Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 024 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Śmierć Michael'a Jackson'a wydaje się być coraz bardziej dziwna. Pojawiają się zaskakujące fakty, które mówią, że Jaco wcale nie umarł. Podam teraz kilka tych faktów. TYLKO PROSZĘ ,ŻEBYŚCIE ZASTANOWILI SIĘ ZANIM TO PRZECZYTACIE, BO TO NIE SĄ POTWIERDZONE INFORMACJE:
A więc zaczynamy:
1) Niedwano w interncie został ujawniony prywatny pamiętnik Michaela Jacksona, w którym jest napisane: "Muszę odpocząć od tego gwaru, będę miał "zawał serca" i potem wrócę w święta, albo może lepiej w nowy rok i będzie prawdziwy Thriller"
2)
zobaczcie: jego ucho jest dziwne, tusz na rzęsach, jak by to wszystko było ustawione.
3)jego akt zgonu nie był podpisany przez żadnego lekarza.Obecnie Michael Jackson nie ma prawnego zgonu (ma jeden wydany i przekazany do wiadomości publicznej, ale nie jest podpisany przez lekarza lub koronera).( http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/)
4)jego część koncertów została pzeniesiona na marzec 2010 roku!
5)Prawdziwi przyjaciele nie byli na pogrzebie króla- tacy jak Diana Ross, Liz Taylor, Macaulay Culkin, Quincy Jones, itp.
6)Kenny Ortega mówił do gazety w dzień pogrzebu:"Byłem tutaj z Michaelem tydzień temu", a on tymczasem umarł 2 tygodnie temu
7) http://www.youtube.com/watch?v=gGMBQuj3Ncw&feature =related - to jest wezwanie przez lekarza Jacksona karetkę, w tel słycha głos. kogo ? Michaela! A każdy fan chyba rozpozna jego głos.
8) http://www.youtube.com/watch?v=DSNQCK6xN6k&feature =rec-HM-fresh+div - to jest samolot który transportuje "ciało" Michaela. Zobaczcie, że za tym facetem co wystaje w samolocie coś się podnosi. Prawdopodobnie z tego wózka podnosi się Michael!
http://www.youtube.com/watch?v=pnjMaqJ6Ru8&feature =related to jest ten wózek, który później zostanie włożony do samolotu, z którego później podniesie się prawdopodobnie Michael.
9) http://www.youtube.com/watch?v=UmTMVI6nWOE&feature =related
http://www.youtube.com/watch?v=uOgKH5bmPpo&feature =related niby ta sama trumna, ale w kazdym filmiku jest inaczej ubrany, ciało dziwnie ułożone jak by fotomontarz.z tego zdjęcia a pozatym na każdym pogrzebie trumna jest otwarta, czy to normalnej osoby, czy gwiazdy a u Jacko była zamknięta.
10) Tylko Paris płakała, a jego rodzice byli spokojni. Czy tak zachowują się rodzice po stracie dziecka?!
11) Blanket na pogrzebie cały czas pytał czy tata wyjechał na wakacje
12)Na pogrzebie była śpiewana piosenka - Powrót Króla Popu. Czy to jakaś aluzja?
13)a na pogrzebie na ekranie, niebieskimy literami było napisane: ja żyje i będę żył wiecznie" kolejna aluzja?
14) do szpitala tam gdzie leżał Jackson nie mogli normalnie wchodzić pracownicy, może dlatego, żeby się nie wydało?
15) Jego żona Lisa Marie Presley powiedziała, że wiedziała o jego chęci do ucieczki
16) jacy wszyscy zadowoleni. Czy na pogrzebie ojca powinno się śmiać?
17) wyraźnie znudzeni. A Prine żuję gumę. Trochę szacunku by się przydało. to tez kolejny dowód na to ze Michael żyje, ponieważ na pogrzebie ojca nikt by się tak nie zachowywał.
18) czytałem gdzieś dzisiaj ze jakis łepek pisał ze MJ zyje ze wie to napewno bo jest hakerem i wszedł w jakies akta CCO

Prawda, że szokujące? To narazie tyle, jeśli znadję coś więcej zaraz o tym napiszę.
żródło http://fakty-o-smierci-michaela-jacksona.blog.onet .pl/,2,ID387736866,n

Mikolaj_10

to ostatnie zdjęcie http://republika.pl/blog_uo_4497735/7133702/tr/mic heal-jackson-death-photo.jpg a to z pogrzebu http://republika.pl/blog_uo_4497735/7133702/tr/par is-jackson-and-prince-jackson.jpg a tu princa http://republika.pl/blog_uo_4497735/7133702/tr/070 7_sharpton_aeg_video.jpg

