszym odcinku 'jak oni spiewaja'. mikolaj podczas swojego pierwszego wystepu mial gangsterski garnitur i wlosy zaczesane do tylu - doslownie kopia romantycznego Orlanda Bloom! przypatrzcie sie sami a zobaczycie wyrazne podobienstwo;)
p.s. oczywiscie 'oryginalny' Orlando jest przystojniejszy, ale tak to juz w swiecie bywa ze oryginalu nie da sie calkowicie podrobic. pozdrowienia dla myslacych podobnie;)
dzięki za pozdrowienia...
Też to zauważyłam i chciałam tu o tym wspomnieć ale jak widze ubiegłaś mnie:)
Nie można powiedziec że jest mniej przystojny, on nie jest jego wierna kopią i całe szczęście, bo co orginalne to przeważnie lepsze:)))
Może jeszcze zadebiutuje w jakimś superrr wielkim dziele kinowym (heheheheee)i więcej osób go dostrzeże. życze mu tego:)
Ja tez zauwazzyłam że podobny jest do Blooma... ale tylko w tym jednym odcinku "Jak oni śpiewają"! A tak jak go widze w "Pierwszej miłości" to ani troche nie jest podobny... Zreszta myślałam że to Bloom nie umi grać, ale Mikołaj jest jeszcze gorszy!! Zreszta Bloom z filmu na film coraz lepiej gra a on wręcz przeciwnie!! Sama mu dałam 1/10
Pozdrawiam:*