Mikolaj_10

ZNALAZŁEM W SIECI FILM POTWIERDZAJĄCY ŻE MICHAEL ŻYJE. WIDAĆ DOKŁADNIE, ŻE TO ON I JEST WIDOCZNA DATA 04.02.2010r!!!!!!!

http://hotfile.com/dl/41766442/d363788/gmdv.niv.rar.html

piotrtan

Dokładnie i dajcie mu już spokuj

Mikolaj_10

https://www.multikino.pl/forum/viewtopic.php?t=1876

Mikolaj_10

Ludzie, on nie żyje niestety, pogódźcie się z tym...

luklubie

1. Pamiętnik? to podaj do niego linka , masz dowody ze on istnieje?
2.?
3.tutaj prawda , faktycznie
4.podaj źródła potwierdzajce to , jesli to prawda..ja soobiscie czekam co sie stanie do tej daty własnie.
5.to jest dziwne , nie rozumiem tego , czyzby wiedzieli czy co??
6.nie rozumiem tego , tez podejrzane , ale czy by sie swiadomie pomylił?
7.nie słysze tu głosu Michaela
8.nie zauwazyłam zeby sie ktos podnosił , a skad pewnosc ze to michael?
9.człowieku!! nie widzisz ze to photoshop?? kazdy głupi to zauwazy
10.dziwne zachowanie , tym bardziej ze ona nagle wybuchłą pąłczem a tak to cały czas sie usmiechała.
11.a bo to wiadomo...
12.hmmm
13.cholera wie...nie zauwazyłam
14.nie wiadomo czy nie plota
15.możliwe
16.psychiczni..czyzby wiedzieli prawdę?
17.wkurzył mnie , gówniarz
18.gdzies , to podaj gdzie...

IKnowWhatYouAre

nie trzebabyło linka podać?
http://michael-jackson50.bloog.pl/?ticaid=68964

IKnowWhatYouAre

To jest tłumaczenie tego videa, które wcześniej wysłałam.. z tego co wiem to Amerykanie bardzo się tym emocjonują, jak już mówiłam uważaja, że ejst to wiadomośc od Michaela, w sumie widać to po tej 2 części. Poza tym nie wierzę, że jest aż tylu ludzi którzy go bronią, żeby nagrywać odrazu wideo.. Nie daje 100% pewoności, że jets to dobre tłumaczenie ale myślę, że tak ;P Jeśli możecie to ddoajcie lepsze

"Chcę podziękować wszystkim moim pacjentom i przyjaciołom, którzy wysłali do mnie życzliwe maile, listy i wiadomości w których mnie wspieracie i modlicie się za mnie i moją rodzinę. Bo wszystkie z nich dochodzą (tego nie jestem pewna) Boję sie oddzwaniać i używać swojego maila, więc nagrywam to video żeby pokazać wam, że odbieram te wiadomości. Nie ejstem w stanie podziękować wam osobiście. Niektórzy wiedzą, że nie ejst to dla mnie normalne. Wasze wiadomości dodają mi odwagi and keep me going (tego nie wiem)They mean the world to me (tego też).. [potem po tym uciętymtym fragmencie] Proszę nie martwcie się, jak długo będe miał Boga w swoim sercu i was w swoim życiu będę czuł się dobrze. Robię wszystko co mogłem. Mówię prawdę i wierzę, że prawda wygra. Niech Bóg ma was w swojej opiece Dziękuję"

pietkun2

ale skad to jest ? bo ja nie wiem.........

luklubie

Mam pytanie.
Dlaczego myślisz ze Mike nie żyje???.
Ja uważam jak i spora liczba osób w to ze Michael żyje.
Jak co to zerknij na kluby i inne strony o Michaelu na których jest mnóstwo nowinek które mówią dużo o tym ze ta śmierć jest kłamstwem.
Wiem ze może być jakiś procent prawdy w tym ze może naprawdę Mike...umarł lecz...ja nie chcę myśleć o tym ze jego już nie ma wśród nas i pragnę wierzyć w to ze żyje....
Kocham Michaela i myśląc ze go już nie ma to..............................

angel_mj

lecz...ja nie chcę myśleć o tym ze jego już nie ma wśród nas i pragnę wierzyć w to ze żyje....
Kocham Michaela i myśląc ze go już nie ma to..............................

no widzisz to jest niezbity przykłąd na to ze ludzie po prostu tego nie chca dopuscic d oswiadomosci i wymyslaja fanaberie .Tez uwielbiam MJ ale to takie irracjonalne.Jesli anwet zyje i sie ukryw ato do na snie wróci

luklubie

On żyje !

werciaaaaaaaaaaa

Yhym... I pozostawił rodzinę w rozpaczy, pozwolił, by dziećmi zajęli się jego rodzice zamiast on sam, pozwolił na cierpienie dzieci i na to, żeby jego córka trzykrotnie usiłowała popełnić samobójstwo? Chyba nie rozmawiamy o tym samym człowieku.

Mikolaj_10

Tak, tak. Są i takie oszołomy na tej Ziemi, które twierdzą, że Elvis również żyje, ale to nie znaczy, że należy im wierzyć, a już napewno nie znaczy, że tak rzeczywiście jest.

cOOba

To Michael zyje????? Kochani nawet jezeli zyje to i tak o nim juz wiecej nie uslyszycie?

cOOba

na swiecie jest wiele oszolomow ktorzy wierza w boga, a istnienie boga jest bardziej nieprawdopodobne, wiem ze stary post ale co tam.

Taneleer_Tivan

Jeżeli uważasz, że istnienie Boga jest nieprawdopodobnie, to sam jesteś oszołomem. Tyle ci powiem.

Madelyn

Heh... Ja się szczerze dziwię, że ci wszyscy ludzie tak skrzętnie próbują dojść do tego, czy on żyje czy nie żyje. Ludzie! Nawet JEŚLI, to wy go nigdy nie poznacie. o.o

Mikolaj_10

Przykro mi, ale o Elvisie do teraz tak mówia a jest zimny już tyle lat. Pogódźcie się ze smutnym faktem że Michael is DEAD. Chciałbym by było prawdą że żyje, ale są inne fakty ze niestety tak nie jest.

Mikolaj_10

Chciałabym wierzyć, że Michael żyje, ale niestety tak nie jest. Przecież jak mówiły te "źródła" Michael wróci w marcu, tak? I co, wrócił? Jest już nie cały tydzień przed rocznicą śmierci. Musimy się pogodzić, że ludzie NIE żyją wiecznie.

rybka10002

Ludzie!! Sensacja!! Pamiętacie, że MJ miał kupić pałac w Otwocku Wielkim? http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=388018
Widziano go tam!!

maka_t

No i gdzie go widzieli, bo ja tam nic nie widzę.

Mikolaj_10

Michael nie żyje. Niestety ale taka jest prawda a największym dowodem na to jest zachowanie jego dzieci. Gdyby żył nie pozwoliłby im na to żeby tak pchały się do mediów bo on właśnie za wszelką cenę chciał je uchronić przed mediami.

Mikolaj_10

eh... napisane 4 lata temu kiedy wszyscy podświadomie mieliśmy jeszcze nadzieję, że to się nie stało... no cóż, fakty są przykre, ale jest jak jest. najbardziej mi żal Paris, która chyba się pogubiła. tata by do tego nie dopuścił, jestem tego pewna. król żyje w naszych sercach. zostało po nim tak wiele jak chyba po nikim na tym świecie. zawsze będzie kochany i szanowany. :) nawet 4 lata później (za niedługo już 5) ciężko mi się to pisze. jego wrażliwość była taka ogromna, zazdroszczę i podziwiam.

Mikolaj_10

Amerykanie robią PR nawet po śmierci człowieka. Ewidentnie próbują nadrobić swoją krótką historię zagęszczeniem emocjonujących wydarzeń :)

Mikolaj_10

byłabym najszczęśliwsza na świecie, gdyby to było prawdą. wybaczyłabym mu te wszystkie łzy i ten smutek. byleby wyszło, że jednak żyje i ma się dobrze. on i Whitney, bo ich śmierć nadal mnie zasmuca :(

Mikolaj_10

Czemu wszystkie linki na youtube są zablokowane, albo już nie istnieją? Czy tylko u mnie tak jest?

Dzewoo

Aha.. data

Dzewoo

Niektóre ciekawe rzeczy wciąż są dostępne.

You_Are_Not_Alone90

mozesz podac cos konkretnego ?? chetnie poczytam ;)

Mimi_Moonwalker

Do poczytania to nie wiele jest, ale za to mnóstwo jest filmów na YouTube. Wystarczy wpisać michael jackson żyje i wyskakuje cała lista. Warto obejrzeć filmik, jesli ktos go nie widział, pt MICHAEL JACKSON ŻYJE - największy spisek XXI wieku? - Still Alive.
Końcówka szczególnie interesująca.

You_Are_Not_Alone90

hmmm ... to juz widzialam, chodzilo mi o bardziej terazniejsze info ... w sieci jest tego duzo tylko wiekszosc po angielsku a ja szukam polskich "believersow" z ktorymi mozna by bylo wymienic sie spostrzezeniami ... ;)

ostatnio na yt pokazal sie filmik pt " MJ personally sat in chat. 100% proof for you here!" .... i juz sama nie wiem co o tym myslec ;) :)

Mimi_Moonwalker

Z takich treści do poczytania to ja po polsku też nie znajduję, czytam po angielsku. Np. ale to we filmiku kolejnym, którego tytułu nie pamiętam, widziałam, że coś ma się wydarzyć w lipcu tego roku w tym temacie. chyba na kanale Believe na YT. Tak. Ale wydaje mi się, że znaczna większość tego wszystkiego to dopatrywanie się sfingowanej śmierci na siłę. Mnie samą zastanawiają tylko dwie rzeczy reszta to moim zdaniem pierdoły.

You_Are_Not_Alone90

moze to i dopatrywanie sie ale sam pogrzeb i cala ceremonia to jednak bylo dziwne zjawisko ... ogladajac to kolejny raz i na spokojnie ( po prawie 7 l ) nadal widac ze tam cos nie gra , nie tylko montaz ale i radosc gosci , dziwne zachowanie dzieci i wogole .. to wygladalo bardziej jak wesele a nie pogrzeb .. a ty nad czym sie zastanawiasz jezeli mozna spytac ? :)

Mimi_Moonwalker

Nad czym się zastanawiam? Po pierwsze to właśnie ten filmik, którego tytuł podałam. To może być rzeczywiście żart jakiejś telewizji, która nawet nagrała drugi podobny by wyjaśnić co to i w ogóle, ale zrobili to tak, że 5latek by się zorientował, że oryginału nawet dokładnie ze zrozumieniem nie obejrzeli. Błędy takie, że śmiać sie chce. Ale gdyby to był jakiś fake to kamera telewizji nie zarejestrowałaby tam tego gościa, który wleciał za tym koronerem do tunelu i by ich tam nie nagrał. Jak zobaczyłam ten filmik pierwszy raz to zaczęlam ryczeć, szok totalny przez dwa dni. Ale potem stwierdziłam, że mam to w tyłku bo i tak faceta nie znam więc luz. Ale sprawa co najmniej dziwna. A druga rzecz to piosenka Janet z ubiegłego roku, nie wiem czy kto słyszał pt "The Great Forever". No niby git, ale mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie jakim cudem to śpiewa jej świętej pamięci brat?? o.o To jest jeszcze nic, bo ona mogła zaśpiewać to sama, a swój głos zbitować na bardzo podobny do jego, ale najlepsze w tym jest to, że ona w którymś momencie tam mówi 'Nie myślcie, że Michael jest martwy/nie żyje' a on jej tam odpowiada Yeah. o.o Albo ta kobieta jest głupia i robi se jaja, albo... ktoś tu że sie tak wyraże okitował cały świat.

You_Are_Not_Alone90

'dowodow' jest sporo, nie ma co ... piosenke Janet slyszalam i prawie zemdlalam ... wyglada na to ze niezle sie bawia choc to wszystko wydaje sie takie kosmiczne ... film niemieckiej tv smierdzi na odleglosc ... na kanale Tiny Shazan pokazal sie nowy filmik ... ludzie wariuja, zreszta ja tez powoli ... :) :)
mimo wielkiej wiary nie wierze zeby wrocil ... media by go poraz drugi chcialy zniszczyc wiec pewnie juz do konca zycia bedziemy dostawac jakies "znaki" a on bedzie sie dobrze bawil

Mimi_Moonwalker

Ten facet to dziecko w skórze dorosłego człowieka, więc ja gdyby to wyszło na jaw przez przypadek, bo w to że sam sie wynurzy to ja też nie wierze, to nie byłam by AŻ TAK zdziwiona. Aczkolwiek pewnie nie wiedziałabym czy się śmiać czy płakać. On miał już tyle dziwacznych pomysłów, że... to nie byłoby w jego wykonaniu aż takie szokujące moim zdaniem :/ Aczkolwiek ja to biore z gigantycznym dystansem i już nawet szczególnie niczego nie szukam bo głowa jest na to mimo wszystko za mała. Weź teraz wyobraź sobie, idziesz gdzieś ulicą i widzisz faceta identyko jak on z maską na mordzie, zawał na miejscu. Tak jak w tym filmiku z Paryża.

You_Are_Not_Alone90

hahaha ... ci ludzie w Paryzu musieli miec niezlego szoka !!! ale ten MJ tam to dla mnie troche za niski chociaz moze to takie zludzenie przy tych 'bodygardach' ...
na jednym z blogow ostatnio udziela sie ktos i twierdzi ze jest MJJ ... kolejna smierdzaca sprawa ... nic konkretnego nie pisze a jednak daje jakas nadzieje ... "mjzyjeblogonetpl"

czytalam tez ksiazke jego brata Jermeina i on tez podkreslal w niej ze michael to mistrz kamuflazu i niezly kawalarz wiec naprawde wszystkiego sie mozna spodziewac ... no a pozatym w chwili "smierci " byl bankrutem ze zniszczona reputacja ... po smieci znowu jest miliarderem czczonym przez masy ... cos w tym hoaxie musi jednak byc :)

Mimi_Moonwalker

Czy jest miliarderem to bym nie stwierdzała tak od razu. On wciąż ma ileś milionów długów, które są systematycznie spłacane. Co prawda nie jest to już 500 milionów czy miliardów już teraz nie wiem, ale jakieś 100 czegoś. Czytałam o tym przy okazji jakiejś o jego dzieciach, że niby ktoś tam narzeka że na ich konta nie wpływają sumy za sprzedane egzemplarze płyt po jego smierci. A oni to naprawde tacy biedny, co roku jeżdżą na jakies wakacje, dostają miesięcznie 70 000 tam czegoś za coś z czegoś i co? A my tu wyżyć za 1200 musimy. xD Ale mniejsza o większość. Na ten blog zaraz zajrzę, ale widziałam też jakiś, na którym dziewczyna imieniem podobno Zosia przedstawiała te wszystkie teorie, dowody itd, i tam w komentarzach wypowiadał się niejaki Peter Pan. A każdemu kto był czy nadal jest fanem pana Jacksona jest powszechnie wiadome, że on sie utożsamiał z Piotrusiem Panem. Ale ten piotruś pan takie byki walił w tej pisowni po angielsku że to mi od razu zaczęło smierdzieć fałszem. ;/ a może mój angielski już całkiem zardzewiał, nie wiem. A co do tego Paryża, sama myślę, że mógł to być przebieraniec, tylu ich jest, że naprawdę. Ale z drugiej strony po co by się chował za tymi karkami i jeszcze torbami zasłaniał, a oni gnali tych młodych aż sobie wnet nogi połamali. Więc sama nie wiem. Z resztą co by nie było nalezy zdać sobie sprawę z tego, że ten człowiek jest nieosiągalny dla przeciętnego człowieka i nawet jeśli zrobił se jaja z nas wszystkich to z tylko sobie tak naprawdę znanego powodu. Ale gdyby ktoś mnie kiedyś zapytał co o takiej możliwości myślę, pokazałabym kciuk w górę, bo... to czym oni go oblepiali... to się krótko mówiąc słuchać nie chciało. Ale na jego miejscu to siedziałabym cicho bo go wykończa jeszcze szybciej niż ostatnio. o.o

You_Are_Not_Alone90

nie wiem czy juz trafilas na strone Pearl Jr , ona sie zajmuje tym hoaxem i jest w " miare " wiarygodna ... podaje tez wszystkie nowosci zwiazane z MJ i jego majatkiem i z tego co pisala, to dlugi juz dawno sa splacone dzieki tym wszystkim wydazeniom posmiertnym min cirque de sole, number one, immortal i wiele szol ktore nadal odbywaja sie w Ameryce ... tez niedawno Sony odkupilo katalog MJ za niebagatelna sumke 750 mln dolarow wiec biedni nie sa hihihi ... a niedlugo po tym brat oglosil ze beda otwierac park rozrywki w Shangaju na wzor Neverland ... biznes sie kreci a MJ sie ukrywa i smieje ... wykiwal wszystkich :)

Mimi_Moonwalker

No ja tam w tym nie siedzę to nie wiem czy spłacone czy nie, niech będzie że tak, tylko czytało tak a nie inaczej. :) A na tej stronie to raczej jeszcze nie gościłam, też zajrzę.
Śmieje się, niech się śmieje, najpierw śmiali się z niego, teraz on śmieje się z nas.
Ale najbardziej mnie samej chce się śmiać z jednego komentarza który gdzies kiedyś przeczytałam. xD Jakaś dziewczyna, nie mam pojęcia ile mogła mieć lat, pod takim tematem napisała coś w ten deseń, że mimo wszystko go uwielbia i WYBACZA MU TO ZROBIŁ. Ludzie. Co ona ma mu do wybaczania? :D Jego dupa, że się tak wyrażę, robi z nią co chce. Jeśli to wszystko czego się dopatrujemy jest oczywiście prawdą.

You_Are_Not_Alone90

to ze byl swiatowa gwiazda wcale nie znaczy ze byl nasza wlasnoscia ... bardzo cenie jego muzyke i slucham jej bardzo czesto ... byl geniuszem pod wieloma wzgledami ale to co zrobil to byl jego wybor i mnie nic do tego ... nie rozumiem i tez chce mi sie smiac jak slysze ' och przeciez my go kochamy, pomozemy mu , bedziemy wspierac itp ... jasne ... jak by to bylo takie proste ... nie jestem zbyt dlugo w tym temacie ale tak mnie to zaintyrgowalo ze zaczelam szukac i szukac no i mam wiele watpliwosci co do jego prawdziwej smierci ... chociaz nie jest wykluczone ze naprawde nie zyje ( mowil ze nie czuje sie bezpiecznie i chca go zabic za ten katalog ) a ten caly hoax moze byc kolejnym marketingowym ruchem zeby biznes sie krecil ... ' nie wazne co , wazne ze mowia ' - to tez kiedys powiedzial MJ

Mimi_Moonwalker

Hahaha. xD Nieważne co, ważne, że mówią. Dobre. Ja mam bardzo specyficzne podejście do ludzi, którzy żyją takim życiem jak on żył. I jakoś nigdy nie brałam za pewnik tego, że on taki świętobliwy był. Ochy, achy i takie tam. Za uszami miał też i to sporo pewnie, a nie tak jak te lalunie, jaki to on cudowny! Co najmniej drugi Jezus Chrystus. To na mnie nie działa, gdyby to się wszystko nie wydarzyło i miałabym okazję go spotkać, to jedyne co to podałabym mu rękę, a na pewno nie rzucała na szyję. Ani nie wpadała na scene. o.O Co już jest totalną głupota moim zdaniem. Ale w te oskarżenia to też nie chce mi się wierzyć, on za bardzo taki ecie pecie był na to. Przynajmniej tak jak sie na niego patrzyło. Z resztą myślę, że to już nie ma żadnego znaczenia z perspektywy dnia dzisiejszego. Moim zdaniem. A ten cały haox czy co tam, kto wie, może rzeczywiście celowo to propagują, przecież zarabiają na nim do dziś dnia.

You_Are_Not_Alone90

zrobili mu takie pladrowanie domu i to podczas jego nie obecnosci ze gdyby mial cokolwiek za uszami napewno by cos znalezli ... zniszczyli Neverland ale nic nie znalezli wiec napewno byl niewinny jezeli chodzi o dzieci ... a pozatym byl tylko czlowiekiem wiec napewno mial nie jedno za uszami hihii ...

Mimi_Moonwalker

No ja tu nie twierdzę, mówiąc, że miał coś za uszami, czegoś kryminalnego. xD Tylko po prostu. Chcę tylko zaznaczyć, że nie był święty, tak jak go postrzega większość fanów. Poza tym wystarczyło na niego spojrzeć, żeby wiedzieć, że dzieci nie ruszał. On tylko w teledyskach fikał, poza tym był cały zahukany. Nieraz jak oglądam jakies stare wywiady to to widać. Czasami na niektórych wyglądał jakby go energia rozsadzała, ale w większości... nie bardzo. ;/ To moje spostrzeżenia, ktoś może mieć zupełnie inne.

You_Are_Not_Alone90

Witaj Just to ja MJ z bloga. Jak tam u ciebie? Dostałaś mój głos?

You_Are_Not_Alone90

mjjproduction7@gmail.com

Dzewoo

dokladnie ... wszystkie blogi zwiazane z Hoaxem przestaly zyc ... o co w tym chodzi ??
czyzby brak wiary czy moze ktos lub cos za tym stoi ?? :)

Mikolaj_10

Ktoś mi to wytłumaczy?
https://youtu.be/E_-aW7HcCUs

RumiPl1996

A co dokładnie ma ci ktoś wytłumaczyć?